Πηδαλιουχος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Διαβασες κατι παραξενο? Θα ήμουν σύμφωνος με το μέτρο αν θα μπορούσα να θέσω κάποιες προϋποθέσεις ως προς το που θα δοθούν τα όργανα. Εχει σημασια που θα δοθουν τα οργανα σου? Λες να επηρεασει τη μεταθανατια ζωη σου? Επειδη προφανως κανεις δε μπορει να σου εγγυηθει οτι θα δωθουν σε παραληπτες της... αρεσκειας σου, αρα θα πας να δηλωσεις ΜΗ δωρητης? Η λογικη σκεψη ειναι οτι δε ρωταμε που θα πανε οπως και δε θα ρωτησουμε απο ποιον ειναι εαν χρειαστουμε.
chill Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Διαβασες κατι παραξενο? Εχει σημασια που θα δοθουν τα οργανα σου? Λες να επηρεασει τη μεταθανατια ζωη σου? Επειδη προφανως κανεις δε μπορει να σου εγγυηθει οτι θα δωθουν σε παραληπτες της... αρεσκειας σου, αρα θα πας να δηλωσεις ΜΗ δωρητης? Η λογικη σκεψη ειναι οτι δε ρωταμε που θα πανε οπως και δε θα ρωτησουμε απο ποιον ειναι εαν χρειαστουμε. Επέτρεψε μου να επιθυμώ να έχω λόγο σε κάτι τέτοιο. Δεν πιστεύω στην μεταθανάτια ζωή, οπότε και δεν με απασχολεί οτιδήποτε σχετίζεται με αυτήν. Σε αυτήν την ζωή όμως αν είναι να χαρίσω second chances κάπου προφανώς και θέλω εγώ να μπορώ να επιλέξω που, βάσει κάποιον κριτηρίων.
Πηδαλιουχος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ασφαλως και σου επιτρεπω, αλλα δε θα προτιμουσες καποιους, οπως τους πολιτικους για λογους εκδικητικοτητας? Μα η θρησκεια σου δε λεει να αγαπατε τους εχθρους σας? Εσυ θα ηθελες second chance μονο βασει κριτηριων?
FarCry Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Διαβασες κατι παραξενο? Καθησυχαστικός εμφανίζεται ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) σε ό,τι αφορά τη διάταξη του νόμου του υπουργείου Υγείας για τη λεγόμενη «εικαζόμενη συναίνεση», λέγοντας πως, κατόπιν της διάγνωσης του θανάτου, θα εξακολουθήσει να ζητείται η συναίνεση των συγγενών του εκλιπόντος για την αφαίρεση των οργάνων του, όπως γίνεται σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη με την αντίστοιχη νομοθεσία. http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=111889185
Πηδαλιουχος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μα εσυ στο πρωτο post γραφεις "Ο Νόμος 3984 δεν παραβιάζει μόνο τη θέληση του πολίτη και τη διάθεση των συγγενών του....."
FarCry Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μα εσυ στο πρωτο post γραφεις "Ο Νόμος 3984 δεν παραβιάζει μόνο τη θέληση του πολίτη και τη διάθεση των συγγενών του....." λειπει ενα αλλα
chill Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ασφαλως και σου επιτρεπω, αλλα δε θα προτιμουσες καποιους, οπως τους πολιτικους για λογους εκδικητικοτητας? Μα η θρησκεια σου δε λεει να αγαπατε τους εχθρους σας? Εσυ θα ηθελες second chance μονο βασει κριτηριων? Επειδή είμαι Έλληνας πρέπει a priori να μαι θρήσκος και Χριστιανός ; Ευχαριστώ που μου το επιτρέπεις λοιπόν. Ελπίζω να κάνει το ίδιο και ο ΕΟΜ ειδάλλως.......
slygeo87 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Κάποιες απόψεις είναι τουλάχιστον απάνθρωπες, λίγη κοινωνική ευαισθησία δε βλάπτει νομίζω. Από το σκουπιδάκι στο δρόμο μέχρι και το πρεζάκι στην ομόνοια. Να προσθέσω και τις μεταμοσχεύσεις ή είναι too much για κάποιους; ΕΛΕΟΣ.
