Προς το περιεχόμενο

Με έκαψε η ΔΕΗ;

totalius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πριν λίγο δούλευα στο pc της υπογραφής μου κ διακόπηκε το ρεύμα.Όταν πήγα να ξαναμπώ μου έβγαλε για 1" μπλέ οθόνη κ στη συνέχεια την επιλογή να μπω σε safe mode ή καποιες άλλες επιλογές που δε θυμάμαι.Εμφανίζεται το σήμα των windows κ στη συνέχεια η οθόνη με τις επιλογές.Είτε πατήσω safe mode είτε οτιδήποτε άλλο.Να κλάψω μόνο το σκληρό ή λέτε να έχω κ άλλο πρόβλημα;

Δημοσ.

Έκανα restart 3,4 φορές έκλεισα το ρεύμα από τροφοδωτικό κ το ξανάνοιξα δεν άλλαξε κάτι.Α κ δε μυρίζει τίποτα καμένο ευτυχώς.

Δημοσ.

Ap;o to bios μπορώ να καταλάβω αν υπάρχει κάπου πρόβλημα;Μπήκα πριν φύγω(γράφω από νετ καφε) κ αν θυμάμαι καλά σε ένα πεδίο που έλεγε master κάτι έβγαζε not detected.Γιάυτό υποψιάζωμαι σκληρό.

Δημοσ.

νομιζω οτι με ενα repair θα στρωσει... δοκιμασε το. δεν εχεις να χασεις τιποτα. κοιτα και απο bios μηπως εχει φυγει απο την σειρα boot ο δισκος και δεν μπορει να boot-arei

Δημοσ.

Μακάρι να είχε δίκιο ο σπανκ.Το repair δεν έκανε τιποτα κ σήμερα θα βάλω άλλο σκληρό για να αρχίσω να ρίχνω καντήλια στη δεη.

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις ενα format μήπως στρώσει αλλα φαντάζομαι θα έχεις αρχεία που χρειάζεσαι μεσα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...