Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι το θες μωρέ το Ελληναριό ?

Εάν πας στην Αγγλία , σου δίνω ευχή και κατάρα να ΜΗΝ κάνεις παρέα με Έλληνες. Θα το μετανιώσεις οικτρά!

Εκεί θα καταλάβεις τι κωλοφάρα είμαστε!

Όταν πας με το καλό , καλύτερα να κάνεις παρέα με ξένους , και να μπεις στην Αγγλική φάση , που έχει πολλά να σου προσφέρει.

Αν κάνεις παρέα με Έλληνες , θα μπεις σε μια μιζέρια ( "να χαμε ένα σουβλάκι") , στην κατινιά , ΔΕΝ θα περνάς καλά , και θα μένεις και αμάμητος.

+ οτι θα σε παρασύρουνε και θα μαλακίζεσαι στο πανεπιστήμιο , οι μισοί έλληνες τα παρατάνε ή τους διώχνουνε.

Δημοσ.

Τι το θες μωρέ το Ελληναριό ?

Εάν πας στην Αγγλία , σου δίνω ευχή και κατάρα να ΜΗΝ κάνεις παρέα με Έλληνες. Θα το μετανιώσεις οικτρά!

Εκεί θα καταλάβεις τι κωλοφάρα είμαστε!

Όταν πας με το καλό , καλύτερα να κάνεις παρέα με ξένους , και να μπεις στην Αγγλική φάση , που έχει πολλά να σου προσφέρει.

Αν κάνεις παρέα με Έλληνες , θα μπεις σε μια μιζέρια ( "να χαμε ένα σουβλάκι") , στην κατινιά , ΔΕΝ θα περνάς καλά , και θα μένεις και αμάμητος.

+ οτι θα σε παρασύρουνε και θα μαλακίζεσαι στο πανεπιστήμιο , οι μισοί έλληνες τα παρατάνε ή τους διώχνουνε.

Σε γενικές γραμμές καλά τα λέει ο Zazik. ( αν και λίγο υπερβολικός μπορώ να πώ! )

Αλλα γενικά μην νομίζεις οτι έχει άδικο!

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές καλά τα λέει ο Zazik. ( αν και λίγο υπερβολικός μπορώ να πώ! )

Αλλα γενικά μην νομίζεις οτι έχει άδικο!

Λέω ακριβώς όπως μου τα είπανε προτού πάω , και είχανε 100% δίκιο

Δημοσ.

Καλά όλα τα άλλα αλλά το σουβλάκι τι σου έφταιξε το κακόμοιρο.

Εγώ αν πάω να μείνω εξωτερικό ένα από τα πράγματα που θα μου λείψει πολύ είναι το φαγητό :-D

Δημοσ.

οπως τα λες ειναι ζαζικ... ημουνα 1 χρονο Αγγλια φοιτητης το 2010 αλλα εφυγα! Θελω να μαθω απο πλευρας προτιμησης που πανε οι περισσοτεροι ελληνες!

Δημοσ.

οπως τα λες ειναι ζαζικ... ημουνα 1 χρονο Αγγλια φοιτητης το 2010 αλλα εφυγα! Θελω να μαθω απο πλευρας προτιμησης που πανε οι περισσοτεροι ελληνες!

Στα παπάρια σου που πάνε ρε...αυτό θέλω να σου πώ.....

Εαν έχεις λεφτά , ψιλοκαλους βαθμους , και καλά κονέ να προωωθήσουνε το application σου , πας οπου θες....

το πως θα βγεις είναι το θέμα , γιατί εκεί δεν είναι "φραπέ και τάβλι"

Τι σόι κριτήριο είναι αυτό για επιλογή πανεπιστημίου?

Πές τι θες να σπουδάσεις να βοηθήσουμε!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα παπάρια σου που πάνε ρε...αυτό θέλω να σου πώ.....

Εαν έχεις λεφτά , ψιλοκαλους βαθμους , και καλά κονέ να προωωθήσουνε το application σου , πας οπου θες....

το πως θα βγεις είναι το θέμα , γιατί εκεί δεν είναι "φραπέ και τάβλι"

Τι σόι κριτήριο είναι αυτό για επιλογή πανεπιστημίου?

Πές τι θες να σπουδάσεις να βοηθήσουμε!!!

Εχω πτυχιο πληροφορικης. Θελω κατι σε διοικηση οργανωση ή τηλεπικοινωνιες δικτυα. Να μην ασχοληθω δηλαδη με τον χωρο της πληροφορικης αποκλειστικα

Επεξ/σία από Commentator
Δημοσ.

η καλυτερη συμβουλη ειναι αυτη που σου δωσαν τα παιδια πιο πανω

ελληνες να τους εχεις σε αποσταση, οχι αναγκαστικα μακρυα , απλα δε χρειαζεται να ακολουθεις σαν προβατο το τι κανει η μαζα των ελληνων γιατι ειναι αποδεδειγμενο-οπως σου ειπαν- οτι η πλειοψηφια παει πανω να φαει τα λεφτα και οταν αργα ή γρηγορα φανε πορτα απτη σχολη γυρνανε πισω

προς θεου , μιλαμε γενικα , ισως πεσεις και σε σωστα ατομα , αλλα να ξερεις οτι θα ειναι η μειοψηφια αυτη , επισης σε σχολες με λιγοτερους ελληνες ειναι ευκολοτερο να σε μαθουν οι καθηγητες πιο γρηγορα , πραγμα καλο κατα την αποψη μου μιας και δεν εισαι ο ταδε ελληνας , αλλα ο γιωργος(πχ) πραγμα που σε πλησιαζει καπως προς αυτους και προς τους αγγλους συμφοιτητες

α και κατι τελευταιο

οτι ακους απο ελληνα(σχετικα με σχολες και μαθηματα) να λες "ναι θα δουμε" και υστερα να κρινεις μονο σου κατα ποσον στεκει στην πραξη αυτο δοξα το θεο ξερεις οτι σαν φαρα δεν ειμαστε και τοσο σοβαροι..

Δημοσ.

Να σας δωσω ενα παραδειγμα,που ζω πανω απο δεκαετια στο νησι για το ποσο καλα τα παω με τους εκει Ελληνες.Τους λατρευω τοσο που μιλαω Ελληνικα καθε μερα,στο Ινσομνια φορουμ δατ ιζ....διοτι περα απο 2-3 φορουμ που γραφω κ 2 τηλεφωνα την βδομαδα στην Ελλαδα για δικους μου κ φιλους,Ελληνικα μιλαω μια φορα το διμηνο?κ εαν!

Δημοσ.

ΙΤ + business σουηδία μεγάλε και εκεί όλα στα αγγλικά είναι και δωρεάν τα μάστερ. όπως είπε και κάποιος πιο πάνω όχι φραπε και τάβλι. ασε τους ελληναράδες. έχεις πολλά να μάθεις απο ξένους και ξένες ;)

Δημοσ.

@Jimmy_BlinD ξέρεις αν είναι εύκολη η εισαγωγή σε σουηδικά πανεπιστήμια για master? Λογικά αφού είναι δωρεάν δεν θα υπάρχει μεγάλη ζήτηση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...