Dimitris TC7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 GUYS SOS!Δεν ξερω αν αυτο που θα ρωτησω μπορει να γινει,δεν χανω και τιποτα βεβαια.... Εδω και 2 μερες μου κοψανε την συνδεση στο ιντερνετ λογω αδυναμιας πληρωμης συνεπως,μεχρι να μπορεσω σε καμια βδομαδα να το πληρωσω μενω χωρις.Εχω βρει ομως ενα δυκτιο στο οποιο μπορω να μπω οταν το laptop ειναι στο μπαλκονι(η εμβελεια του δεν ειναι τοσο καλη ωστε να το χρησιμοποιω απ το σπιτι μεσα).Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω το ιντερνετ αυτο το οποιο "κλεβω" ,αν μπορω να το διαμοιρασω απ το laptop μου στο iphone μου ετσι ωστε να μην λιωνω συνεχεια στο μπαλκονι.Να αποτελεσει δλδ το λαπτοπ μου hotspot(με ιντερνετ το οποιο λαμβανω ασυρματα απο αλλον).αν γνωριζει κανενασ...
Dbzakias2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 μονο αν εχεις windows 7 και υπαρχει οδηγος στο wiki του insomnia!
Dbzakias2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 με vista δλδ δεν παιζει? δεν ξερω αλλα θα κανω μια ερωτηση! αφου το λαπτοπ σου σηκωνει τα (s)vista τοτε γιατι δεν του περνας τα 7 που ειναι πιο ελαφρα και μοιάζουν μεταξυ τους ετσι ωστε να μην εχεις προβλημα στο να τα συνηθίσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.