leukonas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Εγώ μίλησα από προσωπική εμπειρία με εγγύηση και σε laptop hp και σε dell και μάλιστα σε εταιρικό επίπεδο.Η dell ήρθε με ένα απλό τηλεφώνημα η hp με ζάλισε. Όσο για τις ati και τις nvidia προτιμώ nvidia καθαρά και μόνο για ψυχολογικούς λόγους (παλαιότερα ως κάτοχος ati είχα πολλά θέματα με drivers, οπότε τις αποφεύγω - δεν γνωρίζω όμως τι γίνεται πλέον)
ektor7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Εγώ μίλησα από προσωπική εμπειρία με εγγύηση και σε laptop hp και σε dell και μάλιστα σε εταιρικό επίπεδο.Η dell ήρθε με ένα απλό τηλεφώνημα η hp με ζάλισε. Όσο για τις ati και τις nvidia προτιμώ nvidia καθαρά και μόνο για ψυχολογικούς λόγους (παλαιότερα ως κάτοχος ati είχα πολλά θέματα με drivers, οπότε τις αποφεύγω - δεν γνωρίζω όμως τι γίνεται πλέον) Κοίταξε,με την hp θα τρέξει λίγο παραπάνω, αλλά πιστεύω η δουλειά του θα γίνει! Η επέκταση σε 3 χρόνια όμως,επιβάλλεται!
panos9553 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Για να ειμαστε ειλικρινεις...συνηθως μονο toshiba,dell αντε και lenovo προτεινω...αλλα σε αυτη την εποχη σε αυτα τα λεφτα,το hp ειναι μακραν το καλυτερο για games...ας επαναλαμβανομαι...ακομα ομως δεν εχω καταλαβει γιατι οι αλλες εταιριες δεν εχουν υιοθετησει ακομα την 6770m..
ektor7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Για να ειμαστε ειλικρινεις...συνηθως μονο toshiba,dell αντε και lenovo προτεινω...αλλα σε αυτη την εποχη σε αυτα τα λεφτα,το hp ειναι μακραν το καλυτερο για games...ας επαναλαμβανομαι...ακομα ομως δεν εχω καταλαβει γιατι οι αλλες εταιριες δεν εχουν υιοθετησει ακομα την 6770m.. Γιατί έχουν τα gaming laptop,να πλασάρουν! Και εξάλλου, θέλουν να εκμεταλλευτούν και το optimus της nvidia,για περισσότερη αυτονομία!
panos9553 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Γιατί έχουν τα gaming laptop,να πλασάρουν! Και εξάλλου, θέλουν να εκμεταλλευτούν και το optimus της nvidia,για περισσότερη αυτονομία! Σωστα... επισης ειδα το νεο qosmio F750...οκ μια χαρα...αλλα που παει με την gt540m???
carlos6 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Γιατί έχουν τα gaming laptop,να πλασάρουν! Και εξάλλου, θέλουν να εκμεταλλευτούν και το optimus της nvidia,για περισσότερη αυτονομία! το optimus τι ειναι που λες ? γενικα απ οτι βλεπω δεν υπαρχει κατι άλλο να προτείνετε που να κοντράρει το hp pavilion dv7 σε αυτα τα λεφτά η έστω σε 200-300 ευρώ πάνω ..
ektor7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Σωστα... επισης ειδα το νεο qosmio F750...οκ μια χαρα...αλλα που παει με την gt540m??? Δε κοιτάς στο σωστό μοντέλο!Το qosmio x770 με την gtx560m+optimus! To F750,δεν είναι για gaming.Aν και η 540,ειναι μια πολυ καλη καρτουλα για παιχνίδια! Και αν έχεις προσέξει, τελευταίος η nvidia έχει βάλει χέρι σε πολλούς τίτλους παιχνιδιών,για να έχουν καλύτερες επιδώσει οι κάρτες της!
panos9553 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δε κοιτάς στο σωστό μοντέλο!Το qosmio x770 με την gtx560m+optimus! To F750,δεν είναι για gaming.Aν και η 540,ειναι μια πολυ καλη καρτουλα για παιχνίδια! Και αν έχεις προσέξει, τελευταίος η nvidia έχει βάλει χέρι σε πολλούς τίτλους παιχνιδιών,για να έχουν καλύτερες επιδώσει οι κάρτες της! Ε στην σειρα qosmio ανηκει...λογικο ειναι να παιχνιδιζει...πως να το κανουμε??Απλα στα 1200+ που θα κανει η καρτα αυτη ειναι μεγαλο fail...(ακομα και acer των 600 ευρω την εχει-ελεος) Οσο αναφορα το 17αρι qosmio..πολυ καλο αν η τιμη κρατηθει καπου στα 1400-1500 απο εκει και περα δεν αξιζει..αν ειχε καμια 6970m(που εχει καλη τιμη) κατι θα γινοταν..
