CtrlFreak Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Γιατί με την σεζόν πάει? Αν και σκεφτόμου από Σεπτέμβριο να παραγγείλω. Λόγο ζέστης στο λέω.
abc Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δηλαδή ρε παιδιά για να καταλάβω, αν πάρει κανείς πράγματα από το ΑΓΓΛΙΚΟ ΑΜΑΖΟΝ, πχ έστω και μόνο μέχρι 25 λίρες που γλιτώνεις και τα μεταφορικά, τότε αν είναι είδος διατροφής ή προσωπικής φροντίδας, το σταματάει το Τελωνείο; Αν ναι, πώς μπορείς να την γλιτώσεις και τι πιθανότητες υπάρχουν να την γλιτώσεις;;;;
benign Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Παντως εγω οσες φορες παραγγειλα συμπληρωματα απο Αγγλια δεν πληρωσα δεκαρα παραπανω απο οτι με χρεωσε μεταφορικα η Αγγλικη εταιρεια.Και μου τα εφεραν στην πορτα μου σε 3 μερες.
greekparot Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Απο Ευρώπη δεν σταματάνε συμπληρώματα ή φάρμακα για έλεγχο προς ΕΟΦ. Ούτε απο Αμερική εάν τα στείλουν με USPS (ΕΛΤΑ).
greekparot Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Απο Ευρώπη; Ναι, 100% χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης υπάρχει και το discount-supplements.co.uk
ThanosA Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 τσεκαρε αυτο εδω...εχω παρει παρα πολλες φορες και ερχονται και γρηγορα.Εχεις και δωρεαν μεταφορικα.. http://www.discount-supplements.co.uk/
leftis95 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώ πολύ παίδες! Στο checkout μου βγάζει 15 Pounds shipping?
Dark_son20 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 εγώ προτιμώ αυτό http://www.dolphinfitness.co.uk/en/dolphin-fitness
Luxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 6 φορες εχω κανει παραγγελια απο Αμερικη μεσα σε 3 μηνες απο το iherb.com και ποτε δε περασε τελωνειο! Μεσα σε 13 ημερες τα ειχα! Τιμες απιστευτες. Αλλα εχει οριο στα 80$ και 3pounds για να μη περασει τελωνειο! Αν κανεις παραγγελια απο εκει, βαλε και τον κωδικο LAZ328 για να παρεις και 5$ εκπτωση. Τα μεταφορικα ειναι απο 2-6$, αναλογα τα κιλα.
opera Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 εγώ προτιμώ αυτό http://www.dolphinfitness.co.uk/en/dolphin-fitness 28 λίρες μεταφορικά
Andreas2 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Παράγγειλα δύο φορές από iherb(έχει και άλλα μεγαλα,vitacost,luckyvitamn).Την πρώτη έμεινα έτσι με το πόσο γρήγορα ήρθε(5 ημέρες αλλά ήταν μόνο δύο πράματα).Την άλλη φορά παράγγειλα αρκετά και πλήρωσα και 29 ευρώ φόρο.Σήμερα όμως είπα να το ρισκάρω και έκανα παραγγελία,πολλά πράγματα,σύνολο 114 ευρώ με μεταφορικά αλλά με την μέθοδο UPS.Παίζει κάτι;Φόρος δηλαδή;Γιατί άκουσα ότι με αυτή τη μέθοδο γλυτώνεις γενικότατα.Ή δεν θα γλυτώσω;Πες βγει τραγικά πολύς ο φόρος αν τους πω να τα στείλουν πίσω θα πάρω πίσω τα λεφτά μου;
Luxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Φιλε με UPS ειναι που θα παει τελωνειο σχεδον σιγουρα! Στο λεει και το ιδιο το iherb για δικη σου ασφαλεια. Οχι πανω απο 80$ και οχι πανω απο 3pounds! Επισης προτεινει το Airmail και οχι τις αλλες μεθοδους. Αργει, αλλα δε περναει ποτε τελωνειο. Ουτε εγω, ουτε οι φιλοι μου αντιμετωπισαμε ποτε προβλημα με το site!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα