*nenya* Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω να τα έχω. Ώχουυυυυυ! Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω, βγαίνουμε off-topic.
status Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Πεθαίνω. Σε 'μενα ή στα σκουλήκια; Και τα σκουλήκια τι θα φάνε; Μήπως θα σε πάνε στο μνήμα με κανένα πακέτο από τα Έβερεστ; :Ρ Θέλω να τα έχω. Ώχουυυυυυ! Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω, βγαίνουμε off-topic. Το επιχείρημα σου είναι κάπως, πως να το πω, αυθαίρετο. Εαν δεν κάνω λάθος, συμβολαιογραφική πράξη κάνεις για να έχεις τα πολυπόθητα όργανα μαζί σου για να σαπίζεις με παρέα
slygeo87 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Και τα σκουλήκια τι θα φάνε; Μήπως θα σε πάνε στο μνήμα με κανένα πακέτο από τα Έβερεστ; :Ρ Αναρωτιέμαι ποιο είναι χειρότερο: Να είσαι μαλάκας και να προτιμάς τα σκουλήκια ή να πιστεύεις στον παράδεισο και να θες το σώμα σου άθικτο; =ρ http://www.youtube.com/watch?v=lzvy3A-czE0&feature=player_embedded
Praetorianos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω να τα έχω. Ώχουυυυυυ! Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που το κράτος δεν θα έπρεπε KAN να δίνει δικαίωμα επιλογής.
*nenya* Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 "Θέλω να τα έχω"...τα δικαιώματα εννοούσα. Αλλά απ'ό,τι φαίνεται εσείς πιστέψατε ότι θέλω να πεθάνω με τα όργανά μου ενώ δεν έκανα κάτι τέτοιο ξεκάθαρο μέσω των απαντήσεών μου Απλά μίλησα για δικαιώματα. Ότι καλό είναι ο καθένας να μπορεί να αποφασίσει τί θέλει να κάνει τα όργανά του. Οπότε Praetoriane και λοιποί μην βγάζετε συμπέρασμα για την πάρτη μου. Δεν πρόκειται να δηλώσω σ'ένα φόρουμ τί σκοπεύω να κάνω επί του θέματος. Θα το μάθουν οι κοντινοί μου άνθρωποι όταν έρθει η ώρα. Peace. p.s. Στείλτε π.μ. όποιος θέλει να κάνει καμιά ερώτηση.
slygeo87 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Φαντάσου λέει να τα δωρήσεις και μετά να χρειαστεί δωρεά νεφρού για παράδειγμα σε κάποιον ξένο. Ε κατεβαίνεις στη γη να τα γαμ..όλα ή δε κατεβαίνεις;
Praetorianos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 "Θέλω να τα έχω"...τα δικαιώματα εννοούσα. Αλλά απ'ό,τι φαίνεται εσείς πιστέψατε ότι θέλω να πεθάνω με τα όργανά μου ενώ δεν έκανα κάτι τέτοιο ξεκάθαρο μέσω των απαντήσεών μου Απλά μίλησα για δικαιώματα. Ότι καλό είναι ο καθένας να μπορεί να αποφασίσει τί θέλει να κάνει τα όργανά του. Οπότε Praetoriane και λοιποί μην βγάζετε συμπέρασμα για την πάρτη μου. Δεν πρόκειται να δηλώσω σ'ένα φόρουμ τί σκοπεύω να κάνω επί του θέματος. Θα το μάθουν οι κοντινοί μου άνθρωποι όταν έρθει η ώρα. Peace. Πραγματικά ας κάνει καθένας τα όργανα του ό,τι θέλει. Ας τα κάψει, ας τα πάρει μαζί του, ας τα δωρίσει, ας τα πετάξει, ας τα καταψύξει, σε περίπτωση που δεν τα χρειαστώ, ποσώς με ενδιαφέρει. Απλά αυτό το "θέλω να τα έχω" ανεξαρτήτως αν αναφέρεται στα όργανα αυτά καθ' αυτά ή στα δικαιώματα επί των οργάνων, όταν δεν συνοδεύονται με επιχειρήματα αλλά με "ώχουουουου" μου φαίνεται κάπως σε ένα θέμα ζωής και θανάτου. Γενικά ιερό και αναφαίρετο το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, εδώ θα μπορούσε ίσως να γίνει μια παράκαμψη.
