leftis95 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Πιστεύετε ότι συμφέρει η αγορά συμπληρωμάτων άθλησης από Αμερική? Οι τιμές είναι σχεδόν μισές αλλά δεν ξέρω με τελωνείο τι παίζει...
CtrlFreak Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Αν ξεπερνάει κάποιο ποσό θα φορολογηθείς... Απ την άλλη καλοκαιριάτικα θα παραγγείλεις συμπληρώματα??
leftis95 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Γιατί με την σεζόν πάει? Αν και σκεφτόμου από Σεπτέμβριο να παραγγείλω.
opera Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 από το netrition.com επιλέγεις απόστολή με airmail 1-2 weeks ,έρχεται με τα ΕΛΤΑ με τα κλασσικα 3ευρώ τελωνείο εκτός και αν σπάσει ο Lucifer το ποδάρι του (χτύπα ξύλο).
leftis95 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Πόσες είναι οι πιθανότητες να το σπάσει το πόδι του ο Lucifer?
opera Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 σε εμένα ακόμα δεν το έσπασε αλλά αποφεύγω αγορές από αμερική άνω των 100 ευρώ για να μη τραβάω τη προσοχή,δεν ξέρω βέβαια αν έχει να κάνει με αυτό το ποσό. πάντως τη πάτησα 1 φορά με τη ups και πήγε η παραγγελία στα σκουπίδια γιατί τα έξοδα εκτελωνισμού ήταν ασύμφορα. θα ξαναπαραγγείλω πάντως αν χρειαστεί.
pankol Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 αν πάρεις τπτ τεράστιο, δλδ κανα 2-3 πρωτεινες, ε τότε προκαλείς την τύχη σου... τώρα και για ενα κουτί πρωτεινη δεν ξέρω να σου πω. δλδ με μικρα κουτιά δε νομιζω να έχεις πρόβλημα. αν πρεις πατα να σου στειλουν με απλο ταχυδρομιο, όχι κουριερ γτ τοτε θα περασουν σιγουρα απο τελωνειο. εγω παντως κατι βιταμινες και κατι Ω3 που πηρα απο iherb, ηρθαν κανονικα σε λιγοτερο απο 2 βδομαδες...
leftis95 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Ξέρεις κάποιο καλό σαιτ από Αγγλία? Όλα όσα έχω βρεί τα μεταφορικά είναι γύρω στα 10 ευρώ.
opera Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 ρίξε μια ματιά και στο ελληνικό μαγαζί μήπως βρεις κάτι που να συμφέρει.
pankol Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Ξέρεις κάποιο καλό σαιτ από Αγγλία? Όλα όσα έχω βρεί τα μεταφορικά είναι γύρω στα 10 ευρώ. παρα πολυ συμφερουν τα myprotein και το bulkpowders, που έχουν δικα τους πραγματα, αλλά τα μεταφορικά είναι κοντα στα 22. κοιτα, αν θες να παρείς μονο μια πρωτεινη πχ, δε συμφερει απο εξω, γτ με μεταφορικα στα ιδια θα βγει. απο γνωστες εταιριες έχει το predator, το gigasnutrition, υπάρχουν πολλά. το prosport είχε τσάμπα μεταφορικά πάνω απο 50 ευρώ, αλλά πλέον δε δέχεται κάρτες, οπότε...
leftis95 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 αν πάρεις τπτ τεράστιο, δλδ κανα 2-3 πρωτεινες, ε τότε προκαλείς την τύχη σου... τώρα και για ενα κουτί πρωτεινη δεν ξέρω να σου πω. δλδ με μικρα κουτιά δε νομιζω να έχεις πρόβλημα. αν πρεις πατα να σου στειλουν με απλο ταχυδρομιο, όχι κουριερ γτ τοτε θα περασουν σιγουρα απο τελωνειο. εγω παντως κατι βιταμινες και κατι Ω3 που πηρα απο iherb, ηρθαν κανονικα σε λιγοτερο απο 2 βδομαδες... Μπορεί να είναι ένα κουτί 2κιλών? Είχα βρεί και το bodybuildingstore.gr το οποίο έχει καλές τιμές αλλά και πάλι εξωτερικό είναι αρκετά φθηνότερα. Για κάτι γύρω στα 60-70 ευρώ τι θα μου προτείνατε? Μια πρωτεϊνη και μια κρεατίνη ας πούμε.
pankol Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 δεν έχω πάρει τόσο βαρύ για να ξέρω... αυτά που πήρα ζήτημα να έβγαιναν 1 κιλό. πάντως στο ξαναλέω, αν θες μόνο 1 πρωτεΐνη, δε νομίζω να σε συμφέρει. με μεταφορικά στα ίδια θα σου έρθει, αντε -5 ευρώ το πολύ...
kage Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 (επεξεργασμένο) http://www.insomnia.gr/topic/410811-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-ebay-macbook-pro/page__st__10__p__4084152#entry4084152 γενικοτερα απαγορευετε απο οπου και να το φερεις αλλα στην πραξη λειτουργουν διαφορετικα τα πραγματα... Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2011 από kage
opera Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 έχω παραγγείλει βότανα και άλλα από ευρώπη, http://www.biovea.com/uk/ και http://www.vitaminexpress.net/ και ποτέ δεν πέρασαν τελωνείο ή χρειάστηκε έγκριση εοφ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα