Dark_son20 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 λοιπόν μόλις έκανα την πρώτη μου παραγγελία από iherb μιας και ήταν πραγματικά ξεφτίλα οι τιμές σε σχέση με ότι πλήρωνα από τον άγγλο. (65euro από iherb και 110 από dolphin) σε κάνα δεκαήμερο θα σας πω τι έγινε
Luxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Τι εγινε τελικα; Νωρις το θυμηθηκα!! Εγω εχω κανει αρκετες παραγγελιες απο Iherb. Κανενα προβλημα μεχρι στιγμης!
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 @Luxx πόσο καιρό έκαναν να σου έρθουν περίπου ? μεταφορικά = ?
Luxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μεταφορικα αναλογα με το βαρος, μεχρι 6 δολλαρια μεγιστο. Συνηθως κανουν 12-14 ημερες, μαζι με τα Σαββατοκυριακα, αλλα μου εχουν ερθει και 6 ημερες!
Dimitris362 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 εγω πάντως ψωνίζω απο myprotein.co.uk με 15 λιρες μεταφορικά και οριο 25 κιλων, οποτε μαζευόμαστε 2-3 ατομα και μοιραζόμαστε τα μεταφορικα και βγαινει πολυ φθηνα. Περνω το 5κιλο την Whey 36 λιρες+μεταφορικα, που στο ελλαντα παιρνεις τα ιδια κιλα 100+ ευρω.
leftis95 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 εγώ επειδή παίρνω μόνος μου, με βλέπω να παίρνω από πορτογαλία prozis.com 1
spyroskonst Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 εγώ επειδή παίρνω μόνος μου, με βλέπω να παίρνω από πορτογαλία prozis.com Επιτέλους, μετά απο 4 ολόκληρες σελίδες είπα ένας δεν θα το αναφέρει? Το καλύτερο site με διαφορά. Για παραγγελίες άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Επίσης κοιτάζετε τις προσφορές. Πριν 2 μήνες είχε 5kg dymatize whey protein μόνο με 28€!!! Και δεν είχα λεφτά να την πάρω . Πού στην Ελλάδα τέτοιες προσφορές...
kikis2002 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Πάντως υπάρχουν και ελληνικές προσπάθειες από e-shops με πολύ καλές τιμές σε σχέση με το εξωτερικό. Για παράδειγμα το δικό μου eshop έχει καλύτερες τιμές από Αγγλία σχεδον σε όλα... π.χ. σε σχέση με το myprotein που αναφέρατε. Το prozis και το iherb είναι όντως πολύ φτηνά.. αλλά όχι σε όλα τα πράγματα.. Καλύτερα να ψάξετε και τα ελληνικά e-shop έτσι θα στήριξεις ελληνικό κατάστημα... και όχι τον ξένο! Στην κρίση που έχουμε θα ήταν καλό να ψάχνετε πρώτα μήπως από Ελλάδα βρείτε αυτό που ψάχνεται αν όχι σε καλύτερη τιμή έστω στα ίδια λεφτά και να προτιμήσετε να ψωνίσετε από τον Έλληνα.. Είσαι δημόσιος υπάλληλος? Αγοράζεις από εμένα και εγώ θα πληρώσω φόρο και θα γεμίσω τα ταμεία του κράτους για να έχεις να πληρωθείς.. Είσαι επιχειρηματίας? Αγοράζεις από εμένα και εγώ θα έχω χρήματα να αγοράσω από εσένα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα