totalius Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Ευτυχώς είχα σώσει κάποια το Μαίο σε usb stick.Η πλάκα είναι οτι σκεφτόμουν να βάλω καινούριο σκληρό με win7 μόλις τερμάτιζα το fallout new vegas που έπαιζα κανά μήνα τώρα.Μακάρι βέβαια να είναι μόνο ο σκληρός η απώλεια.
rafail1994 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Ναι για να κατεβάσεις το διαγνωστικό και να το τρέξεις . Εάν θέλεις να πάρεις τα αρχεία σου δοκίμασε με ενα live cd linux
Heatspreader Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Για να γίνει ζημία από απλή διακοπή ρεύματος είναι λίγο δύσκολο, τόσο σε Hardware, όσο και σε Software. Παρόλα αυτά μπορεί να χάλασαν κάποια αρχεία των Windows. Πάρε έναν δίσκο, βάλε Windows και βισμάτωσε τον δίσκο που έχεις τώρα τα Windows, αλλα να μην είναι Boot-able. Πάρε ότι αρχεία θες, κάνε και έναν έλεγχο με το Hard Disk Sentinel και πες μας αποτελέσματα.
totalius Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 rafail κ heat το σκέφτηκα για το διαγνωστικό αλλά επειδή αυτή την εποχή έχω ελάχιστο ελ. χρόνο θα βάλω απλά ένα καινούριο σκληρό κ αν δουλέψει είμαι οκ.Τα σημαντικά αρχεία τα είχα σώσει ευτυχώς.Το μόνο που φοβάμαι είναι να έχω κ αλλόυ πρόβλημα εκτός το σκληρό.
Heatspreader Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Το καλύτερο πράγμα θα κάνεις. Αν δεν βαριέσαι, πέτα και τον "προβληματικό" δίσκο στο σύστημα να δεις τι συμβαίνει. Αν έχει πρόβλημα, τότε πάρε τα αρχεία (όσα μπορείς - φαντάζομαι όλα θα τα πάρεις, δεν θα έχεις πρόβλημα) και πέτα τον (στην ανακύκλωση ε! ) Αν είναι ok, τότε θα έχεις 2 δίσκους.
totalius Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Σε κανά κεφάλι δεητζή θα τον πέταγα αλλά τες πα.
Heatspreader Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Καλά, αυτό άστο, είναι μεγάλη ιστορία. Τουλάχιστον έπαθες από τις μικρές καταστροφές, φαντάσου άλλοι!
rafail1994 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μπορεί να χτύπησε και η πλακέτα όπως έμενα απο διακοπή . Αφού έχεις πάρει τα αρχεία σου κάντο ενα format και εγκατάσταση λειτουργικού να δεις
SPANK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Το χειρότερο όλων ειναι οτι αν πάθαινει κατι μεγαλύτερης αξίας ζημιά δεν μπορείς να αποζημιωθείς απο ΔΕΗ και δεν μιλάω μόνο για υπολογιστές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.