Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει ο υπολογιστής

gtgt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απιστευτο μου φαίνεται!!! :-) :blink: :huh:

Κι όμως αληθινό!

Μιας και δεν κοιμάστε μήπως να μ λύσετε μια απορία. Εγω έκανα μέχρι πρότινος εντερ στο μπαιοσ με φ10 και μετα το γνωστο θεμα δεν κμπαίνει στι ρυθμισεις.

Δημοσ.

Ανοιξε??????πες μου οτι ανοιξε????

Αν ανοιξε και ειναι ολα οκ σταματαω να βριζω τον Χρησταρα (Χρηστο μην χαίρεσαι,για μια μερα μονο). :devil:

:whistle:

Κι όμως αληθινό!

Μιας και δεν κοιμάστε μήπως να μ λύσετε μια απορία. Εγω έκανα μέχρι πρότινος εντερ στο μπαιοσ με φ10 και μετα το γνωστο θεμα δεν κμπαίνει στι ρυθμισεις.

Σορυ για το μλκς.... Δεν ηξερα οτι εισαι θυλικο.

Κατι μου λεει οτι εκαψε την θυρα ps2... ή μηπως ειναι usb το πληκτρολογιο? Αν ναι δοκιμασε ενα ps2. Ξες εκεινα με την στρογγυλη πρασινη θυρα

Δημοσ.

:whistle:

Σορυ για το μλκς.... Δεν ηξερα οτι εισαι θυλικο.

Κατι μου λεει οτι εκαψε την θυρα ps2... ή μηπως ειναι usb το πληκτρολογιο? Αν ναι δοκιμασε ενα ps2. Ξες εκεινα με την στρογγυλη πρασινη θυρα

Τεικά έβγαλα πάλι τη μπαταρία με εβαλε στις ρυθμισεις και ενεργοποιησα τη θυρα usb απο τα settings του bios.Το γράφω σε περιπτωση που συμβει κατι αντιστοιχο σε καποιον. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!

Δημοσ.

Κοπέλα κοπέλα, αλλά το άνοιξε το διόρθωσε και έκανε και τις ρυθμίσεις μόνη της! :X

Γατακια!:devil:

Τώρα εγώ άμα πω οτι το ektor κάνει πιο πολύ για όνομα γάτου πάρα το driftingcris θα γίνω κακός ε? :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...