UpToDate_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Πιέζεις με τον αντίχειρα από πάνω ως κάτω. Μετά πιέζεις πιο δυνατά μέχρι να ακούσεις κρακ. Πλέον ξέρεις τι έχεις Δεν είναι ξυλο dude relax
Luxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Εχω βουναλακια αρκετα. Αλλα αυτο το μαμημενο το μουδιασμα δε το καταλαβαινω! Και δε σταματαει καθολου.
UpToDate_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Εχω βουναλακια αρκετα. Αλλα αυτο το μαμημενο το μουδιασμα δε το καταλαβαινω! Και δε σταματαει καθολου. Αυτό θα στο πει ο γιατρός.. αν δεν μπορεί να βρει κάτι ίσως να σου προτείνει και μαγνητική ε.. υπολόγισε ~300€ χωρις ασφαλιση αν παει προς τα εκει.. Καλά, με περιοστίτιδα πως αντέχεις και γυμνάζεσαι?
washcloud Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Ραγισμα δεν νομιζω να ειναι, αλλιως θα πονουσα περισσοτερο και θα το ειχα καταλαβει τις πρωτες ημερες. Τωρα εχουν περασει 10 ημερες και πλεον αρχισε να με ποναει! Πιθανον να ειναι περιοστιτιδα της κνημης και να θελει ξεκουραση, αλλα για καλο και για κακο θα παω στον γιατρο να μου πει στα σιγουρα. ....ΘΑ το κάψωωωωωΩΩΩΩΩΩ ....το ρημάδι το χαρτί μου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.