poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 πχ εγω εχω το αναποδο θεμα.το thomson τραβαει reboot στο ακυρο .το κλασσικο θεμα των thomson ενω η γραμμη ειναι βραχος.kata ta αλλα ναι.βλεπεις μηχανηματα που παιζουν μηνες ολοκληρους αλλα τι να το κανεις οταν εχεις χαλκο που ειναι σκισμενος η οπτικες που της θαβουν οπου νανε και κοβονται με το παραμικρο.
biomecanoid Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Πιστεύω πως τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα πρέπει οι isp να δίνουν και κατευθείαν ασύρματες σύνδεσης wifi η wifi max, ίσως να είναι καλύτερα από τα κατεστραμμένα καλώδια. Aυτό γίνετε χρονια τώρα σε άλλες χώρες.
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Πιστεύω πως τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα πρέπει οι isp να δίνουν και κατευθείαν ασύρματες σύνδεσης wifi η wifi max, ίσως να είναι καλύτερα από τα κατεστραμμένα καλώδια. Aυτό γίνετε χρονια τώρα σε άλλες χώρες. απο την μια σωστο για το wi max απο την αλλη το wi max ειναι ωραιογια απομακρυσμενα χωρια κτλ. απλα με το wi max ειναι η βλακεια α.εξτρα ακτινοβολια και θα γεμισουμε κεραιες β.οτι ειναι πολυ παραξενη η τοπολογια μας.αν ο αλλος που μενει στο υπογειο να πρεπει να εχει κεραια στην ταρατσα ειναι λιγο μπελας.το καλωδιο μια χαρα λυση ειναι και σταθερη αλλα λογω του οτε.....και το vdsl θα ηταν οτι καλυτερο αλλα παλι... αλλα για κατι χωρια κτλ που δεν εχουν τηλεφωνο και τετοια εκειτο wi fi wi max Θα ηταν κορυφη
Roussos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια! Να πω και εγω την δικια μου ιστορια και ελπιζω σε καποια βοηθεια! Εχω φορθνετ2πλει και ειχα το siemens modem που δινουν το ενσυρματο. Επειδη ομως χαλασε εβαλα ενα παλιο που ειχα crypto F350 (νομιζω το εδιναν στον οτε) . Μια χαρα το μοντεμακι αυτο σταθερο ουτε αποσυνδεσεις ουτε τπτ. Το μονο προβλημα ειναι με το τορρεντ! Να πω οτι το παλιο μοντεμ δεν εκανε καποιο τετοιο προβλημα με τορρεντς πριν το αλλαξω. Επισης μου φενεται παραξενο γιατι ειχα κατεβασει καποια αρχεια με το καινουριο μοντεμ αρκετα μεγαλα και τα κατεβασε κανονικα (7 GB to kathena) . Δεν ξερω γιατι δεν ειχε κολλησει τοτε φανταζομαι τα κατεβασε πολυ γρηγορα και δε προλαβε λολ! (κατεβαζε με 1.1mb περιπου) . Ολα αρχισαν την κυριακη ομως που πηγα να κατεβασω ενα αρχειο σχετικα μικρο 1GB. Το κατεβασε και μετα απο λιγο μου εβγαλε ενα κιτρινο θαυμαστικο κατο δεξια στο εικονιδιο της συνδεσης. Νομιζα πως ηταν προβλημα απο τον προβιντερ οποτε περιμενα λιγο να φτιαξει αλλα τπτ. Μετα παρατηρησα οτι το ρουτερ λειτουργουσε κανονικα και ειχα και ιντερνετ απλα για καποιο λογο ειχε κολλησει. Οταν εκανα ρεσταρτ ολα οκ! Μετα απο λιγο παλι τα ιδια και λεω τι γινεται... Παρατηρησα οτι ειχα ανοιχτο το utorrent και