Πηδαλιουχος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 γιατι ποια είναι η διαφορά? Οι ελληνες να δινουν στους ελληνες, οι ιταλοι στους ιταλους κ.ο.κ., οχι να παιρνει οποιος πληρωσει περοσσοτερα. Ευτυχως με το νεο νομο αυτα τα αθλια φαινομενα θα εξαλειφθουν, αφου θα υπαρχει υπερπροσφορα οργανων. Πρώτον, δεν έχεις μιλήσει με όλους τους πολίτες αυτής της χώρας για να ξέρεις αν θα ήθελαν κάτι τέτοιο. Οπότε είναι λίγο αυθαίρετο να χρησιμοποιείς την λέξη "όλοι μας" με τόση σιγουριά... Δεύτερον, γιατί "θα έπρεπε να είναι υποχρεωτική για όλους" ; Τόσο κακό είναι πια να έχουμε δικαίωμα επιλογής σ'αυτή την χώρα; Για όλα πρέπει by default να έχει αποφασίσει άλλος για μας λες και είμαστε μωρά και το κράτος ο μεγάλος μπαμπαστρούμφ; Συνοψίζοντας, imo, όποιος θέλει ωραίο θά'ταν να υπογράφει χαρτί ότι γουστάρει να δωθούν τα όργανά του και όποιος δεν το θέλει να έχει τουλάχιστον αυτό το δικαίωμα. Απλά τα πράγματα Ξερεις κανεναν που θα προτιμουσε να πεθανει αντι να ζησει? Κι αν αυτος δε θελει να ζησει δικαιωμα του, ας αφησει ομως αλλους ανθρωπους να ζησουν. Τα παιδια του, παραδειγματος χαρη. Με το να οδηγει το ψοφιο τομαρι του στα σκουληκια αντι να χαρισει ζωη δεν θα κερδισει την... αιωνια βασιλεια, οπως προφανως ονειρευεται. Ναι, θα επρεπε να ηταν υποχρεωτικη. Ας οψονται οι βλαμμενοι παπαδες που επιμενουν να ταλαιπωρουν το κοσμο και πριν και μετα το θανατο. Η ζωη ειναι πανω απο τους παπαδες και τη θεωρια που πρεσβευουν. Σκεψου οτι αυτοι οι ηλιθιοι φρεναρησαν την ιατρικη για αιωνες.
μαφαλντα Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δικό μου άτομο-έφυγε πριν 2 μήνες-έκανε αιμοκάθαρση.Στην μονάδα τεχνητού νεφρού,και μεταξύ των οικείων που συνοδεύανε τους ασθενείς,αλλά και με τους γιατρούς που συνομίλησα,όλοι είναι σίγουροι ότι η υπόθεση της δωρεάς οργάνων θα πάει πίσω.Έγινε πρόχειρα,σκόπιμα και χωρίς να λάβουν υπόψιν τους αρμόδιους φορείς. Δεν έχουμε υποδομές,θα επιτρέπεται και σε ιδιωτικές κλινικές να γίνεται αφαίρεση οργάνων,οι λίστες αναμονής -πονεμένη ιστορία-,τα λεφτά πολλά. Αντί να ευαισθητοποιήσουν,να ενημερώσουν και να πείσουν τους πολίτες για την αναγκαιότητα της δωρεάς,αυτοί προτίμησαν την εικαζόμενη συναίνεση -και μάλιστα σε έναν λαό που τσινάει όταν πας να του επιβληθείς-.
Πηδαλιουχος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ειναι τοσο απλο, δε χρειαζεται να το εμφανιζουμε δαιδαλωδες...: ΟΛΟΙ δωρητες οργανων, period. Kαι αντιο στις λιστες αναμονης, αντιο και στα πολλα λεφτα που λες.
chill Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Θα ήμουν σύμφωνος με το μέτρο αν θα μπορούσα να θέσω κάποιες προϋποθέσεις ως προς το που θα δοθούν τα όργανα.
pournaras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Θα ήμουν σύμφωνος με το μέτρο αν θα μπορούσα να θέσω κάποιες προϋποθέσεις ως προς το που θα δοθούν τα όργανα. Εννοεις συγκεκριμενα ατομα;
chill Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Εννοεις συγκεκριμενα ατομα; Ναι, να μπορώ να αποκλείσω συγκεκριμένα άτομα ή κατηγορίες ανθρώπων (π.χ. πολιτικούς και συγγενείς τους)
FarCry Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ευτυχως με το νεο νομο αυτα τα αθλια φαινομενα θα εξαλειφθουν, αφου θα υπαρχει υπερπροσφορα οργανων. ποιος ηρθε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα