Προς το περιεχόμενο

Τι κάνει ακριβώς το Microsoft visual studio;

mitsosgate7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα ήθελα να μου λύσετε την παραπάνω απορεια.νομίζω ότι είναι εργαλείο για προγραμματισμό με c++.αν ναι τι μπορω να προγραμματησω με αυτο το εργαλείο; είμαι αρχάριος μόνο στην Τρίτη λυκείου έχω ασχοληθεί με προγραμματισμό,όπου είμουν πολυ καλός (Έλυνα τα πάντα), και λίγο με fortran περισσότερο θεωρητικά,θα μου προτείνετε κάποιο άλλο εργαλείο για προγραμματισμό με c++ που θα ταίριαζε στο επίπεδο μου.συγνώμη αν ανοίγω ξαναζεσταμένο thread.Η έκδοση του είναι το professional του 2010 αυθεντικό.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το visual studio ειναι αν πακετο το οποιο περιεχει τα προγραμματα η microsoft οπως C++ , visual basic , java και αλλα

οπως βλεπεις στην εικονα εδω οταν πας να κανεις εγκατασταση το visual studio σου ζητα τι θες να εγκαταστασης απο το πακετο μπορεις και ολα

δεν ξερω αν σε βοηθεισα

Δημοσ.

Οκ αυτο που νομι

Ζα είναι τώρα είναι εύκολο για το επίπεδο μου; Η να βάλω κάποιο άλλο προγραμμα ευκολότερο;τι προτείνετε ;

Δημοσ.

Είναι ένας editor και compiler μαζι με απλά Ελληνικά? ...και δεν υπάρχει δωρεαν έτσι(λεω μήπως μπορώ να το κατεβάσω απο κάπου)?

Δημοσ.

Για αρχάριους σε c και c++ θα προτινα devc+++ δωρεάν και ότι πρέπει για αρχάριους Το visual studio είναι πιο τούμπανο αλλα δεν είναι τόσο καλο για αρχαριους

Δημοσ.

ναι φυσικά! το ξέρω πως είναι πιο προχωρημένο, απλά υπάρχει δωρεάν? :/ ...και για παράδειγμα είναι σαν το dev++ απλα δεν υποστηρίζει όλες τις γλώσσες? :/

Δημοσ.

ναι φυσικά! το ξέρω πως είναι πιο προχωρημένο, απλά υπάρχει δωρεάν? :/ ...και για παράδειγμα είναι σαν το dev++ απλα δεν υποστηρίζει όλες τις γλώσσες? :/

To Visual Studio 2010 είναι η εμπορική εκδοχή του πακέτου γλωσσών και εργαλείων προγραμματισμού για το .ΝΕΤ Framework. "Είναι" suite (σουίτα) γλωσσών, γιατί μπορείς να έχεις μια από όλες είτε τις γλώσσες είτε τις τεχνολογίες είτε κάτω από ένα project, είτε διαφοροποιημένα ανάλογα με το τί θες να φτιάξεις.

Ελεύθερες εκδοχές του υπάρχουν και δίνονται free από τη Microsoft:

ASP.NET (Web Sites & Web Services) Microsoft Web Developer Express

SQL Server (Βάσεις Δεδομένων SQL Server) SQL Server Express 2008 R2

C#.NET (C για το .ΝΕΤ Framework χρησιμοποιείται ευρεως) C# Express

Visual Basic .NET (Visual Basic) Visual Basic Express

Γενικά,, ότι βλέπεις στη Microsoft και περιέχει τη λέξη "Express" είναι η free εκδοχή της αντίστοιχης γλώσσας ή πακέτου ...

Δημοσ.

Στα ελληνικά γλωσσά προγραμματισμού δυστυχώς δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει.

Δεν μου απάντησες όμως τη θέλεις να προγραμματίσεις ;

Δημοσ.

Υπάρχει* αλλά με περιορισμένες δυνατότητες.

* Για κάθε γλώσσα προγραμματισμού θα πρέπει να κατεβάσεις την αντίστοιχη Express Edition (εάν υπάρχει).

Η visual basic είναι και αυτή μια γλώσσα προγραμματισμού. έτσι δεν είναι? :/ τι μπορεί κάποιος να κάνει? :/

ΥΠ. Οι γνώσεις μου περιορίζονται σε C, haskell, assmebly, HTML, CSS, PHP...

Επίσης, τα .NET app είναι σαν τα .exe? :/ σορρυ αν είναι άκυρη η ερωτηση... :(

Δημοσ.

Η visual basic είναι και αυτή μια γλώσσα προγραμματισμού. έτσι δεν είναι? :/ τι μπορεί κάποιος να κάνει? :/

δηκοιο εχεις και με την visual basic μπορεις απλα να κανεις ενα προγραμμα τις επειλογης σου :)

Δημοσ.

Αν έχεις περάσει από αυτές τις γλώσσες, σκέψου οτι αντίστοιχα μπορείς να παίξεις και με τη Visual Basic, σε πιο high level όμως. Όμορφα γραφικούλια, εύκολη και γρήγορη ανάπτυξη. Το περιβάλλον και η σχεδίαση της γλώσσας ικανοποιεί το μοντέλο του RAD (Rapid Application Development) παραθέτοντάς σου τα εργαλεία και τα components για να φτιάχνεις γρήγορα και εύκολα (τουλάχιστον γρηγορότερα από assembly & C), εφαρμογές. Το ίδιο ισχύει για το Visual Studio και στις υπόλοιπες γλώσσες, με τη διαφορά οτι αλλάζει η σύνταξη του κώδικα. πχ:

μια μέτρηση με άθροισμα σε VB.NET ...

>
 Dim MyCounter as Int32 
 Dim MySummary as Int32 

For MyCounter = 1 to 10000 
   MySummary += MyCounter
 Next 

... το ίδιο σε C# ...

>
   Int32 MySummary = 0
   for ( Int32 MyCounter = 1; MyCounter <= 10000; i++ )
      MySummary += MyCounter;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...