marantonis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Τελωντας διαφορους πολυπλοκους και πολυκοπους συλλογισμους αποφασισα να ανοιξω αυτο το topic. Τί προτιματε λοιπον; (Τεκμηριωστε με λογικα επιχειρηματα). Καλο θα ηταν να ανοιχτει ενα poll απο καποιον αξιοσεβαστο (ή υπερβολικα κουλ) mod. Εγω δεν εχω αποφασισει ακομα... θα πω μετα.
akpe Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Κολοκυθόσποροι αλατισμένοι, όταν βαριέμαι να καθαρίζω τους τρώω ολόκληρους. IBTL ή όχι;
klainmaingr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μαύρα αλμυρά>all. Βασικά αμύγδαλα και φουντούκια ωμά > all αλλά στην προκειμένη μαύρα αλμυρά all the way.
marantonis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Κολοκυθόσποροι αλατισμένοι, όταν βαριέμαι να καθαρίζω τους τρώω ολόκληρους. IBTL ή όχι; Εννοειται αλατισμενοι. Σπορια χωρις αλατι=Ιντερνετ χωρις πορνο. όταν βαριέμαι να καθαρίζω τους τρώω ολόκληρους. WTF? Παντως οι κολοκυθοσποροι ειναι αρκετα πιο δυσκολο να καθαριστουν απ' τους ηλιοσπορους.
apd453 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Ηλιόσποροι με αλατάκι. Μετά τα 200 γραμμάρια αρχίζει και με τσούζει η γλώσσα όμως.
marantonis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 τιγρέ σποράκια Ημουν σιγουρος... http://www.youtube.com/watch?v=ZW1esdXEVzM
Dbzakias2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 μα καλα οτι σου περναει απο το (ο Θεος να το κανει) μυαλο σου ανοιγεις και αντιστιχο τοπικ;
marantonis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 μα καλα οτι σου περναει απο το (ο Θεος να το κανει) μυαλο σου ανοιγεις και αντιστιχο τοπικ; Οχι, αν ηταν ετσι θα 'χα φαει ban πανω απο 3 φορες (τωρα πρεπει να 'μαι στις 2). Φημες λενε οτι ανοιγω τετοια θεματα γιατι η μαστουρα του Nicoc89 ειναι μεταδοτικη.
akpe Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Παντως οι κολοκυθοσποροι ειναι αρκετα πιο δυσκολο να καθαριστουν απ' τους ηλιοσπορους. Μπα εμένα μου φαίνεται πιο εύκολο, στους ηλιόσπορους συνήθως θρυμματίζεται το κέλυφος και αρχίζεις τις ανασκαφές μετά
apd453 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Παλιά καθάριζα πολλούς κολοκυθόσπορους και μετά τους έτρωγα όλους μαζί. Καύλα. Το θέμα είναι να είναι καλό το σπόρι. Μυρωδάτο.
akpe Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Παλιά καθάριζα πολλούς κολοκυθόσπορους και μετά τους έτρωγα όλους μαζί. Καύλα. Εεεεετσι.
marantonis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μπα εμένα μου φαίνεται πιο εύκολο, στους ηλιόσπορους συνήθως θρυμματίζεται το κέλυφος και αρχίζεις τις ανασκαφές μετά Ρε συ οταν ειναι πιο μεγαλη η επιφανεια ειναι και πιο ευκολο να σπασει. Εξαρταται κι απο τον τροπο που θα το ανοιξεις βεβαια. Με τα μπροστινα ή τα πισω δοντια...
apd453 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Θέλει να πάρεις το κολάι στο κολοκυθόσπορο. Θέλει πιο ευγενικές κινήσεις από το μαύρο σπόρι. Το καλό είναι ότι και να θρυμματιστεί στα τρυφερά σου, το τρως κι έτσι. Ο ηλιόσπορος από την άλλη παίζει να καρφωθεί λαμάρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.