Προς το περιεχόμενο

υπερθερμανση Southbridge

Anaisthitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα...

λοιπον...το προβλημα μου ειναι οι θερμοκρασιες του southbridge το οποιο ακομα και στη επιφανεια εργασιας οταν ειμαι ειναι ζεστο....πραγματικα ζεστο εως και υπερβολικα!!!

ειναι το εργοστασιακο cooler της μητρικης αν και καποτε το ειχα βγαλει να βαλω ενα αλλο αλλα επειδη δεν μου αρεσε επανατοποθετησα το παλιο...

εβαλα την θερμοαγωγιμη κολα κανονικα.

τι αλλο θα μπορουσε να φταιει???

Δημοσ.

Υπάρχουν southbridge που από τη φύση τους ανεβάζουν θερμοκρασίες.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις και πάλι το coolerάκι με κάποιο καλύτερο.

Δημοσ.

Υπάρχουν southbridge που από τη φύση τους ανεβάζουν θερμοκρασίες.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις και πάλι το coolerάκι με κάποιο καλύτερο.

οχι δεν παιζει κατι τετοιο καθος το προβλημα δεν υπηρχε παλιοτερα....και δεν ειναι λογο της θερμοκρασιας του χορου

χρειαζομαι help οποιος εχει την παραμικρη ιδεα για το τι θα μπορουσε να ειναι παρακαλω να μου απαντησειιιιι :cry:

Δημοσ.

southbridge?????? ανεβάζει θερμοκρασία;;; δεν παίζει αυτό που λες...εκτός αν έχεις πάνω από 20 usb, 4-5 σκληρούς και όλες τις pci γεμάτες... . Δεν ξέρω πως τις έλεγξες τις θερμοκρασίες αλλά μου φαίνεται από δύσκολο έως ακατόρθωτο να ανεβάσει το southbridge θερμοκρασία εκτός αν μιλάμε για προβληματική μητρική(αισθητήρας) ή εννοείς northbridge.

(χρησιμοποίησες aida64 ή everest για να τα δεις αυτά τα στοιχεία..)

Δημοσ.

Σε κάθε περίπτωση μπορείς να δοκιμάσεις αλλάγής πάστας και ανεμιστηράκι αν έχει

Δημοσ.

southbridge?????? ανεβάζει θερμοκρασία;;; δεν παίζει αυτό που λες...εκτός αν έχεις πάνω από 20 usb, 4-5 σκληρούς και όλες τις pci γεμάτες... . Δεν ξέρω πως τις έλεγξες τις θερμοκρασίες αλλά μου φαίνεται από δύσκολο έως ακατόρθωτο να ανεβάσει το southbridge θερμοκρασία εκτός αν μιλάμε για προβληματική μητρική(αισθητήρας) ή εννοείς northbridge.

(χρησιμοποίησες aida64 ή everest για να τα δεις αυτά τα στοιχεία..)

oooops! sorry sorry sorry λαθος μου ναι οντος το northbridge ειναι....!!!! δεν το βλεπω με καποιο προγραμμα απλος οταν το ακουμπαω δεν μπορω να το κρατησω για παραπανω απο 10 δευτερα

Δημοσ.

oooops! sorry sorry sorry λαθος μου ναι οντος το northbridge ειναι....!!!! δεν το βλεπω με καποιο προγραμμα απλος οταν το ακουμπαω δεν μπορω να το κρατησω για παραπανω απο 10 δευτερα

μια χαρα εισαι! εγω χωρις να κανει τιποτα το pc οταν παω να πλησιασω την καρτα γραφικων μου στα 20 εκατοστα εχει καει το χερι μου πριν καν προλαβω να την ακουμπησω!

Δημοσ.

μια χαρα εισαι! εγω χωρις να κανει τιποτα το pc οταν παω να πλησιασω την καρτα γραφικων μου στα 20 εκατοστα εχει καει το χερι μου πριν καν προλαβω να την ακουμπησω!

αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και καλό...μπορεί μεν να λειτουργεί(αν και μπορεί αν υπάρχει πρόβλημα με τις θερμοκρασίες του κουτιού/κάρτας γραφικών) αλλά έτσι ο χρόνος ζωής της κάρτα μπορεί να μειωθεί πάρα πολύ. Γιατί λοιπόν να μην το κοιτάξουμε. ^_^(βάλτε και κανέναν ανεμιστήρα μπροστά από την μητρική κάρτα των 120mm χαμηλών επιπέδων ήχου για να ζήσει περισσότερο.)

Δημοσ.

οχι overclock δεν εκανα τιποτα.... υπαρχει περιπτωση να ζεστενεται απο καποιο ισως προβλημα τροφοδοσιας της μητρικης?

(άλλαξε και τον τίτλο σου)

πως το κανουμε αυτο? :-D

Δημοσ.

άρα είσαι no problem, δεν χρειάζεται να ανησυχείς φίλε μου.

α τον τίτλο τον αλλάζεις !@)(&*#^(&$(&^@!(&*$^&!@*#_)&%)*&$_)(*7@#($*&3218074!@_)*@)!@ԇ#. Εύκολο είναι συνδέεις τα ψιψιψια με τα κοκοκόψια.

Δημοσ.

άρα είσαι no problem, δεν χρειάζεται να ανησυχείς φίλε μου.

α τον τίτλο τον αλλάζεις !@)(&*#^(&$(&^@!(&*$^&!@*#_)&%)*&$_)(*7@#($*&3218074!@_)*@)!@ԇ#. Εύκολο είναι συνδέεις τα ψιψιψια με τα κοκοκόψια.

Lol! τερμα lol

Δημοσ.

ψάξε στο google αν υπάρχει/βγάζει πρόβλημα η motherboard σου με αυτό το κομμάτι, αλλά εφόσον πατάει καλά το heatsink που έχει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Άμα υπάρξει το πιθανότερο είναι ο υπολογιστής να σβήσει μόνος του.

Σε συνθήκες overclocking (αρκετά υψηλό) αρχίζει να επηρεάζεται το northbridge. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...