Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά Image ενός PC σε άλλους μέσω δικτύου..

theoz21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γεια χαρά...Θέλω να κάνω load to image ενός υπολογιστή και να το μεταφέρω σε καμια 20αριά ακόμη μέσω του τοπικού δικτύου που είναι συνδεδεμένοι...ένας γνωστός αρκετά παλιά είχε χρησιμοποιήσει για την ίδια ακριβώς δουλειά το Symantec.Ghost.V8.2..Απ'ότι μου είπε όμως το συγκεκριμένο πρόγραμμα κρασάρει όταν προκειται για υπολογιστές που έχουν λειτουργικό windows 7...Ποια έκδοση ξέρετε που να με καλύπτει(κατέβασα το norton ghost 15 αλλά δεν ξέρω τι μου γίνεται),και όποιος έχει την όρεξη ένα tutorial,η ένα link για tutorial θα ήταν πολύ χρήσιμο...Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Χρειάζεσαι το Norton Corporate Ghost. Το cloning γίνεται bit to bit οπότε δεν πειράζει το τι λειτουργικό κάνεις image (εκτός αν εννοείς ότι κρασάρει στον υπολογιστή που το έχεις εγκατεστημένο). Θα χρειαστείς επίσης ένα switch που να υποστηρίζει multicast (για να μπορείς να στείλεις το image ταυτόχρονα και στους 20 υπολογιστές). Υπάρχει και το Clonezilla αλλά είναι linux (απ' ότι θυμάμαι έχει και livecd). Επίσης αν ενδιαφέρεσαι αποκλειστικά για Windows 7 υπάρχει το WAIK (Windows Autamated Installation Kit) το οποίο κατεβάζεις εδώ και tutorial εδώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...