Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα ζέστης και pc....

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πρεπει να εχεις ανοιχτο και το core temp,για να διαβαζει απο εκει τις θερμοκρασιες...το λεει και απο κατω με κοκκινα γραμματα στο screenshot σου

Δημοσ.

Μη το συζητάς φίλε..

Δεν μου λέτε.. (Σόρρυ που offtopicιάζω το θέμα σου nikosgia)

Με πιό πρόγραμμα βλέπετε την θερμοκρασία του CPU?

κανένα πρόβλημα ούτως η άλλως εντός θέματος είσαι..... :rolleyes: Για θερμοκρασια cpu βάλε το core temp...έχει και το αντιστοιχο gadget για την επιφάνεια εργασίας....

Υπάρχει το All Cpu Meter.

Όταν παίζεις κανά βαρύ παιχνίδι πόσο φτάνει; Και ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών.

καθότι ολίγον νευρικός.... :mad: oύτε ένα game δεν έχει το Pc μου....οπότε η θερμοκρασία που ανέφερα , αφορα απλά πράγματα...ταινίες μουσική σερφάρισμα κλπ....Ποιο βαριές εργασίες θα εκτελεστούν απο Οκτώμβρη με την δροσούλα..... :lol: :lol:

Δημοσ.
καθότι ολίγον νευρικός.... :mad: oύτε ένα game δεν έχει το Pc μου....οπότε η θερμοκρασία που ανέφερα , αφορα απλά πράγματα...ταινίες μουσική σερφάρισμα κλπ....Ποιο βαριές εργασίες θα εκτελεστούν απο Οκτώμβρη με την δροσούλα..... :lol: :lol:

Μια χαρά είσαι για καλοκαιράκι τότε.

Δημοσ.

Για να μην πω και το άλλο όλο ανεμιστηράκια αλλάζω όποτε διαπιστώνω θόρυβο (και επιλέγω αυτά με τα χαμηλότερα decibel) , και πάλι μετά απο λίγο καιρό το καλοκαίρι, οταν ανοίγω το pc αισθάνομαι σαν....Πρώτος σε γέφυρα Τάνκερ.... :mad: Λέω να θυσιάσω κάποια ευρώ να πάρω κανά κουτί με υδρόψυξη, να βάζω και καμια μπύρα μέσα... :P

Δημοσ.

Πάντως εγώ με το προγραμματάκι που προτείνατε έχω θερμοκρασίες 42-48... (i7 core) με ψυκτρα της μάνας του και η θερμοκρασία του δωματίου είναι γύρω στο 21-23C

Οπότε πιστεύω πως είσαι καλά φίλε Νίκο.. ;)

Δημοσ.

Μα τι γίνεται τις τελευταίες μέρες διαβάζω για πολλά περιστατικά και με τα ups, τι σκατά ψοφάνε και αυτα απο την ζέστη :shock:

Χωρίς πλάκα ετοιμάστείτε το σαββάτο για 40 βαθμούς :devil:

Δημοσ.

Πάντως εγώ με το προγραμματάκι που προτείνατε έχω θερμοκρασίες 42-48... (i7 core) με ψυκτρα της μάνας του και η θερμοκρασία του δωματίου είναι γύρω στο 21-23C

Οπότε πιστεύω πως είσαι καλά φίλε Νίκο.. ;)

Μάλλον έχεις δίκιο συνονόματε , όπως βλέπω ταλαιπωρείται κόσμος και κοσμάκις με τις θερμοκρασίες.... :-)

Μα τι γίνεται τις τελευταίες μέρες διαβάζω για πολλά περιστατικά και με τα ups, τι σκατά ψοφάνε και αυτα απο την ζέστη :shock:

Χωρίς πλάκα ετοιμάστείτε το σαββάτο για 40 βαθμούς :devil:

Και να βγαίνει ο παπάρας στο δελτιο ειδήσεων και να σου λέει... Αίθριος καιρός στην Αττική... :blink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...