Προς το περιεχόμενο

καμερα ασφαλειας

vasilis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβη τη βλεπω, δεν ξερω τι ποιοτητα εχει, αλλα και τι ποιοτητα θεςλουμε για μια καμερα ασφαλειας.

Εγω εχω παρει απο ebay καποια ενσυρματη, κατω απο 50 ευρω. Σε ασυρματη ειναι αυτη

Η ποιοτητα της ειναι ικανοποιητικοτατη για τα χρηματα της.

Τωρα το πως δουλευει, ειναι πολυ ευκολο.

Κατ, αρχην εχει και ξεχωριστο προγραμμα, αλλα απο κει και περα, μεσω της IP που θα της ορισεις, μπορεις να τη δεις μεσα απο το browser, και αν της δωσεις και dyndns, μπορεις να τη βλεπεις απο οποιο pc θελεις.

Δημοσ.

θέλω να καταγραφώ το ταμείο, άρα θέλω καλή ποιότητα.

πχ στα 4.5μ να φαίνεται τ χαρτονόμισμα μπαίνει στο ταμείο και θέλω να είναι ασύρματη και να γράφει στον υπολογιστή μέχρι και 7 μέρες ασταμάτητα

Δημοσ.

Σε ασυρματη ειναι αυτη

Εννοείς πως υπάρχει και ενσύρματη και ασύρματη η συγκεκριμένη;

Βράδυ με φώτα σε κάποια απόσταση, φαίνονται τα αντικείμενα ή δείχνει σκιές και κόκο;

Δημοσ.

Ναι, υπαρχει και στα 2 μοντελα.

Βραδυ, προφανως δειχει καποιο κοκκο, μην ξεχναμε οτι σε αυτες τις καμερες δυσκολο να βρεις πανω απο 640χ480 αναλυση. Με εξωτερικο φως δειχνει αρκετα καλα, χαρις καθολου φως δειχνει ασπρομαυρα αλλα μπορεις να ξεχωρισεις ανετα καποιον που ερχεται μεχρι τα 10 μετρα, απλα δεν θα εχεις την ευχερεια να ξεχωρισεις ευκολα προσωπο.

Θα προσπαθησω να ανεβασω αυριο 1-2 εικονες να δεις.

Δημοσ.

ψαχνεις κατι που ειναι για να μην σου τρωνε λεφτα και θες να κανεις οικονομια με μισοδουλειες...μαλιστα...υποθετω θες φακο της προκοπης που να κανει και ζουμ...

κατα 99% ολες οι web cam εχουν προγραμματα

Δημοσ.

παιδια αγορασα αυτη εδω την καμερα, για να δω στον υπολογιστη την καμερα θα πρεπει να την εχω συνδεμενη με το μοντεμ?

και ξερετε κανενα καλο προγραμμα για να γραφει το βιντεο συνεχεια?

βρήκα το manual για να την κάνω ασύρματη αλλα δεν μου δέχεται την Default gateway.. τι να κάνω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...