λεω ασε να δουμε μπας και... Το εκλεισα λοιπον και δεν ειχα προβλημα απο κει και περα. Και σημερα και χθες λοιπον εκανα δοκιμες και οντως φταιει το τορρεντ. Δοκιμασα οτι εχετε προτεινει εδω και παλι τα ιδια . Εβγαλα το upnp απο μοντεμ + τορρεντ ελλατωσα και τον αριθμο συνδεσεων (γενικος 200,ανα πιιρ 100) και παλι ομως κολλουσε το ρουτερ . (επισης σημερα το παραξενο ηταν οτι μετα που κολλουσε δε μπορουσα να ανοιξω τις ρυθμισεις απο το 198.168.1.1 αλλα επρεπε να κανω ρεσταρτ το ρουτερ γτ μου λεγε cant open page ktlp ). Δε μπορω να καταλαβω τι φταιει! 3 αρχεια του εχω βαλει να κατεβαζει γυρω στα 25GB ολα μαζι και μετα απο κανα 5λεπτο κατεβασματος τα παιζει το ρουτερ! Εαν υπεθετα οτι φταιει το μεγεθος,αριθμος αρχειων με παραξενευει το γεγονος οτι την κυριακη ενω δεν ειχα κανενα download (ειχε μεινει μονο το αρχειο που ειχα κατεβασει) παλι κολλουσε. Και επισης πως γινεται να ειχα κατεβασει την προηγουμενη βδομαδα αρχεια 7GB χωρις να κολλησει με 1.1mb/sec (τα κατεβασα μεμονωμενα βεβαια και οχι μαζεμενα οπως τωρα) . Please heλπ ρε παιδια δε θελω να αλλαξω ΠΑΛΙ ρουτερ καθως αν και ειναι απλο και παλιο δειχνει αρκετα σταθερο γενικοτερα απλα εχω προβλημα με το τορρεντ!
Roussos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Λοιπον δοκιμασα τωρα με τον vuze client και δεν εχει κολλησει η συνδεση. Λετε να εφτεγε o utorrent?
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια! Να πω και εγω την δικια μου ιστορια και ελπιζω σε καποια βοηθεια! Εχω φορθνετ2πλει και ειχα το siemens modem που δινουν το ενσυρματο. Επειδη ομως χαλασε εβαλα ενα παλιο που ειχα crypto F350 (νομιζω το εδιναν στον οτε) . Μια χαρα το μοντεμακι αυτο σταθερο ουτε αποσυνδεσεις ουτε τπτ. Το μονο προβλημα ειναι με το τορρεντ! Να πω οτι το παλιο μοντεμ δεν εκανε καποιο τετοιο προβλημα με τορρεντς πριν το αλλαξω. Επισης μου φενεται παραξενο γιατι ειχα κατεβασει καποια αρχεια με το καινουριο μοντεμ αρκετα μεγαλα και τα κατεβασε κανονικα (7 GB to kathena) . Δεν ξερω γιατι δεν ειχε κολλησει τοτε φανταζομαι τα κατεβασε πολυ γρηγορα και δε προλαβε λολ! (κατεβαζε με 1.1mb περιπου) . Ολα αρχισαν την κυριακη ομως που πηγα να κατεβασω ενα αρχειο σχετικα μικρο 1GB. Το κατεβασε και μετα απο λιγο μου εβγαλε ενα κιτρινο θαυμαστικο κατο δεξια στο εικονιδιο της συνδεσης. Νομιζα πως ηταν προβλημα απο τον προβιντερ οποτε περιμενα λιγο να φτιαξει αλλα τπτ. Μετα παρατηρησα οτι το ρουτερ λειτουργουσε κανονικα και ειχα και ιντερνετ απλα για καποιο λογο ειχε κολλησει. Οταν εκανα ρεσταρτ ολα οκ! Μετα απο λιγο παλι τα ιδια και λεω τι γινεται... Παρατηρησα οτι ειχα ανοιχτο το utorrent και λεω ασε να δουμε μπας και... Το εκλεισα λοιπον και δεν ειχα προβλημα απο κει και περα. Και σημερα και χθες λοιπον εκανα δοκιμες και