Hayley:) Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μόλις αγόρασα το Sony ericcson xperia arc και θέλω να μάθω πόσες ώρες θα πρέπει να φορτίζεται για πρώτη φορά. Ευχαριστώ!
Dbzakias2 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 μεχρι να φορτισει πληρως! υ.γ. καλωσορισες! υ.γ.2 μεγεια!
c0prse_grinder Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Ουτε γω θελω να διαβαζω το βιβλιαρακι, αν δεν επηρεαζε το after value η θα το εκαιγα η θα το εβαζα με ζελοτειπ στο τοιχο και μετα θα πεταγα τσεκουρακια
Dbzakias2 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Ουτε γω θελω να διαβαζω το βιβλιαρακι, αν δεν επηρεαζε το after value η θα το εκαιγα η θα το εβαζα με ζελοτειπ στο τοιχο και μετα θα πεταγα τσεκουρακια :mrgreen: :mrgreen:
nikoskon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Ουτε γω θελω να διαβαζω το βιβλιαρακι, αν δεν επηρεαζε το after value η θα το εκαιγα η θα το εβαζα με ζελοτειπ στο τοιχο και μετα θα πεταγα τσεκουρακια Για αυτό έχουν δουλειά τα services γενικότερα.
c0prse_grinder Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Για αυτό έχουν δουλειά τα services γενικότερα. αν καποιος ειναι ανιδεος "γενικοτερα" καλο θα ταν να τα διαβαζε. αλλα λιγο ακυρο το οτι με εκανες quote δεν νομιζεις?
nikoskon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Θεωρώ απαράδεκτο να χαρακτηρίζεις "ανίδεους" όσους ορθώς διαβάζουν το εγχειρίδιο χρήσης. Επίσης δεν είναι σωστό να δεικνύεις ως πρέπον το να μην διαβάζουμε εγχειρίδια χρήσης. And last but no least... κάνεις το "rtfm" να χάνει λίγο από το νόημά του...
c0prse_grinder Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Θεωρώ απαράδεκτο να χαρακτηρίζεις "ανίδεους" όσους ορθώς διαβάζουν το εγχειρίδιο χρήσης. Επίσης δεν είναι σωστό να δεικνύεις ως πρέπον το να μην διαβάζουμε εγχειρίδια χρήσης. And last but no least... κάνεις το "rtfm" να χάνει λίγο από το νόημά του... Δεν ειπα οτι οποιος τα διαβαζει ειναι ανιδεος, μην διαστρεβλωνεις τις λεξεις μου. Ειπα πως αν ειναι καποιος ανιδεος τοτε θα ταν καλο να τα διαβαζε. αλλα απο τι στιγμη που μπορω και προγραμματιζω σε πλακετες για holter καρδιογραφηματος δεν μπορεις να ρχεσαι να μου λες οτι "πρεπει" να διαβασω το manual του πλυντηρίου πιατων, καταλαβες? Και μην ξεχνας οτι η ερωτηση του thread δεν ηταν πως να σπασω το sandbox του google chrome αλλα ποση ωρα να φορτισω το νεο μου κινητο...και ειμαστε στο 2011, everything is so freaking user friendly που σε λιγα χρονια αν καποιος θα χρειαζεται να διαβασει manual για θεματα οπως η ωρα της φορτισης για τα ευρεως χρησιμοποιουμενα πραγματα θα ναι καταντια..και στην τελικη ενα αστειο ειπαμε σε ενα χαμηλης βαρυτητας thread, δεν ειναι λογος αυτος να απευθυνεσαι προσωπικα και να λες οτι ατομα σαν και "εμενα" ειναι υπευθυνα για το ποσο busy ειναι τα service centers.
orlox Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 read the FINE manual για να μην παει στο μυαλο σας το πονηρο ε?
opera Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Η αλήθεια για τις μπαταρίες των φορητών υπολογιστών (και κινητών) μπαταρίες NICD NIMH οδηγίες από τη BOSH
Hayley:) Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 μεχρι να φορτισει πληρως! υ.γ. καλωσορισες! υ.γ.2 μεγεια! ευχαριστωω παιδια ηρεμια! και παρεπιπτοντως τον εχω διαβασει τον οδηγο εκκινησης αλλα δεν βρηκα τιποτα γι' αυτο ρωταω!
Dbzakias2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 ευχαριστωω παιδια ηρεμια! και παρεπιπτοντως τον εχω διαβασει τον οδηγο εκκινησης αλλα δεν βρηκα τιποτα γι' αυτο ρωταω! :mrgreen:
margaritagr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 καλοριζικο, εγω το αφησα ολο το βραδυ, γιατι ετσι μου επεμενε ο πωλητης του public...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.