anta_n Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Το ping το θες κυρίως για παιχνίδια. Τώρα για να κάνεις browsing και streaming δε σου χρειάζεται και τόσο πολύ. Όπως και να έχει, αν δουλεύει καλά και όντως δίνει 10 (ή έστω πάνω από 8ΜΒ download) είναι μια χαρά λύση για όσους τώρα δε μπορούν να έχουν ούτε 2.
theomalegan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 10 mbps και εγώ νομίζω ότι επαρκούν για browsing και streaming μένει να το δούμε και στην πράξη.
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Το ping το θες κυρίως για παιχνίδια. Τώρα για να κάνεις browsing και streaming δε σου χρειάζεται και τόσο πολύ. Όπως και να έχει, αν δουλεύει καλά και όντως δίνει 10 (ή έστω πάνω από 8ΜΒ download) είναι μια χαρά λύση για όσους τώρα δε μπορούν να έχουν ούτε 2. ε ναι για παιχνιδια και για voip.γιατι voip με 500 Ping δεν παιζει θα εχεις λιγο χρονοκαθυστερηση. επισης αν καποιος εχει 1 η 2 κατι ειναι.αυτο θα ειναι χρησιμο για αυτους που δεν εχουν ουτε 5 mbit Ουτε καν adsl 10 mbps και εγώ νομίζω ότι επαρκούν για browsing και streaming μένει να το δούμε και στην πράξη. Υπομονη να δουμε τι θα ειναι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 το ping το θες και για την άμεση ανταποκρισημότητα στο browsing, όχι μόνο για gaming/voip
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 το ping το θες και για την άμεση ανταποκρισημότητα στο browsing, όχι μόνο για gaming/voip αν δεν εχεις adsl καθολου και μπαινεις με dial up πιστεψε με θα εβαζες και δορυφορικο που να ειχε και 2000ms ping.μην κοιτας για αυτους που εχουν ηδη adsl.Πηγαινε σε αυτους που δεν εχουν καν.ακριβως διπλα σου πχ.ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.ο οτε δεν δινει καν adsl εκει.πανω απο 5km αποσταση απο αστικο κεντρο πεντελης.attenuation 52+
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 τι κάνεις Γιάννη? κουκιά σπέρνω
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 τι κάνεις Γιάννη? κουκιά σπέρνω μεταφραση???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ότι το post μου δεν είχε να κάνει με το αν αξίζει ή όχι να βάλεις δορυφορικό απλά ότι το υψηλο latency επηρεάζει και το browsing...
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ότι το post μου δεν είχε να κάνει με το αν αξίζει ή όχι να βάλεις δορυφορικό απλά ότι το υψηλο latency επηρεάζει και το browsing... ε ναι απλα το πιο βασικο προβλημα θα ειναι το voip εκτος αν εχουν κανει καποια πατεντα και τα Online games .browsing αργο κανεις.online gaming αργο δεν κανεις.
theomalegan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 το ping το θες και για την άμεση ανταποκρισημότητα στο browsing, όχι μόνο για gaming/voip Νομίζω ότι έχει ανταπόκριση στο browsing όταν πρόκειται για υψηλές απαιτήσεις , οταν δηλαδή κάνεις γρήγορο και πολλαπλό browsing σε κανονικές συνθήκες το πακέτο αυτό της forthnet δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα μένει να το δούμε στην πράξη.
anta_n Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Όπως και να έχει, αν βγει σε μια προσιτή τιμή θα σώσει πολύ κόσμο, κι ας μη παίζει και παιχνίδια!
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Θα σωσει τον κοσμο που δεν εχει καν adsl πιο πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.