Lucifer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Όχι ακόμα, στα διαδικαστικά είμαστε. Κανονίζουμε μέρα υιοθεσίας.
ondoin Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Τελικα μιλησα με τον Lucifer, και ειπε οτι θα τα παρει και τα 3 αυριο. Ελπιζω να πανε ολα καλα.
Finn Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Θα έπερνα και γω ένα αλλά λίγο μακριά πεφτει το Περιστέρι απο τη Χαλκιδική.
panther_512 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Εμάς στο εργοστάσιο προχτές, οι εργάτες βρήκαν 3 γατάκια σε άθλια κατάσταση. Τα 2 φαίνονταν σχετικά καλά, το 3ο ήταν πάρα πολύ αδύνατο. Φαινεται να είχαν πρόσφατα ανοίξει τα ματάκια τους. Τα βάλαμε σε ένα χάρτινο κουτάκι με λίγο γάλα και το βάλαμε σε σημείο απ'όπου περνάνε συχνά οι γάτες που γυροφέρνουν στο εργοστάσιο μπάς και τα βρεί η μάνα τους. Χτές το πρωί, λόγω των πρόσφατων γεγονότων στη Κύπρο, έτρεχα όλη μέρα να εγκαταστήσουμε γεννήτριες και τα ξέχασα τελείως. Το μεσημέρι τα θυμήθηκα και πήγα στο κουτί να τσεκάρω. Τα 2 που φαίνονταν σχετικά καλά είχαν πεθάνει. Παράτησα τη δουλειά, έπιασα το 3ο που ήταν ακόμα ζωντανό και ζωηρούτσικο και έμαθα πού είχε καταφύγιο ζώων στη Λάρνακα (μια μπουτίκ ήταν ) και τους το πήγα. Μου είπαν ότι είναι άσχημα, αλλά μάλλον το προλάβαμε. Έπρεπε να τα είχα πάρει από τη προηγούμενη μέρα
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Έχουν πολύ φάση οι γάτες και έχουν και το καλο ότι μεγαλώνοντας ηρεμούν συνήθως (εκτος από εξαιρέσεις) και την βγάζουν αραχτές όλη μέρα η κυνηγώντας (αν είναι στην εξοχη).
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 panther_512 οι γατοι έχουν μια συνηθεια να πνιγουν τα μικρα γατακια, εμεις όταν είχαμε βρει 3 γατακια και τα πήραμε τα κλείναμε καθε βραδυ σε χαρτοκιβώτιο με τρυπες για αερα μέχρι να μεγαλώσουν καπως.
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 panther_512 οι γατοι έχουν μια συνηθεια να πνιγουν τα μικρα γατακια, εμεις όταν είχαμε βρει 3 γατακια και τα πήραμε τα κλείναμε καθε βραδυ σε χαρτοκιβώτιο με τρυπες για αερα μέχρι να μεγαλώσουν καπως. Μια εκδοχή που ξέρω είναι πως τα περνάνε για ποντίκια (αν είχατε νεογέννητα γατάκια μοιάζουν λίγο με ποντίκια) και η άλλη εκδοχή είναι πως σκοτώνουν τα αρσενικά (από δικη μου εμπειρία) ενώ το θηλυκά δεν τα πειράζουν. Προσωπικά οι δυο μου γάτοι μου έχουν φέρει δυο φορες γατάκια ζωντανά που ήταν στις μέρες που άνοιξαν τα ματια τους και τα πρόσεχαν μέχρι να τα δω και να τα πάρω.(αναρωτιέμαι που τα βρήκαν)
tarantules Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Εγώ ξέρω οτι πνίγουν τα αρσενικά γιατί τα θεωρούν μελλοντικούς ανταγωνιστές
panther_512 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Στη δικιά μου τη περίπτωση είναι στάνταρ ότι τα γατάκια πεθάναν από την αδυναμία/αφυδάτωση/ζέστη. Βλέπετε τα σωματάκια τους είχαν πόζες ύπνου και στην αρχή νόμιζα ότι κοιμόντουσαν. Όταν όμως πήγα να τα κουνήσω, τα σωματάκια τους ήταν κόκκαλο.
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Εγώ ξέρω οτι πνίγουν τα αρσενικά γιατί τα θεωρούν μελλοντικούς ανταγωνιστές Ναι και γω αυτό ξερω, αλλά για σιγουρια τα κλειναμε ολα. Βεβαια έχω δει περιπτωση χαμστερ τον πατερα να τρώει ολα του τα παιδια στο χαλαρο κ δεν νομιζω να ηταν ολα αρσενικα. Παντως ισχυει στο ζωικό βασιλειο αυτό περι ανταγωνισμου και ελαχιστα θηλαστικα μεγαλώνουν κ με τους 2 γονεις.
giorgos147 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Εγώ πάλι ξέρω ότι τα πνίγουν επειδή θέλουν να ξανά γκαστρώσουν τη μάνα τους. Μη το διαβάσουν ευαίσθητοι: Σπίτι στο κήπο έχω πολλά γατιά εδώ και χρόνια. Σε μία γέννα λοιπόν, ξυπνάω ένα πρωί και βλέπω ένα γατάκι πνιγμένο. Κώλωσα. Λέω, θα ήρθε κανάς μαλάκας γάτος. Δεν ήξερα τι να κάνω και απλά τα πήγα σε ένα πιο ασφαλές μέρος. Ξυπνάω πάλι το άλλο πρωί, βρίσκω άλλο ένα γατάκι. Να μη τα πολυλογώ, ο γάτος δεν ηρέμησε μεχρί που το επόμενο πρωί βρήκα σφαγμένο, ένα γατάκι πάνω στο γκαζόν (το είχε μετακινήσει κιόλας καμιά 20ρια μέτρα). Κομμάτι κανονικό. Το κεφάλι κ.λπ. δε το βρήκα ποτέ. Από τότε, κάθε νέα γέννα, τη κρύβω. Έλα και μια Photo από την άθλια Webcam μου.
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Έλα και μια Photo από την άθλια Webcam μου. μετακίνησες το pc έξω για να βγάλεις photo ?
giorgos147 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 μετακίνησες το pc έξω για να βγάλεις photo ? Μπαλκόνι είναι... Το PC είναι μπροστά από τη μπαλκονόπορτα.
ondoin Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Tελικα ολα πηγαν καλα. Ο Lucifer ηρθε πριν απο λιγο και πηρε και τα 3 γατακια. Τον ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.