Προς το περιεχόμενο

Εκεί που έπαιζα cs έσβησε ξαφνικά το pc..

slidar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκει που επαιζα cs ξαφνικα εκλεισε το pc kai tωρα ουτε ανοιγει ουτε τιποτα. Τι μπορει να φταιει? Το τροφοδοτικο ειπε το ποιημα λογω ζεστης???

Δημοσ.

Μαλλον ναι το τροφοδικό σου το ειπε το ποιήμα... επειδή όμως παίζουν και αλλα σεναρια, για να είσαι σιγουρος πριν προβεις σε αγορές δοκίμασε με καποιο δανικό...

Δημοσ.

Πες μας τι Pc έχεις... Θερμοκρασίες είχες ελέγξει ποτέ;

Κανένα μπιμπ ακούς;

edit: Α ρε stmako φορτσάτο σε βλέπω :P

@slidar Ούτε ανεμιστήρια ούτε τίποτα ακούς κατα το άνοιγμα;

Δημοσ.

amd 9650 quad core. Sta foyl gazia anevaze mexri 57-58. εντωμεταξυ πισω στο ανεμιστηρακι απο το τροφοδοτικο το ποιανω και καιει αρκετα. Το pc authn την στιγμη δεν κανει τιποτα.Παταω το κουμπι τιποτα. Απλα ειναι αναμενο ενα λαμπακι πανω στο κουτι διπλα απο το λαμπακι του σκληρου που μαλλον δηλωνει οτι περναει ρευμα ...

Δημοσ.

Ε μάλλον τροφοδοτικό καπούτ... Επί την ευκαιρία ποιο τροφοδοτικό είχες και ποια κάρτα γραφικών πάνω;

Δημοσ.

Ε εντάξει με κάλυψες... Δανείσου ένα άλλο να δεις αν αυτό φταίει (που αυτό φταίει) και πάρε ένα τροφοδοτικό της ανθρωπιάς μετά...

Δημοσ.

εχεισ να μου προτεινεις κανενα? Λες να αλλαξω και το ανεμιστηρακι πανω στην cpu? To stock εχω.

Δημοσ.

εχεισ να μου προτεινεις κανενα? Λες να αλλαξω και το ανεμιστηρακι πανω στην cpu? To stock εχω.

Λέω πρώτα να δανειστείς κανένα να δεις αν όντως φταίει. Αν και μεταξύ μας εγώ δε θα το κράταγα...

Δημοσ.

Λέω πρώτα να δανειστείς κανένα να δεις αν όντως φταίει. Αν και μεταξύ μας εγώ δε θα το κράταγα...

den εχω απο κανεναν να δανειστω.... αναγκαστικα πρεπει να αγορασω.

Δημοσ.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25189&cat=17

Με ένα τέτοιο είσαι υπερκαλυμμένος για το υπάρχον σύστημα, εκτός αν σκοπεύεις να κάνεις κάποια αναβάθμιση στο μέλλον οπότε θα πρότεινα ένα μεγαλύτερο.

στο κουτι που εχω θα ταιριαζει η δεν παιζει ρολο?

Δημοσ.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25189&cat=17

Με ένα τέτοιο είσαι υπερκαλυμμένος για το υπάρχον σύστημα, εκτός αν σκοπεύεις να κάνεις κάποια αναβάθμιση στο μέλλον οπότε θα πρότεινα ένα μεγαλύτερο.

+1

στο κουτι που εχω θα ταιριαζει η δεν παιζει ρολο?

Αμα έχεις ενα οποιοδήποτε νορμαλ midi κουτι τότε ναι κάνει!!

Δημοσ.

Πάντως η γνώμη μου ειναι να πάρεις ενα μεγαλύτερο και ποιοτικότερο τροφοδοτικό για να το έχεις και για μελλοντική χρήση.

Τα τροφοδοτικά ειναι απο τις ελάχιστες αναβαθμίσεις που μπορεί να σου κρατήσουν χρόνια οτι και αναβάθμιση να κάνεις στο υπόλοιπο hardware.

Φυσικά ολα αυτα αν μπορείς να δώσεις παραπάνω χρήματα, αλλιώς και το τροφοδοτικό που σου πρότειναν τα παιδιά ειναι μια χαρά χτύπα το.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...