_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Και να βγαίνει ο παπάρας στο δελτιο ειδήσεων και να σου λέει... Αίθριος καιρός στην Αττική... Τι να έλεγε, συννεφιασμένος;
bele Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Εγω παιδια εχω ενα παλιο μηχανημα cpu [email protected] ram 512mb gpu ati radeon 9550 και το κουτι μου εχει μια οθονη για τις θερμοκρασιες που λεει θερμοκρασια συστηματος 57 , θερμοκρασια hhd 36 και θερμοκρασια cpu 58...να τα εμπιστευομαι ή να δοκιμασω καποια αλλη μετρηση?Ειναι φυσιολογικες αυτες οι θερμοκρασιες ή να του χωσω κανενα ανεμιστηρακι?
panos2171 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Καλες μου φαινονται για τετοια εποχη.Εχει τυχει να δουλευω επεξεργαστη P4 με 89 βαθμους (ειχε σπασει η μια βαση της ψυκτρας και δεν πατουσε καλα) και δεν επαθε τιποτα. Να και οι θερμοκρασιες του PC που ειμαι τωρα:
nikosgia Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Τι να έλεγε, συννεφιασμένος; Αν αίθριος ισοδυναμεί με 40 φευγα βαθμούς πάσο..... Αντίθετα το χειμώνα με 10c ...έχουμε δριμύ ψύχος...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Αν αίθριος ισοδυναμεί με 40 φευγα βαθμούς πάσο..... Αντίθετα το χειμώνα με 10c ...έχουμε δριμύ ψύχος... <<Άιθριος>> σημαίνει απουσία νεφώσεων, όχι κρύο για oc...δηλαδή έλεος. 28-29 έχω στο δωμάτιο και οι 50άρες είναι στάνταρ. Καύσωνα έχουμε..
nikosgia Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 <<Άιθριος>> σημαίνει απουσία νεφώσεων, όχι κρύο για oc...δηλαδή έλεος. 28-29 έχω στο δωμάτιο και οι 50άρες είναι στάνταρ. Καύσωνα έχουμε.. Δεν κατάλαβες τι εννοώ ,η μάλλον εγώ δεν το διατύπωσα καλά....Το τι σημαίνει "Αίθριος" το ξέρω...Απλά σύγκρινα καταστάσεις ,πως παρουσιάζεται απο τα δελτία καιρού ένας καύσωνας, και πως το ελάχιστο κρύο που έχουμε δυστυχώς το χειμώνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.