Mirkas7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Kαλησπέρα σας,την τελευταία μέρα δεν έχω καθόλου ήχο. Δεν ξέρω γιατί θα ήθελα λίγη βοήθεια έκανα install τους drivers της realtek αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα.ίσως να φταίει ότι μπορεί να έσβησα κατά λάθος κάποια αρχεία των windows όταν έκανα απεγκατάσταση ένα πρόγραμμα.Έψαξα στο youtube για να βρω κανά βίντεο αλλά όλα ήταν μούφα μόνο και μόνο για να πάρουν views,αυτό δεν λέγεται μαγκιά.
8anos94 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 καμια επανεκινηση εκανες? θιμασαι πια αρχεια απεκατεστησες κανα realtek ??? αμα οντως εχει σβησει απο τα windows τους driver πρπει να κανεις φορματ και να βαλεις με μια συγκεκριμενει σηρα τους driver μπορει να ειμαι και λαθος περιμενε να απαντισει και καποιος αλλος
SPANK Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Φίλε μου πήγαινε πρώτον στην διαχείρηση συσκευών και δές αν βρίσκει τον ήχο η τον έχει με κίτρινο θαυμαστικό. Στις συσκευές ήχου ρίξε μια ματιά μήπως εχει μπει στο mute για κάποιο λόγο. Επίσης μπορείς πάντα να δοκιμάσεις και ενα repair με το cd των windows μήπως στρώσει.
filip123go Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 καμια επανεκινηση εκανες? θιμασαι πια αρχεια απεκατεστησες κανα realtek ??? αμα οντως εχει σβησει απο τα windows τους driver πρπει να κανεις φορματ και να βαλεις με μια συγκεκριμενει σηρα τους driver μπορει να ειμαι και λαθος περιμενε να απαντισει και καποιος αλλος Όχι βρε μην του λες τέτοια και τον τρομάζεις...!! Mirkas7 πιστεύω με ένα system restore θα είσαι εντάξει..! (Πως κατάφερες να διαγράψεις τα αρχεία..?)
necroboy12 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Και εγω μια μερα κατεφερα να διαγναψω τα driver τις καρτα δικτυου αλλα ok... καταρχας τι λειτουργικο εχεις γιατι αν εχει τα 7 πιστευω θα αγνωστη συσκευη και θα κανε scann στο idernet για driver...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.