ektor7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 το optimus τι ειναι που λες ? γενικα απ οτι βλεπω δεν υπαρχει κατι άλλο να προτείνετε που να κοντράρει το hp pavilion dv7 σε αυτα τα λεφτά η έστω σε 200-300 ευρώ πάνω .. Σε 1-2 μηνες θα κυκλοφορισουν στα λεφτα που θες, πολυ καλυτερα λαπτοπ,που θα ειναι κανονικα gaming laptop! Nvidia optimus. Ε στην σειρα qosmio ανηκει...λογικο ειναι να παιχνιδιζει...πως να το κανουμε??Απλα στα 1200+ που θα κανει η καρτα αυτη ειναι μεγαλο fail...(ακομα και acer των 600 ευρω την εχει-ελεος) Οσο αναφορα το 17αρι qosmio..πολυ καλο αν η τιμη κρατηθει καπου στα 1400-1500 απο εκει και περα δεν αξιζει..αν ειχε καμια 6970m(που εχει καλη τιμη) κατι θα γινοταν.. Η X σειρά είναι η gaming και οχι η F! Ψάξε λίγο και θα καταλάβεις τη διαφορά! Αναμένεται απο 1300-1900(για το 3d μοντελο)! Έχεις δει πουθενά στην Ελλάδα να πουλάνε λαπτοπ με την 6970 στα 1500ευρο?
panos9553 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Η X σειρά είναι η gaming και οχι η F! Ψάξε λίγο και θα καταλάβεις τη διαφορά! Αναμενεται απο 1300-1900(για το 3d λαπτοπ)! Μα δεν ειπα πως η σειρα F ειναι για καθαρα gaming..απλα ειπα οτι παιχνιδιζει...και κυριως ποιος ο λογος να κοστιζει τοσο με μια τετοια καρτα..εκει στεκομαι εγω...
ektor7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μα δεν ειπα πως η σειρα F ειναι για καθαρα gaming..απλα ειπα οτι παιχνιδιζει...και κυριως ποιος ο λογος να κοστιζει τοσο με μια τετοια καρτα..εκει στεκομαι εγω... Προφανώς το ακριβό κομμάτι είναι 3D,και τα πιο φτηνά έχουν nvidia optimus,δλδ αναγνωρίζουν 2 κάρτες γραφικών!Και γενικά τα toshiba ειναι λίγο ακριβούτσικα! Και είναι πολλά τα λαπτοπ που παιχνιδίζουν τώρα τελευταίως!
panos9553 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Προφανώς το ακριβό κομμάτι είναι 3D,και τα πιο φτηνά έχουν nvidia optimus,δλδ αναγνωρίζουν 2 κάρτες γραφικών!Και γενικά τα toshiba ειναι λίγο ακριβούτσικα! Το ξερω οτι τα toshiba εινα ακριβουτσικα(και εγω toshiba εχω) απλα με την σειρα f εχω να πω το εξης(ασχετα αν πολλες φορες διαφημιζεται ως gaming σειρα)πως οταν το πηρα το δικο μου(l-505 141)στα 900 ευρω για ποιο λογο το qosmio f50 κοστιζε 1300??Ενω το δικο μου στην τελικη ειχε τα ιδια υποσυστηματα??Και ποιοτικα ηταν τα ιδια..(μονο καλυτερα ηχεια ειχε το qosmio)
ektor7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Το ξερω οτι τα toshiba εινα ακριβουτσικα(και εγω toshiba εχω) απλα με την σειρα f εχω να πω το εξης(ασχετα αν πολλες φορες διαφημιζεται ως gaming σειρα)πως οταν το πηρα το δικο μου(l-505 141)στα 900 ευρω για ποιο λογο το qosmio f50 κοστιζε 1300??Ενω το δικο μου στην τελικη ειχε τα ιδια υποσυστηματα??Και ποιοτικα ηταν τα ιδια..(μονο καλυτερα ηχεια ειχε το qosmio) Πραγματικά και εγώ απορώ για πολλά πράγματα που αφορούν στο πως σκέφτονται στη toshiba κ τις περισσότερες φορές δε βγάζω νόημα στο πως σκέφτονται και λειτουργούν!
panos9553 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Τεσπα,το qosmio το πουλας?????(πλακα κανω) Παντα το συγκεκριμενο ηταν η αδυναμια μου...
ektor7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέχρι να βγάλει τα λεφτά του,δε το δίνω!Και μάλλον στα χέρια μου θα πεθάνει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.