Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Jimmy_BlinD ξέρεις αν είναι εύκολη η εισαγωγή σε σουηδικά πανεπιστήμια για master? Λογικά αφού είναι δωρεάν δεν θα υπάρχει μεγάλη ζήτηση?

εξαρτάται το πανεπιστήμιο αλλά γενικά όχι. τώρα έκανε ενας φίλος για Gothenborg και τον πήρανε χωρίς διαπραγματεύσεις. Ψάξτο... Νομίζω για ΙΤ uppsala, malmo ειναι καλά.

Ζήτηση δεν έχει λόγω 'information asymmetry' (ελπιζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ...καιρός,μακρία κλπ.)

Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή εγώ μετακόπισα τον Σεπτέμβρη στην Αγγλία θα σου δώσω την γνώμη μου.

Πριν έρθω έλεγα τα ίδια ακριβώς. ότι εγω τους Ελληνες θα τους αποφέυγω και τα λοιπά. Κυρίως διότι ανησυχούσα πως θα είναι όλες οι κοπέλες...χμ..σκυλιά θα το πω/ μπουζουκόβιες και έτσι... Τελικά λοιπόν, έδώ που είμαι έχει τόσους Ελληνες και που να θες να τους αποφύγεις είναι παντελώς αδύνατον. Και τελικά είναι όλοι οκ - οι σχεδόν όλοι / δεν μπορείς να ταιριάξεις με όλους..Το state of mind μετά από μια ηλικία είναι κοινό (ε δεν είμαστε κ 18 πια..)

Γενικότερα λοιπόν, δεν συμβουλεύω να αποφύγεις τους Ελληνες αλλα να κοινωνικοποιηθείς όσο περισσότερο μπορείς με ξένους. Οι Αγγλία είναι τόσο πολυ-πολιτισμική που θα ήταν κρίμα να έρθεις και να μην το ζήσεις. ολοι έχουν κάτι ενδιαφέρον να πουν.

Αν και γενικά κατά πάσα πιθανότητα θα ταιριάξεις ως παρέα με τους Μεσογειακούς - Λατινο Αμερικάνους..Τι να κάνουμε, η νοοτροπία είναι η ίδια.

Τώρα βέβαια, αν σκοπεύεις να κάνεις πτυχίο (και όχι μεταπτυχιακό ή διδακτορικό) θα πέσεις στα σκατά (τους Αγγλους)

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε καποιο site οπου θα μπορουσα να μιλησω, κατα προτιμηση με Ελληνες φοιτητες, για συγκεκριμενα μεταπτυχιακα στο εξωτερικο(στα οικονομικα).Ηξερα το spoudes-agglia.gr αλλα δεν ξερω τι προβλημα δημιουργηθηκε με αυτο.

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε καποιο site οπου θα μπορουσα να μιλησω, κατα προτιμηση με Ελληνες φοιτητες, για συγκεκριμενα μεταπτυχιακα στο εξωτερικο(στα οικονομικα).Ηξερα το spoudes-agglia.gr αλλα δεν ξερω τι προβλημα δημιουργηθηκε με αυτο.

Κάποιο site να μιλήσεις με Έλληνες δεν μου 'ρχεται, αλλά γιατί δεν ρωτάς εδώ? Μπορεί να 'σαι κωλόφαρδος δεν ξέρεις.

Αν δεν ψάχνεις συγκεκριμένα Έλληνες, έχει μπόλικο πράμα εδώ:

http://www.thestudentroom.co.uk/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...