Προς το περιεχόμενο

άνετα ακουστικά

santana99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι προτείνεται για άνετα ακουστικά για υπολογιστή για γενική χρήση. Δεν βάζω όριο τιμής παρόλο που ψάχνω κυρίως οικονομικές προτάσεις (20-50ευρώ).

Υπόψιν είχα τα AKG 272 HD τα οποία δεν κουράζουν για όσες ώρες και να τα φοράει κάποιος...

Δημοσ.

Αν πρόκειται να τα φοράς πολλές ώρες δηλαδή τουλάχιστον 2+ ώρες κ σε ενδιαφερει να μην έχεις παράσιτα απο ήχους τριγύρω σου πάρε κάποιο μοντελο που να καλύπτει όλο το αφτί.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι ζεστενονται τα αφτιά αλλα η ποιότητα/απόδοση δε συγκρίνεται με τα αλλα, τύπου ψείρες κτλ.

Τα logiteck είναι πολυ καλη επιλογή.

Τα χρησιμοποιούσα χρόνια σε online games με προγράμματα όπως το teamspeak, ventrilo & skype

Δημοσ.

σήμερα δοκίμασα στο saturn κάτι philips που τα χε σε προσφορά στα 15€ μιλάω για τα κλασσικά με το στεφάνι από πάνω και με τα παχιά μαξιλαράκια ο ήχος ήταν καλούτσικος αλλά έπαιζε χάλια "μουσική" και δεν μπόρεσα να κάτσω να τα κρίνω περισσότερο

προφανώς και αν δε σου κάνουν θα πρέπει να κινηθείς σε τέτοιον τύπο ακουστικών

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επανέρχομαι... να πω πως ψάχνω κάτι κυρίως σε Sennheiser με όριο τα περίπου 50ευρώ άντε και 70 αν το αξίζουν.

Το καλύτερο θα ήταν τα μαξιλαράκια να μην ήταν από δέρμα-συνθετικό πλαστικό αλλά από ύφασμα.

Εννοείτε ο κλασσικός τύπος με το "στεφάνι" πάνω από το κεφάλι όπως λέτε. Να καλύπτει όλο το αυτί

Κάτι να είναι κυρίως άνετο και να μην πιέζει, μιλάμε όχι για 2 ώρες αλλά για μέχρι 8 σερί...

Και κάποια άλλη μάρκα του χώρου αν παρέχει αυτά που λέω και το έχει κάποιος δοκιμάσει ας προτείνει.

* θέλω σύνδεση με minijack και χωρίς μικρόφωνο...δεν θέλω headset...θέλω ακουστικά :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...