stamlam Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 παιδια καλησπερα. Υπαρχει κανενα προγραμμα για να χτυπω τις δημοπρασιες,για παραδειγμα στο e-bay? θα ηθελα να ειναι ευκολο γιατι δεν εχω και μεγαλη εμπειρια. ευχαριστω
Divide Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Τι εννοείς ακριβώς; Ένα πρόγραμμα που για παραδειγμα στα τελευταία δευτερόλεπτα της δημοπρασίας θα κάνει από τον λογαριασμό σου bidding όσο όσο για να πάρεις εσύ το προιόν;
stamlam Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Καλησπερα.σε ευχαριστω για το ενδιαφερων. ΘΑ ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιο προγραμμα ,να του δινω μια ανωτερη τιμη και αυτο τα τελευταια δευτερολεπτα να δινει προσφορα λιγω πιο πανω απο εκει που δινει ο τελευταιος,αλλα να μην ξεπερνα το ποσο το ανωτερω που του εχω θεσει εγω.παραδειγμα, να του δινω εγω οτι θελω να χτυπησει το προιον μεχρι 50 ευρω,και αν η διμοπρασια ειναι λιγο πριν τη λιξη 20 ευρω αυτο να χτυπα στο 20,20.Αν σας το εξηγω σωστα το παραδειγμα για να με καταλαβετε. Σας ευχαριστω
macabre_sunsets Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Νομίζω πως το κάνει αυτόματα το ebay αυτό.
Divide Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ακριβώς αυτό θα έλεγα. Θυμάμαι που είχα ορίσει max bid:20 και τελικα κέρδισα την δημοπρασία με τελική τιμή προιόντος 17,2..Πάει καιρός βέβαια που χρείαστηκα κάτι από δημοπρασία οπότε μη σε πάρω στο λαιμό μου, μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα
Divide Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 www.auctionsniper.com Το έχεις δοκιμάσει και είναι αξιόπιστο; Μπόρεσες έτσι με αυτόν τον τρόπο να κερδίσεις δημοπρασία στο τελευταίο δευτερόλεπτο με τιμή ελάχιστα πάνω από αυτή του τελευταίου bidder; Στη σελίδα λέει free trial και από ότι λέει το κέρδος τους προκύπτει μόνο αν κερδίσεις την δημοπρασία και αντιστοιχεί στο 1%
georgemvg Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 jbidwatcher Αυτό που θέλεις να κάνεις, δηλαδή να χτυπήσεις τα τελευταία δευτερόλεπτα λέγεται snipping. Η ιστοσελίδα που σου είπανε, το κάνει αφου δώσεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου. Εγώ δεν τα έδωσα ποτέ. Το πραγραματάκι που λέω το κάνεις εγκατάσταση και είναι δωρεάν. Αυτό που κάνει το ebay είναι να σταματάει στο μεγιστό σου και τίποτα παραπάνω. Πρέπει όμως να έχεις κάνει έστω και ένα bid, που σημαινει ότι δεν αιφνιαδιάζεις κάποιον. Ο ενδιαφερόμενος θα κάνει bid μέχρι να ξεπεράσει το δικό σου και έληξε η υπόθεση. Παρόλα αυτά, αν δεν ήθελα να χάσω κάποια δημοπρασία, δεν θα το άφηνα σε καμία σελίδα και σε κανένα πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.