οντως φταιει το τορρεντ. Δοκιμασα οτι εχετε προτεινει εδω και παλι τα ιδια . Εβγαλα το upnp απο μοντεμ + τορρεντ ελλατωσα και τον αριθμο συνδεσεων (γενικος 200,ανα πιιρ 100) και παλι ομως κολλουσε το ρουτερ . (επισης σημερα το παραξενο ηταν οτι μετα που κολλουσε δε μπορουσα να ανοιξω τις ρυθμισεις απο το 198.168.1.1 αλλα επρεπε να κανω ρεσταρτ το ρουτερ γτ μου λεγε cant open page ktlp ). Δε μπορω να καταλαβω τι φταιει! 3 αρχεια του εχω βαλει να κατεβαζει γυρω στα 25GB ολα μαζι και μετα απο κανα 5λεπτο κατεβασματος τα παιζει το ρουτερ! Εαν υπεθετα οτι φταιει το μεγεθος,αριθμος αρχειων με παραξενευει το γεγονος οτι την κυριακη ενω δεν ειχα κανενα download (ειχε μεινει μονο το αρχειο που ειχα κατεβασει) παλι κολλουσε. Και επισης πως γινεται να ειχα κατεβασει την προηγουμενη βδομαδα αρχεια 7GB χωρις να κολλησει με 1.1mb/sec (τα κατεβασα μεμονωμενα βεβαια και οχι μαζεμενα οπως τωρα) . Please heλπ ρε παιδια δε θελω να αλλαξω ΠΑΛΙ ρουτερ καθως αν και ειναι απλο και παλιο δειχνει αρκετα σταθερο γενικοτερα απλα εχω προβλημα με το τορρεντ! τεραστιο θεμα .ενα ενα α. το siemens ειναι καλυτερο απο το crypto.crypto f360 330 320 εδινε H forthnet .350 δεν ξερω ποιοος αλλα crypto και καλο δεν υπαρχει.για μενα ασχετα με το θεμα αυτο δωσε 25 ευρω και παρε ενα vigor 2700 που τα παταει κατω και τα 2. το siemens το ενσυρματο ηταν πολυ σταθερο αλλα δυστυχως καιγοταν ευκολα λογω μεγαλων θερμοκρασιων. α.στο crypto Κανε port forward να δεις αν θα διορθωθει η κατασταση αν και το ελυσες ηδη το θεμα. αλλα μην περιμενεις να αντεξει γενικως πολλα αυτο το ρουτερ. το κιτρινο εικονιδιο ειναι οτι εχει χασει Ip το pc και γενικα δεν επικοινωνει με τον ρουτερ.καμια σχεση με τον Provider. αν θες δες για firmware update και καντο και ενα Restore defaults μπας και στρωσει. εφοσον εβγαζε κιτρινο θαυμαστικο που σημαινει οτι δεν εχει παρει Ip ειναι λογικο να μην μπορεις να μπεις στον ρουτερ.κανε και Update Τους drivers της ενσυρματης καρτας. μπορει το προβλημα να μην στο εκανε γιατι ισως να μην κατεβαζες απο παρα πολλα ατομα οποτε να μην μπουκωνε απο τα Πολλα connections.επισης περιορισε το Upload και μην το αφηνεις να ανεβαζει Full μηπως γινεται απο εκει το προβλημα. σε ενα αλλο θεμα ο φιλοςμας ειχε το αναποδο.με vuze κολλαγε και με mtorrent δεν κολλαγε.μπορεις να δοκιμασεις και αλλη εκδοση utorrent. ο φιλος μας νομιζω αλλαξε και ρουτερ και επαιζε και μετα 2 πολυ καλυτερα μετα.γενικως το crypto cryfto.kane παντως και Port forward. αν εχεις οτενετ κλεισε και την αυξημενη ασφαλεια και γενικως κλεισε τα firewall.επισης δωσε καρφωτα ip και dns sto tcp ip Της καρτας δικτυου μπας και παιξει καλυτερα ετσι.αλλα για μενα αλλαξε ρουτερ ετσι και αλλιως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα