Hollander Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Σερφάροντας έπεσα τυχαία σε ένα site που ο καθένας μπορεί να κερδίσει ένα χαρτζιλίκι....έχω ήδη ανεβάσει μια υπερεσία που έχει αγοραστεί 2 φορές... www.micro-jobs.gr
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 για χαρτζιλίκι δεν ξέρω , για τζατζίκι ξέρω , μου αρέσει σκορδάτο.
panosno1com Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 το χαρτζιλικι το εκτυπωνεις ή στο στελνουν ? για να ξερω!
Hollander Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 έχω δει και αύτο...www.fivemarket.gr.....πολύ καλό για ταληράκια....
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 το χαρτζιλικι το εκτυπωνεις ή στο στελνουν ? για να ξερω! και για όποιον δέν κατάλαβε .. φάτε μάτια ψάρια Ελπίζω να μήν φάω κανενα ban που σπαμαρο το σπαμ θέμα :fear:
panosno1com Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 αγαπητε νικο,αν πληρωνουν σε 20€ να το εκτυπωσω μωρε, αμεσα και σταρατα, αβαδιστα και αβιαστα πως το λενε!!!
kage Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μπορώ να μιλισω στον φίλο σου εάν έχετε τσακωθεί και να του εξηγήσω για 5€>> Μπορώ να σου πω την άποψή μου για οτιδήποτε για 5€ Μπορώ να σκέφτομαι ό,τι θέλεις για μισή ώρα για 5€ Μπορώ να σε χωρισω με την κοπελα/αγορι σου και να φταιει αυτη/ος για 5€Μπορώ να σε παρω τηλεφωνο και να σε ζητησω για οποιοδηποτε λογο για 5€ ----------- απο κει και περα ειδα κατι με 50-100 φτιαχνουν joomla site,forum,eshop,επαγγελματικες καρτες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.