Προς το περιεχόμενο

Με έκαψε η ΔΕΗ;

totalius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευτυχώς είχα σώσει κάποια το Μαίο σε usb stick.Η πλάκα είναι οτι σκεφτόμουν να βάλω καινούριο σκληρό με win7 μόλις τερμάτιζα το fallout new vegas που έπαιζα κανά μήνα τώρα.Μακάρι βέβαια να είναι μόνο ο σκληρός η απώλεια.

Δημοσ.

Ναι για να κατεβάσεις το διαγνωστικό και να το τρέξεις .

Εάν θέλεις να πάρεις τα αρχεία σου δοκίμασε με ενα live cd linux

Δημοσ.

Για να γίνει ζημία από απλή διακοπή ρεύματος είναι λίγο δύσκολο, τόσο σε Hardware, όσο και σε Software.

Παρόλα αυτά μπορεί να χάλασαν κάποια αρχεία των Windows.

Πάρε έναν δίσκο, βάλε Windows και βισμάτωσε τον δίσκο που έχεις τώρα τα Windows, αλλα να μην είναι Boot-able.

Πάρε ότι αρχεία θες, κάνε και έναν έλεγχο με το Hard Disk Sentinel και πες μας αποτελέσματα.

Δημοσ.

rafail κ heat το σκέφτηκα για το διαγνωστικό αλλά επειδή αυτή την εποχή έχω ελάχιστο ελ. χρόνο θα βάλω απλά ένα καινούριο σκληρό κ αν δουλέψει είμαι οκ.Τα σημαντικά αρχεία τα είχα σώσει ευτυχώς.Το μόνο που φοβάμαι είναι να έχω κ αλλόυ πρόβλημα εκτός το σκληρό.

Δημοσ.

Το καλύτερο πράγμα θα κάνεις.

Αν δεν βαριέσαι, πέτα και τον "προβληματικό" δίσκο στο σύστημα να δεις τι συμβαίνει.

Αν έχει πρόβλημα, τότε πάρε τα αρχεία (όσα μπορείς - φαντάζομαι όλα θα τα πάρεις, δεν θα έχεις πρόβλημα) και πέτα τον (στην ανακύκλωση ε! :devil: )

Αν είναι ok, τότε θα έχεις 2 δίσκους. :-)

Δημοσ.

Μπορεί να χτύπησε και η πλακέτα όπως έμενα απο διακοπή :P .

Αφού έχεις πάρει τα αρχεία σου κάντο ενα format και εγκατάσταση λειτουργικού να δεις

Δημοσ.

Το χειρότερο όλων ειναι οτι αν πάθαινει κατι μεγαλύτερης αξίας ζημιά δεν μπορείς να αποζημιωθείς απο ΔΕΗ και δεν μιλάω μόνο για υπολογιστές

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...