slidar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Εκει που επαιζα cs ξαφνικα εκλεισε το pc kai tωρα ουτε ανοιγει ουτε τιποτα. Τι μπορει να φταιει? Το τροφοδοτικο ειπε το ποιημα λογω ζεστης???
stm00192 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μαλλον ναι το τροφοδικό σου το ειπε το ποιήμα... επειδή όμως παίζουν και αλλα σεναρια, για να είσαι σιγουρος πριν προβεις σε αγορές δοκίμασε με καποιο δανικό...
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Πες μας τι Pc έχεις... Θερμοκρασίες είχες ελέγξει ποτέ; Κανένα μπιμπ ακούς; edit: Α ρε stmako φορτσάτο σε βλέπω @slidar Ούτε ανεμιστήρια ούτε τίποτα ακούς κατα το άνοιγμα;
slidar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 amd 9650 quad core. Sta foyl gazia anevaze mexri 57-58. εντωμεταξυ πισω στο ανεμιστηρακι απο το τροφοδοτικο το ποιανω και καιει αρκετα. Το pc authn την στιγμη δεν κανει τιποτα.Παταω το κουμπι τιποτα. Απλα ειναι αναμενο ενα λαμπακι πανω στο κουτι διπλα απο το λαμπακι του σκληρου που μαλλον δηλωνει οτι περναει ρευμα ...
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Ε μάλλον τροφοδοτικό καπούτ... Επί την ευκαιρία ποιο τροφοδοτικό είχες και ποια κάρτα γραφικών πάνω;
slidar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 το τροφοδοτικο γραφει premier 8460 btx . karta einai nvidia 9600 GT
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Ε εντάξει με κάλυψες... Δανείσου ένα άλλο να δεις αν αυτό φταίει (που αυτό φταίει) και πάρε ένα τροφοδοτικό της ανθρωπιάς μετά...
slidar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 εχεισ να μου προτεινεις κανενα? Λες να αλλαξω και το ανεμιστηρακι πανω στην cpu? To stock εχω.
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 εχεισ να μου προτεινεις κανενα? Λες να αλλαξω και το ανεμιστηρακι πανω στην cpu? To stock εχω. Λέω πρώτα να δανειστείς κανένα να δεις αν όντως φταίει. Αν και μεταξύ μας εγώ δε θα το κράταγα...
slidar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Λέω πρώτα να δανειστείς κανένα να δεις αν όντως φταίει. Αν και μεταξύ μας εγώ δε θα το κράταγα... den εχω απο κανεναν να δανειστω.... αναγκαστικα πρεπει να αγορασω.
d3m0n Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25189&cat=17 Με ένα τέτοιο είσαι υπερκαλυμμένος για το υπάρχον σύστημα, εκτός αν σκοπεύεις να κάνεις κάποια αναβάθμιση στο μέλλον οπότε θα πρότεινα ένα μεγαλύτερο.
slidar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25189&cat=17 Με ένα τέτοιο είσαι υπερκαλυμμένος για το υπάρχον σύστημα, εκτός αν σκοπεύεις να κάνεις κάποια αναβάθμιση στο μέλλον οπότε θα πρότεινα ένα μεγαλύτερο. στο κουτι που εχω θα ταιριαζει η δεν παιζει ρολο?
stm00192 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25189&cat=17 Με ένα τέτοιο είσαι υπερκαλυμμένος για το υπάρχον σύστημα, εκτός αν σκοπεύεις να κάνεις κάποια αναβάθμιση στο μέλλον οπότε θα πρότεινα ένα μεγαλύτερο. +1 στο κουτι που εχω θα ταιριαζει η δεν παιζει ρολο? Αμα έχεις ενα οποιοδήποτε νορμαλ midi κουτι τότε ναι κάνει!!
SPANK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Πάντως η γνώμη μου ειναι να πάρεις ενα μεγαλύτερο και ποιοτικότερο τροφοδοτικό για να το έχεις και για μελλοντική χρήση. Τα τροφοδοτικά ειναι απο τις ελάχιστες αναβαθμίσεις που μπορεί να σου κρατήσουν χρόνια οτι και αναβάθμιση να κάνεις στο υπόλοιπο hardware. Φυσικά ολα αυτα αν μπορείς να δώσεις παραπάνω χρήματα, αλλιώς και το τροφοδοτικό που σου πρότειναν τα παιδιά ειναι μια χαρά χτύπα το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.