Tsiringos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Εχω τον WESTERN DIGITAL CAVIAR GREEN 640gb...προχθες χαλασε και θελω να αγορασω εναν αλλο...ο caviar green απο την αρχη δεν μου φαινοταν και πολυ γρηγορος(δεν ξερω αν εφταιγε ο συγκεκριμενος)..εβαλα εναν αλλο δισκο και το pc πηγαινε μια χαρα !!Θελω λοιπον ενα δισκο υψηλων επιδοσεων που να μου δινει το μαξιμουμ της ταχυτητας του pc(εχω καλο pc)!!Μπορω να δωσω μεχρι 100-125 ευρω...η χωρητικοτητα που θελω ειναι 450gb και ανω. Ποιον λετε να παρω?
Palm Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Εχω τον WESTERN DIGITAL CAVIAR GREEN 640gb...προχθες χαλασε και θελω να αγορασω εναν αλλο...ο caviar green απο την αρχη δεν μου φαινοταν και πολυ γρηγορος(δεν ξερω αν εφταιγε ο συγκεκριμενος)..εβαλα εναν αλλο δισκο και το pc πηγαινε μια χαρα !!Θελω λοιπον ενα δισκο υψηλων επιδοσεων που να μου δινει το μαξιμουμ της ταχυτητας του pc(εχω καλο pc)!!Μπορω να δωσω μεχρι 100-125 ευρω...η χωρητικοτητα που θελω ειναι 450gb και ανω. Ποιον λετε να παρω? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305760 Νικαια 1 τεμαχιο ετοιμοπαραδοτο
Vasilis 07 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δεν χρειάζεται 2η σκέψη σε αυτή την τιμή. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17355&cat=6 ΥΓ: Ο Hitachi και ακριβότερος είναι και χειρότερος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 συμφωνώ με τον Βασίλη, όταν υπάρχει ο Samsung σε αυτή την τιμή είναι απλά κρίμα να παίρνουμε κάτι άλλο...
panos_chem Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Ψαξε στον Σκρουτζ για Samsung spinpoint F3, ή ακομα καλυτερα για F4!!!
stm00192 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Εχω τον WESTERN DIGITAL CAVIAR GREEN 640gb...προχθες χαλασε και θελω να αγορασω εναν αλλο...ο caviar green απο την αρχη δεν μου φαινοταν και πολυ γρηγορος(δεν ξερω αν εφταιγε ο συγκεκριμενος)..εβαλα εναν αλλο δισκο και το pc πηγαινε μια χαρα !!Θελω λοιπον ενα δισκο υψηλων επιδοσεων που να μου δινει το μαξιμουμ της ταχυτητας του pc(εχω καλο pc)!!Μπορω να δωσω μεχρι 100-125 ευρω...η χωρητικοτητα που θελω ειναι 450gb και ανω.Ποιον λετε να παρω? 1tb2tb Αν είναι για λειτουργικό μακρυά από οποιοδήποτε είδους green... είναι πολύ αργοί για αυτή την δουλειά!!! @TS ο green που χάλασε δεν έχει εγγύηση έτσι ώστε να τον αντικαταστήσεις με με καινούργιο και να τον κρατήσεις για αποθήκη και back up!! +1000 για spinpoint F1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.