Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο αποψης θερμοκρασιας ειναι πιο κρυα τα καινουρια.ειδικα αμα τα βαλεις ορθια ωστε το κατω μερος να μην ακουμπαει κατω η θερμοκρασια πεφτει κατακορυφα.εχω το 784 .αν το ακουμπησω κανονικα παρολο που τα ποδαρακια το σηκωνουν μερικα χιλιοστα ζεστενεται καμποσο ειδικα τωρα το καλοκαιρι επειδη η θερμοκρασια ειναι λιγο δυσκολο να φυγει απο αυτα τα λιγα χιλιοστα υψους.οταν ομως το εχω καθετα οποτε οι αεραγωγοι αεριζονται κανονικοτατα στο πλαι η θερμοκρασια πεφτει πολυ.το θεμα θερμοκρασιας εχει λυθει αν και οτι στο v6 εψηνες καστανα δεν σημαινει οτι καιγεται αντιθετα με αλλα ρουτερ.εχω δει ρουτερ να παιζουν 24/24 και σε ζεστα περιβαλλοντα και να ζεστενονται πολυ αλλα δεν καιγονται.

κατα τα αλλα καποια common bugs του thomson συνεχιζουν ακαθεκτα σε ολες τις εκδοσεις που βγαινουν σε ολα τα firmware Που βγαινουν σε ολα τα Modem- router που βγαινουν.

δεν ειπα εγω οτι καιγονται

αλλα εμενα με βολευε γιατι ηταν διπλα στο pc και μπορουσα να ζεστανω τα χερια μου καμια φορα το εβαζα και στην καρεκλα μεχρι να επιστρεψω για να μου την κραταει ζεστη! xd

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν ειπα εγω οτι καιγονται

αλλα εμενα με βολευε γιατι ηταν διπλα στο pc και μπορουσα να ζεστανω τα χερια μου καμια φορα το εβαζα και στην καρεκλα μεχρι να επιστρεψω για να μου την κραταει ζεστη! xd

αυτο πρωτη φορα το ακουω.πρωτοτυπο τι να πω.

Δημοσ.

ουτε εγω.ενταξει προσπαθουμε να κραταμε το ρουτερ παγωμενο.με το να βαλεις κατι απο πανω του ειτε λεγεται χερια ειτε στην καρεκλα απλα το κανεις χειροτερα:P.γιατι αμα ειναι ξυλο απο κατω η θερμοτητα φευγει πιο ευκολα συν οτι δεν κλεινουν ολες οι θυρες εξαερισμου αντιθετα με το υφασμα της καρεκλας

Δημοσ.

ουτε εγω.ενταξει προσπαθουμε να κραταμε το ρουτερ παγωμενο.με το να βαλεις κατι απο πανω του ειτε λεγεται χερια ειτε στην καρεκλα απλα το κανεις χειροτερα:P.γιατι αμα ειναι ξυλο απο κατω η θερμοτητα φευγει πιο ευκολα συν οτι δεν κλεινουν ολες οι θυρες εξαερισμου αντιθετα με το υφασμα της καρεκλας

δεν το εκανα για να κρυωσει το εκανα για να ζεσταθω εγω...

Βασικα στην πραγματικοτητα ειμαι πρωτοπορος στις βλκιες!!!

Δημοσ.

δεν το εκανα για να κρυωσει το εκανα για να ζεσταθω εγω...

Βασικα στην πραγματικοτητα ειμαι πρωτοπορος στις βλκιες!!!

ναι το καταλαβα.απλα με το να κανεις πειραματα απλα το ζεστενεις περισσοτερο και το οδηγεις μια ωρα πιο νωρις στο θανατο του

Δημοσ.

ναι το καταλαβα.απλα με το να κανεις πειραματα απλα το ζεστενεις περισσοτερο και το οδηγεις μια ωρα πιο νωρις στο θανατο του

:P δεν πειραζει η φορθνετ το εχει πληρωσει...

αλλα κατεπεκταση εγω που πληρωνω καθε δυμηνο...τελοσπαντων

Δημοσ.

ναι αλλα αν καει εσυ θα πληρωσεις αλλο οχι η forthnet αν ειναι εκτος εγγυησης.και ειναι ωραιο ρουτερ αν και δεν ειναι ασυρματο το συγκεκριμενο. και υπαρχουν και firmware updates και για αυτο αν ψαξεις λιγο στο νετ.

Δημοσ.

ANYWAY ας αφησουμε το off topic και τα λεμε prive αυτα να μην χαλασουμε το τοπικ.apla κριμα να χαλας ενα ρουτερ ετσι.να ηταν κανα crypto θα ελεγα ναι αλλα το Thomson δεν αξιζει να χαλασει ετσι.ειναι καλο ρουτερακι. χαλα Kana baudtec η κανα αλλο ετσι. (σαν σομπα_)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας λιγακι.. αν μπορειτε δειτε το λιγακι και πειτε μου..... σκεφτομαστε να αλλαξουμε μοντεμ γιατι εχουμε ενα παλιο που μας ειχε δωσει η forthnet ενα siemens... τελος παντων ρωτησα τον καθηγητη μου στο σχολειο και μου ειπε να παρω netgear εσεις τι λετε να παρω.. κοιταμε για μεχρι 50 ευρω εκει περιπου δεν θελουμε να παρουμε κατι ακριβο....

το χρησιμοποιω για facebook πολυ και τα κλασσικα ο αδερφος μου συνδεετε και παιζει και απο το ps3 online τα παιχνιδια του και κατεβαζω και utorrent συχνα..... τι θα πρεπει να προτιμησω;;;

Δημοσ.

παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας λιγακι.. αν μπορειτε δειτε το λιγακι και πειτε μου..... σκεφτομαστε να αλλαξουμε μοντεμ γιατι εχουμε ενα παλιο που μας ειχε δωσει η forthnet ενα siemens... τελος παντων ρωτησα τον καθηγητη μου στο σχολειο και μου ειπε να παρω netgear εσεις τι λετε να παρω.. κοιταμε για μεχρι 50 ευρω εκει περιπου δεν θελουμε να παρουμε κατι ακριβο....

το χρησιμοποιω για facebook πολυ και τα κλασσικα ο αδερφος μου συνδεετε και παιζει και απο το ps3 online τα παιχνιδια του και κατεβαζω και utorrent συχνα..... τι θα πρεπει να προτιμησω;;;

α.vigor 2700 vg απο το www.ebw.gr

υπαρχει και ενα θεμα πως θα το κανεις firmware update για να παρει το κανονικο firmware γιατι εχει ενα custom>δεν θα βρεις τιποτα καλυτερο με μονο 25 ευρω ενω η κανονικη του τιμη ειναι στεγνα μια 80αρα.αν θες κατι καλυτερο πας σε vigor2710.αν τωρα δεν θες να μπλεξεις με firmware update που δεν ειναι τιποτα εκει ναι μπορεις να πας netgear αν εχεις καλη γραμμη(αν και καλο ειναι και αυτο να γινει firmware update)η αν εχεις χαλια γραμμη με πολλες αποσυνδεσεις κτλ thomson .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...