Πηδαλιουχος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 λειπει ενα αλλα Με ή χωρις 'αλλα' το νοημα της φρασης ειναι ιδιο. Τελικα ποιο απ τα δυο ισχυει, οτι ο νομος αγνοει τη θεληση των συγγενων που ειπες στο πρωτο ποστ, ή οτι οι συγγενεις θα συνεχισουν να ρωτουνται, οπως ειπες στο προ-προηγουμενο? Επειδή είμαι Έλληνας πρέπει a priori να μαι θρήσκος και Χριστιανός ; Ευχαριστώ που μου το επιτρέπεις λοιπόν. Ελπίζω να κάνει το ίδιο και ο ΕΟΜ ειδάλλως....... Α, δεν εισαι χριστιανος? σορυ τοτε αλλα ξερεις, κακα τα ψεμματα, ειναι οι χριστιανοι ουσιαστικα που αντιδρουν και εμποδιζουν τις μεταμοσχευσεις. Σου το επιτρεπω επειδη εσυ μου το ζητησες. Ποιος ειναι ο ΕΟΜ? Δε μου απαντησες ομως, εσυ θα ηθελες second chance βασει κριτηριων?
status Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Το γνωρίζεται ότι πρακτικά δεν έχετε κανένα λόγο να μην δεχτείτε να πάρουν τα όργανα σας μετά τον θάνατο σας έτσι; Μα απολύτως κανένα. Α, και τα περί επιλογής κλπ τα ακούω βερεσέ.
slygeo87 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 "Σιωπή βλάσφημε" που λέει και ο γίγαντας. =ρ
status Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 "Σιωπή βλάσφημε" που λέει και ο γίγαντας. =ρ Μην επικαύλισε το όνομα του επί ματαίω.; ρ
FarCry Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Με ή χωρις 'αλλα' το νοημα της φρασης ειναι ιδιο. Τελικα ποιο απ τα δυο ισχυει, οτι ο νομος αγνοει τη θεληση των συγγενων που ειπες στο πρωτο ποστ, ή οτι οι συγγενεις θα συνεχισουν να ρωτουνται, οπως ειπες στο προ-προηγουμενο? ο ιδιος ο νομος δεν αναγραφει κατι τετοιο. αυτο το ειπε ο ΕΟΜ για να καθυσυχασει τους πολιτες ως προς την πρακτικη του εφαρμογη.
Πηδαλιουχος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 ο ιδιος ο νομος δεν αναγραφει κατι τετοιο. αυτο το ειπε ο ΕΟΜ για να καθυσυχασει τους πολιτες ως προς την πρακτικη του εφαρμογη. Ποιο "κατι τετοιο" δεν αναγραφει? Ποιος ειναι ο ΕΟΜ? Τελικα αυτο που εγραψες στο πρωτο σου post (Ο Νόμος 3984 δεν παραβιάζει μόνο τη θέληση του πολίτη και τη διάθεση των συγγενών του.....) ισχυει ή οχι?
FarCry Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιο "κατι τετοιο" δεν αναγραφει? Ποιος ειναι ο ΕΟΜ? Τελικα αυτο που εγραψες στο πρωτο σου post (Ο Νόμος 3984 δεν παραβιάζει μόνο τη θέληση του πολίτη και τη διάθεση των συγγενών του.....) ισχυει ή οχι? δεν αναγραφει να ρωτουνται οι συγγενεις. ο ΕΟΜ ειναι ο εθνικος οργανισμος μεταμοσχευσεων. ο Νόμος 3984 ειναι για τις μεταμοσχευσεις και ο αρθρογραφος πιστευει οτι παραβιαζει τη θέληση του πολίτη και τη διάθεση των συγγενών του. δεν ειναι βασισμενο σε δικαστικο προηγουμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα