marantonis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μας τα έχεις κάνει τεράστια αερόστατα με τις επιτιδευμένες παπαριές που εφευρίσκεις για να ασχολούνται δέκα δεκαπέντε κρετίνοι μαζί σου. Καταρχίν, αν προσπαθείς να μας πεις κάτι με τη συνεχή αναφωρά σε παιδεραστές, στα παπάρια μας, σοβαρολογώ. Στα παπάρια μας. Στα. Πα. Πα. Ρια. Μας. Δεύτερον, μάγκα μου είσαι πολύ σοκαριστικός. Διαβάζεις κηδειόχαρτα, η κοπρολαγνία είναι απλώς αδιάφορο sport σαν το κουτσό και την τόμπολα, μετά τη φάτσα σου στη φωτογραφία που ανέβασες εμφανίζετε μια κουράδα, δεν είσαι και τόσο απόλυτος γιατί δεν πρέπει να πηδάμε παιδάκια από όταν είναι 4, εντάξει ρε μάγκα, είσαι πολύ μπροστά. Συχγαρητήρια΄. Σοβαρά μιλώ είσαι μεγάλο αλάνι. Και έχεις και τον άλλο το βλάκα που βάζει και επιβραύευση. Και είναι και συντονιστής υποτίθετε. Ψοφήστε ρε, δε θα λυπηθούμε αφού δε θέλετε. Εισαι πραγματι σατανικος.
athlios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Και έχεις και τον άλλο το βλάκα που βάζει και επιβραύευση. Και είναι και συντονιστής υποτίθετε. αλανι αλανι ο αλλος αλλα και συ πουλια στον αερα πιανεις αδερφε! Μη σε αδικουμε!
Satanic Πάριος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Εισαι πραγματι σατανικος. Εσύ είσαι τίποτα στα αλήθεια;
marantonis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Εσύ είσαι τίποτα στα αλήθεια; Αν δεν ημουν τιποτα θα ημουν νεκρος. Μπορεις και επικοινωνεις με τους ποθαμενους;
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μας τα έχεις κάνει τεράστια αερόστατα με τις επιτιδευμένες παπαριές που εφευρίσκεις για να ασχολούνται δέκα δεκαπέντε κρετίνοι μαζί σου. Καταρχίν, αν προσπαθείς να μας πεις κάτι με τη συνεχή αναφωρά σε παιδεραστές, στα παπάρια μας, σοβαρολογώ. Στα παπάρια μας. Στα. Πα. Πα. Ρια. Μας. Δεύτερον, μάγκα μου είσαι πολύ σοκαριστικός. Διαβάζεις κηδειόχαρτα, η κοπρολαγνία είναι απλώς αδιάφορο sport σαν το κουτσό και την τόμπολα, μετά τη φάτσα σου στη φωτογραφία που ανέβασες εμφανίζετε μια κουράδα, δεν είσαι και τόσο απόλυτος γιατί δεν πρέπει να πηδάμε παιδάκια από όταν είναι 4, εντάξει ρε μάγκα, είσαι πολύ μπροστά. Συχγαρητήρια΄. Σοβαρά μιλώ είσαι μεγάλο αλάνι. Και έχεις και τον άλλο το βλάκα που βάζει και επιβραύευση. Και είναι και συντονιστής υποτίθετε. Ψοφήστε ρε, δε θα λυπηθούμε αφού δε θέλετε. Μέσα σε αυτούς τους δέκα δεκαπέντε είσαι και εσύ τώρα η αναφωρά τί είναι;
Satanic Πάριος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δέκα δεκαέξι αμέσως αμέσως. Και για τι; Για αυτό: "Αν δεν ημουν τιποτα θα ημουν νεκρος. Μπορεις και επικοινωνεις με τους ποθαμενους; "
marantonis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Και για τι; Για αυτό: "Αν δεν ημουν τιποτα θα ημουν νεκρος. Μπορεις και επικοινωνεις με τους ποθαμενους; " Μπορω να σου γραψω και το νοημα της ζωης, αν εχεις ορεξη!
marantonis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Και για τι; Για αυτό: "Αν δεν ημουν τιποτα θα ημουν νεκρος. Μπορεις και επικοινωνεις με τους ποθαμενους; " Μπορω να σου γραψω και το νοημα της ζωης, αν εχεις ορεξη!
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μπορω να σου γραψω και το νοημα της ζωης, αν εχεις ορεξη! Βρε άντε ψόφος σε όλα τα γύναια λέμε!
marantonis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Να σε φτύνουν και να δροσίζεσε; Γιατι με ταπεινωνεις ετσι ρε φιλε; Ειπαμε, σου τη σπαω, αλλα δε χρειαζεται δα και να μου συμπεριφερεσαι με τοσο μισος! Ενας ανθρωπος ειμαι κι εγω, μπορει πλανεμενος ομως ανθρωπος.
Satanic Πάριος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Και μήπως θες και να σε λυπηθώ; ΜΕ τι κέρδος όπως λες;
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Το γνήσιο εθνοαναρχικό κτήνος marantonis είναι με άλλα λόγια υπέρ του συνθήματος "ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ"!
marantonis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Και μήπως θες και να σε λυπηθώ; ΜΕ τι κέρδος όπως λες; Το κερδος ειναι ολοφανερο! Αν αντι να προσπαθεις να με εξοντωσεις αποπειραθεις να με ωθησεις σ' εναν σωστοτερο δρομο, τοτε θα κερδιθει ακομη ενα χρησιμο ατομο στην κοινωνια. Ειδες; Εχω επιχειρηματα, δεν τα λεω ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.