Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παράγγειλα δύο φορές από iherb(έχει και άλλα μεγαλα,vitacost,luckyvitamn).Την πρώτη έμεινα έτσι με το πόσο γρήγορα ήρθε(5 ημέρες αλλά ήταν μόνο δύο πράματα).Την άλλη φορά παράγγειλα αρκετά και πλήρωσα και 29 ευρώ φόρο.Σήμερα όμως είπα να το ρισκάρω και έκανα παραγγελία,πολλά πράγματα,σύνολο 114 ευρώ με μεταφορικά αλλά με την μέθοδο UPS.Παίζει κάτι;Φόρος δηλαδή;Γιατί άκουσα ότι με αυτή τη μέθοδο γλυτώνεις γενικότατα.Ή δεν θα γλυτώσω;Πες βγει τραγικά πολύς ο φόρος αν τους πω να τα στείλουν πίσω θα πάρω πίσω τα λεφτά μου;

στο ποστ #6 περιέγραψα τι έπαθα με τη ups,εκτός και αν εννοείς την usps αν είναι η πρώτη ετοιμάσου να πληρώσεις τα διπλάσια σε κερατιάτικα συν ότι πρέπει να πάρεις έγκριση από τον ΕΟΦ.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακύρωσα τη παραγγελία,τώρα δεν θα μπορώ να αγοράσω τίποτε για μία εβδομάδα.Αλλά τέλος πάντων ξέρετε τι πρέπει να κάνω;Καμμιά καλή ευρωπαική ιστοσελίδα(με αυτά που θέλω);Εγώ διάβασα σε φόρουμ(όχι δικό μου θέμα, το βρήκα με search)ότι με ups γλυτώνεις τις παραπάνω φορές γιατί έχουν πολλά μεγάλα πακέτα να ελέγξουν και μπορεί να μην ΄πιάσουν' το δικό σου.Αλλά είπα καλύτερα να την ακυρώσω ώσπου να μάθω καλύτερα.Καμμιά άλλη ιστοσελίδα όπως Luckyvitamin,Vitacost κτλπ;

Δημοσ.

Ευρωπαϊκα καλα sites ειναι τα :

Predator

powerbody.co.uk

bodyactive-online.co.uk

Εχω παραγγειλει και απο τα τρια χωρις κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Το iherb φαίνεται καλό αλλά με όριο 1.5 κιλό ΄λιγο δύσκολο :/

Μού φαίνεται πως πάλι extreme stores θα καταλήξω κι ας ξέρω πως μαι κλέβουν.

Δημοσ.

Εγώ διάβασα σε φόρουμ(όχι δικό μου θέμα, το βρήκα με search)ότι με ups γλυτώνεις τις παραπάνω φορές γιατί έχουν πολλά μεγάλα πακέτα να ελέγξουν και μπορεί να μην ΄πιάσουν' το δικό σου.

USPS μεγάλη πιθανότητα να την γλιτώσεις.

UPS τον πίνεις! ελεεινά!

έχω πετάξει παραγγελία 70 euro γιατί από UPS θέλανε ακόμα 120 για εκτελωνισμό...

Δημοσ.

Το iherb φαίνεται καλό αλλά με όριο 1.5 κιλό ΄λιγο δύσκολο :/

Μού φαίνεται πως πάλι extreme stores θα καταλήξω κι ας ξέρω πως μαι κλέβουν.

Γιατι λιγο δυσκολο; Εκανα 4 παραγγελιες που η καθεμια ειχε διαφορα 2 ημερες απο την αλλη! Συνολο 6 κιλα! Και ολα κομπλε.
Δημοσ.

Ναι απο 2 μεχρι 4 δολλαρια, δλδ ουτε 2,5 ευρω

Οποτε συνολο να πληρωσα το πολυ 10 ευρω. ;)

Δημοσ.

Paypal δε δεχονται, αλλα ειναι ο,τι πιο αξιοπιστο εχω δει ποτε στη ζωη μου. Και δε το λεω μονο εγω. Αν θελεις και εκπτωση 5$ βαλε τον κωδικο LAZ328, ωστε να παρω και εγω μια μικροτερη εκπτωση.

Δημοσ.

το Power Body που ανέφερε ο φίλος Luxx έχει μαγαζί και στο ebay αν θέλεις να πληρώσεις με paypal.

Δημοσ.

Πες ξανά το κόλπο Luxx.Ευχαριστώ.Βγάλε και τα μαθηματικά αν γίνεται.

Τι εννοεις;
Δημοσ.

Πες βγαίνουν 120 ευρώ 9 αντικείμενα να κάνω την παραγγελεία διά 4 και δεν θα χάσω και τίποτε πολύ ρευστό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...