spanovaggelis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Πηρα μια webcam, συγκεκριμενα αυτη με 35€ αλλα μαλλον ειναι αχρηστη. Μετα την εγκατασταση του προγραμματος και των drivers κανει μια μονο εγγραφη εικονας κανονικα και απο κει και περα σε καθε νεα προσπαθεια μου βγαζει το παρακατω μυνημα. Μηπως ξερεται περι τινος προκειται?
SPANK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Λοιπόν κάνε τα εξής να δούμε αν θα φτιάξει. 1 . Κατέβασε αυτο το πακετάκι με directshow 2. Βάλε του πιο καινούργιους drivers και πρόγραμα για την κάμερα απο το επίσημο site 3. Κάνε ενα update τους directx
spanovaggelis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Πως εγκαθισταται αυτο το directshow? Πηγα στο λινκ που μου ειπες, κατεβασα το rar αρχειο(1.75ΜΒ), το αποσυμπιεσα και μου εμφανισε ενα... 7zip αρχειο. Το αποσυμπιεσα κι αυτο και μου εμφανισε εναν folder "DirectShow FilterPack" που εχει μεσα διαφορα. Τι τρεχω απ ολα? Yπαρχει νεωτερο DirectX απ αυτο του Ιουνιου 2010? Υποψιν οτι η καρτα μου ειναι Direct10, αν εχει σημασια.
SPANK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Στην σελίδα που σου έδωσα εχει προς το τέλος πως να το κάνεις install. (How to install/remove DirectShow FilterPack) Ποιά windows έχεις ?
spanovaggelis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Εχω Win7-64. Θελει ιδιαιτερη διαδικασια να γινει install αυτο το DirectShow?
SPANK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Φίλε μου οταν έκανες extract σου εμφάνισε ενα 7zip το κάνεις λοιπόν και αυτο extract και μέσα στον καινούργιο φάκελο τρέχεις το DSFP_inst.bat
spanovaggelis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Tιποτα τελικα, αντιθετα τωρα δεν κανει ουτε preview Εβαλα το directShow και drivers απο το site. Τρεχω την εφαρμογη και μου γραφει κατω αριστερα στο λευκο πλεον παραθυρο "Graph play stopped"... καμμια αλλη ιδεα? Αυτο το μυνημα τι σημαινει? το βγαζει και σε αλλες web καμερες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.