Προς το περιεχόμενο

Απότομα κλεισίματα

Jimie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα με παραγγελίες απο εκτός Αττικής είναι τα μεταφορικά και αυτά... Τέλοσπάντων όποιος μπορεί ας δίνει ιδέες και όχι ειδικά πράγματα γιατί απο τροφοδοτικά είμαι noobάς του κερατά...

Δημοσ.

Πόσα χρήματα περίπου θέλεις να διαθέσεις; Εγώ θα πρότεινα να έπαιρνες ένα μεγαλύτερο τροφοδοτικό και να το κρατήσεις σε μια μελλοντική αναβάθμιση.

Δημοσ.

@ Jimie

πριν αγορασεις καινουργιο psu ,κανε μια δοκιμη με ενα δανεικο. Παραλληλα κανε δοκιμη στο Bios σε idle mode να δεις αμα θα στο ξανακανεο

Σε αυτο το thread

http://www.insomnia.gr/topic/411144-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%B1-shutdowns-%CF%83%CE%B5-ibm-thinkcentre-50/page__st__10

ειχα δοκιμασει τα παντα και τελικα ηταν motherboard.

Δημοσ.

Το βρήκα τί ήταν τελικά...Χτές θυμήθηκα ότι μετά 2 φορές που το έκανε γινόταν διακοπή ρεύματος...Άρα πιθανότατα έκοβαν σιγά-σιγά το ρεύμα επειδή και ο κολλητός μου το πάθενε στις ίδιες ώρες :P

:mad: ΔΕΗ :mad:

Δημοσ.

Τι εννοείς "έκοβαν σιγά-σιγά το ρεύμα"; Αφού στο πρώτο post μας διαβεβαιώνεις ότι δεν πρόκειται περί διακοπής ρεύματος! :P

Δημοσ.

Ναι αλλά μάλλον άρχισαν να μειώνουν την παροχή ρεύματος με αποτέλεσμα να μην φτάνει για όλο το σπίτι και...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...