hector3 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 καλησπέρα. εγκατέστησα χτες το thunderbird 5 και πρόσθεσα δύο λογαριασμούς gmail και έναν hotmail. με τους δύο πρώτους δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα! με τον hotmail όμως κάποια πράγματα δεν λειτουργούν πολύ σωστά. αρχικά ο server δημιούργησε έναν φάκελο με το όνομα POP κάτω από τον Deleted και μετέφερε όλο το Inbox εκεί, παρόλο που στον Thunderbird φαίνονται στο Inbox κανονικά. επιπλέον εάν διαγράψω (και από Trash) ένα mail στον Thunderbird, στον server αυτό δεν διαγράφεται και ούτε καν στον φάκελο Deleted δεν μεταφερεται. με άλλα λόγια υπάρχει μάλλον πρόβλημα συγχρονισμού των φακέλων. ακόμα, έστειλα ένα mail από έναν από τους gmail accounts μου στον hotmail, και επειδή ο server το δέχτηκε σαν Junk, δεν εμφανίστηκε ποτέ στον Thunderbird. γίνεται τα Junk του server να πηγαίνουν και στο Junk του Thunderbird ? επαναλαμβάνω ότι με τα gmails όλα δουλεύουν κανονικά. με την microsoft όμως δεν ξεμπερδεύεις ποτέ εύκολα! έχει να προτείνει κάποιος κάτι ? ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
dewn735 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Thunderbird 3 εννοείς, έτσι δεν είναι; Από εκεί και πέρα, ο thunderbird δεν συγχρονίζει, απλά κατεβάζει τα email του inbox και μόνο στον υπολογιστή σου. Μπορείς να ορίσεις τα email που σβήνεις στον υπολογιστή σου να σβήνονται και στον server, αλλά μέχρι εκεί.
hector3 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 καλησπέρα φίλε. Thunderbird 5 αν δεν κάνω λάθος... ---> http://www.mozilla.org/en-US/thunderbird/ από αυτό που μου λες καταλαβαίνω οτι δεν υπάρχει λύση για να βλέπω και τα Junk στον Thunderbird. οκ μέχρι εδώ. ο φάκελος POP που δημιουργήθηκε όμως και μεταφέρθηκε εκεί το Inbox ? στον server τα mail δεν διαγράφονται παρόλο που έχω τσεκάρει την επιλογή "Leave messages on server until i delete them". για τον λογαριασμό των gmail υπάρχει η επιλογή "When i delete a message move it to trash folder" και όλα είναι πιο εύκολα!
dewn735 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δίκιο έχεις... όντως είναι 5!! (...τη mozilla και τη νέα μόδα με τις εκδόσεις! ) Για τα junk μπορείς να απενεργοποιήσεις τα φίλτρα στη hotmail και να αφήσεις να κάνει το καθάρισμα ο thunderbird
isay Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 έκτορα τα πράγματα ειναι όπως στα λεει ο dewn. Στους λογαριασμούς gmail χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο imap που επιτρέπει συγχρονισμό, ενω για το hotmail παρέχεται μονο πρωτόκολλο pop3 που δεν επιτρέπει συγχρονισμό. Αν θες να σβήνεται κάποιο email hotmail οταν το σβήνεις από τον υπολογιστή σου, τοτε αφενώς πρέπει στις ρυθμίσεις του λογαριασμού hotmail (στο tb) να ΒΑΛΕΙΣ το τικ until i delete them και μετά που θα το σβήσεις να κάνεις get new messages @dewn735 Η τρέλα με τα αυξανόμενα νούμερα έχει περάσει και στους email clients. Ναι εχει βγει 5 σε αντιστοιχία του firefox 5. Η μαλακίες της chrome θα μας κάνουν να χάσουμε τον μπούσουλα.
dewn735 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Η τρέλα με τα αυξανόμενα νούμερα έχει περάσει και στους email clients. Ναι εχει βγει 5 σε αντιστοιχία του firefox 5. Η μαλακίες της chrome θα μας κάνουν να χάσουμε τον μπούσουλα. Μιλάμε, με στείλανε αδιάβαστο! Στο about έγραφε 3.κάτι, στη σελίδα έγραφε 5 και έψαχνα να βρω πότε βγήκε ο 4 και δε πήρα χαμπάρι!!
isay Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μιλάμε, με στείλανε αδιάβαστο! Στο about έγραφε 3.κάτι, στη σελίδα έγραφε 5 και έψαχνα να βρω πότε βγήκε ο 4 και δε πήρα χαμπάρι!! Το ίδιο ακριβώς έπαθα πριν περίπου μια βδομάδα. Δεδομένου οτι ειμαι φανατικός του tb έπαθα σοκ που έχασα μια ολόκληρη εποχή! :-D
hector3 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 τα "σουλούπωσα" καπως τα πραγματα με κάποιες ρυθμίσεις στον hotmail server αλλά και πάλι δεν βολεύει... θα τον βγάλω τελείως από το tb μάλλον να τελειώνει η υπόθεση... και θα μπαίνω ξεχωριστά! έχω φάει και δύο μέρες σχεδόν με αυτή την ιστορία (χτες ξεκίνησα την διαδικασία με outlook και αυτό τα λέει ολα). ειλικρινά θα το διέγραφα αυτό το account αλλά είναι αυτό που έχω από γυμνάσιο και που έχω δώσει σε όλα τα forums, fb και μλκιες... πάντως σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.