Προς το περιεχόμενο

Βύσμα τροφοδοτικού acer.

dimdim2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν παλιό acer,στον οποίο άλλαξα τροφοδοτικό,γιατί το δικό του χάλασε,και αγόρασα ένα general τροφοδοτικό με 10 βύσματα για κάθε εταιρεία.Του acer το βύσμα μόλις έσπασε,και όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάπου να πουλάνε.

Ένα καινούργιο τροφοδοτικό κάνει τουλάχιστον 35+ευρώ,αλλά εγώ προτιμώ να δώσω 200 ευρώ για να πάρω ένα καινούργιο laptop(το θέλω για χρήση γραφείου και μόνο) παρά να δώσω ένα 50 ευρώ για ένα η/υ που ήδη καταρρέει...

από την άλλη θα ήθελα να μου μείνει και ο acer στην εφεδρεία...

Εσείς τι λέτε,και κυρίως μήπως ξέρει κανείς αν πουλάνε βύσματα για general τροφοδοτικά;;

Δημοσ.

Η κάθε εταιρία που παράγει "general" τροφοδοτικά θα έχει λογικά την δικιά της υποδοχή εκεί που αλλάζει το βύσμα. Οπότε πρέπει να απευθυνθείς από εκεί που το πήρες ή να ψάξεις στο σιτε του κατασκευαστή.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις όμως κατά την γνώμη μου, είναι να πας το σπασμένο βύσμα σε έναν ηλεκτρονικό να το δει. Λογικά θα το επισκευάσει. Και με 5-10 ευρώ θα κάνεις την δουλειά σου.

Δημοσ.

Πήγα σε ένα πολυκατάστημα,και οι πωλητές μου είπανε(δεν ξέρω αν γνωρίζανε ή όχι)ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά για τα general τροφοδοτικά.

Για ηλεκτρονικό δεν ξέρω κανέναν που μπορεί να το κάνει με απόλυτη ασφάλεια,καθώς δεν παίζω με το ρεύμα.

Δημοσ.

Μα δεν θα επέμβει στο τροφοδοτικό σου ώστε να έχεις θέμα με τις τάσεις... Μια κόλληση θα κάνει εκεί που έσπασε. Πιο απλό πράγμα δεν υπάρχει

Δημοσ.

έχω χάσει το ένα (αρσενικό) δοντάκι,οπότε πρέπει να βάλει δικό του.Θα ήταν πολύ πιο εύκολο αν υπήρχαν κάπου βυσματάκια προς πώληση.Άλλωστε και εγώ έχω 9 άχρηστα βυσματάκια για άλλες εταιρείες.

Δημοσ.

Θα πας με ένα από τα άλλα, θα το κόψει από το ένα και το βάλει στο δικό σου.

Άλλη λύση είναι να πας από εκεί που το πήρες, να στήσεις καρτέρι για να αγοράσει κάποιος ίδιο με το δικό σου, και να του κάνεις παζάρι να αγοράσεις το βύσμα που θέλεις :)

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ ότι είναι ωραίες και εφικτές οι λύσεις που προτείνεις,αλλά είναι ντροπή να μην πουλιούνται ξεχωριστά τα βυσματάκια.Ο υπάλληλος μάλιστα του καταστήματος με ρώτησε,πως νομίζεις ότι εμείς πουλάμε τροφοδοτικά;; :mad:

άμα μου τα κολλήσει ηλεκτρολόγος,θα είναι πολύ εύκολο να σπάσουν ξανά,πιστεύω.

Δημοσ.

Μου έχει τύχει ακριβώς το ίδιο και κατάφερα να βρω - αγοράσω από το κατάστημα Ξενοφών Βενιέρης στο Περιστέρι, κοντά στον Κηφισό. Δοκίμασε εκεί. Κόστος περίπου 0,10€ αν θυμάμαι καλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...