kos210 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Το παλιό pc που έχω(pentium 4) δεν ανάβει καθόλου πλέον και δεν ξέρω τι φταίει για να το αλλάξω. Παλιότερα όταν τον άνοιγα αν και ο υπολογιστής ακουγόταν να δουλεύει δεν μου έδινε έξοδο στην οθόνη.Διάβασα εδώ κάποια παρόμοια θέματα και δοκίμασα να πάρω την κάρτα γραφικών ενός φίλου πιστεύοντας πως είναι αυτό το πρόβλημα.Το αποτέλεσμα είναι τώρα να μην ανοίγει καθόλου. Καμιά ιδέα;
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δεν ανοίγει καθόλου εννοείς ούτε ανεμιστήρια ούτε τίποτα ακούς; Ούτε μπιμπ error? Δοκίμασες να κάνεις ένα clear cmos; Πες μας το σύστημά σου... Κάρτα γραφικών τροφοδοτικό κλπ
kos210 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Λάθος μου στην διατύπωση.Ανάβει κανονικά η κεντρική μονάδα(ανεμιστηράκια κτλ) αλλά δεν μου δίνει με τίποτα έξοδο στην οθόνη.Σαν να μην την έχω συνδέσει. Όσες φορές και να τον ανοιγοκλείσω χειροκίνητα από το κουμπί on/off της μονάδας γίνεται το ίδιο. Τι είναι clear cmos και πως το κάνω;
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Θα κλείσεις το Pc... Θα βγάλεις το καλώδιο ρεύματος... Θα πατήσεις μερικές φορές το κουμπί που τον ανοίγει... Μετά ξεβιδώνεις πλαινό και εντοπίζεις πάνω στην μητρική μία μπαταρία όπως αυτές των ρολογιών αλλά πιο μεγάλη... Την βγάζεις για ένα λεπτό και την ξαναβάζεις. Και δες αν ανοίξει
Arctic Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Αν μπορείς κοίτα το πίσω μέρος του υπολογιστή και πες μας αν βλέπεις αυτή τη θύρα
PETROS13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 αυτό που είπε ο Arctic ή δεν έχει μπει καλά η κάρτα γραφικών, προσπάθησε να την σπρώξεις λίγο ή βγάλε την και ξαναβάλε την!
Arctic Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Λάθος το διατύπωσα. Κοίτα αν υπάρχει η συγκεκριμένη θύρα στο μέρος όπου είναι οι πολλές θύρες, στο ίδιο πλαίσιο με τις usb-ethernet κτλ(δηλαδή όχι τη θύρα που βγαίνει από την κάρτα αλλά από τη μητρική). Αν υπάρχει υπάρχει τότε βάλε το καλώδιο της οθόνης σε αυτή τη θύρα και βγάλε τη κάρτα γραφικών από τη μητρική. Μπορεί πάλι να φταίει και η οθόνη. Αν έχεις άλλη οθόνη σύνδεσέ την με τον υπολογιστή αυτό. Αν πάλι έχεις 2ο υπολογιστή(έστω και φορητό) σύνδεσε τον με την οθόνη αυτή
kos210 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Έκανα clear cmos και τίποτα. Την κάρτα γραφικών την έλεγξα πολλές φόρες όπως και το καλώδιο στο βύσμα αλλά δεν λύνεται το πρόβλημα. Όχι δεν υπάρχει αυτή η θύρα στην μητρική μου.Μόνο της κάρτας γραφικών.
kos210 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Την οθόνη; Δεν έχω τώρα κάποια άλλη να δοκιμάσω και με άλλη οθόνη.Θα δανειστώ αν μπορέσω αύριο από έναν φίλο.
kos210 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Έβγαλα και ξαναέβαλα την ram αλλά δεν έγινε τίποτα. Παρατήρησα ότι τώρα δεν ακούγονται και τα μπιπ όταν ανοίγει αλλά τα ανεμιστηράκια η κάρτα γραφικών και η ψύχτρα δουλεύουν.Να πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος αν πριν ακούγονταν τα μπιπ της μητρικής.
Arctic Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δεν χρειάζεσαι απαραίτητα άλλη οθόνη, αρκεί ένας άλλος υπολογιστής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.