xtrmsnpr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Καλημέρα παιδιά. Πήγα να κανω φόρματ τον υπολογιστή του πατέρα μου intel core2 2.6ghz, 4gb ram, 250gb hhd ,9600gt κ βάζω τον δίσκο τον διαβάζει κάνει αρκετή ώρα μετα μέχρι να εμφανίσει να διαλέξω γλώσσες κτλ. Τελειώνει γρήγορα με την αντιγράφει νέων αρχείων. Κ κάνει το restart μόνο του που θέλει. Ε απο εκεί κ πέρα διαβάζει όλες τις συσκευές που βγάζει στην πρώτη σελίδα του bios μόλις bootαρει κ μένει εκεί δεν πάει πάρα κάτω.. Τ να κανω?έβγαλα την μπαταρία κ την ξανάέβαλα τίποτα. Να σημειώσω ότι είναι αυθεντικά 32bit win7 pro που πάω να βάλω . Τι να κανω για να τ φτιάξω?ευχαριστώ
Sarandis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δε σου βγαζει καποιο μηνυμα; Αν καταλαβα μενει στο σημειο που λεει primary master/slave κλπ press del to enter setup;
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Όχι δεν βγάζει τίποτα από σφάλμα..απλώς μένει εκεί με όλα να λένε οκ ..Αν πατήσω γρήγορα del πάει να μπει στο set up αλλά μένει εκεί ! Μετά δεν νοιώθει..Μόνο ctrl alt del για να κάνει reboot . Φταίει ότι άλλαξα ψύκτρα ;; Δεν νομίζω..Γιατί πριν θελήσω να κάνω φορματ, λειτουργούσε μια χαρά.
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 ok θα δω τα jumperακια..Να έφαγε άκυρο όταν έκανε install τα windows ;Ποιός ξέρει.Αναμένεται απάντηση. Δεν άλλαξε η κατάσταση...μένει εκεί..και δεν μπαίνει καν στο set up του bios ...Τί γίνεται;;
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Βγάλε οτι usb συσκευές εχεις επάνω εκτος του πληκτρολογίου μήπως βρίσκει σφάλμα σε καμια usb και κολλάει.
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Βγάλε οτι usb συσκευές εχεις επάνω εκτος του πληκτρολογίου μήπως βρίσκει σφάλμα σε καμια usb και κολλάει. Το έκανα..Τίποτα..Έβγαλα και τις 2 συσκευές που είχα.Τίποτα..Και επειδή έγινε clear το bios εμφανίζει το όνομα της μητρικής πλέον,όπως θυμάμαι έκανε παλιά και το είχα αλλάξει εγώ. Πάλι μένει εκεί.Τί σκάλωμα είναι αυτό τώρα ;; http://www.e-shop.gr...l?id=PER.522603 αυτή είναι και η μητρική. Τώρα έχω πρόβλημα και με την οθόνη;;;;Τί γίνεται....Σε μια φάση που το δοκίμαζα να το ανοίξω..η οθόνη τίποτα,μένει σβηστή.Δοκίμασα μια 8600 και την 9600 που έχω και τίποτα.Μένει σε stand-by ..Δεν βγάζει κάποιο μήνυμα να δω το καλώδιο.. Μόνο όταν δεν έχω φυσικά το καλώδιο πάνω λέει να ελέγξω το καλώδιο της οθόνης όπως είναι λογικό.. Δοκίμασα τις ram μια μια σε χωριστά dimακια τίποτα.. (το pc λειτουργούσε άψογα πριν το αρχίσω για φορματ και εγω το είχα φτιάξει 2008) Το έκανα..Τίποτα..Έβγαλα και τις 2 συσκευές που είχα.Τίποτα..Και επειδή έγινε clear το bios εμφανίζει το όνομα της μητρικής πλέον,όπως θυμάμαι έκανε παλιά και το είχα αλλάξει εγώ. Πάλι μένει εκεί.Τί σκάλωμα είναι αυτό τώρα ;; http://www.e-shop.gr...l?id=PER.522603 αυτή είναι και η μητρική. Τώρα έχω πρόβλημα και με την οθόνη;;;;Τί γίνεται....Σε μια φάση που το δοκίμαζα να το ανοίξω..η οθόνη τίποτα,μένει σβηστή.Δοκίμασα μια 8600 και την 9600 που έχω και τίποτα.Μένει σε stand-by ..Δεν βγάζει κάποιο μήνυμα να δω το καλώδιο.. Μόνο όταν δεν έχω φυσικά το καλώδιο πάνω λέει να ελέγξω το καλώδιο της οθόνης όπως είναι λογικό.. Δοκίμασα τις ram μια μια σε χωριστά dimακια τίποτα.. (το pc λειτουργούσε άψογα πριν το αρχίσω για φορματ) άκυρο με την οθόνη,λειτουργεί..παίρνει τροφοδοσία.. Το bios γιατί δεν προχωράει όμως;;;και δεν μπαίνει ούτε καν να το σεταρω....+στην αρχή κάνει και το μπιπ μετά εκεί...δεν προχωράει
Sarandis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 το ctrl alt del πιανει ειπες ε; δοκιμασε να το ανοιξεις χωρις ram επανω να κανει τα μπιπ του. μετα τις ξαναβαζεις και βλεπεις. μπορεις να το δοκιμασεις και εκτος κουτιου αν ειναι ευκολο μην βραχυκυκλωνει τιποτα αν και δε νομιζω. Βαλε και ξαναβαλε cpu και επανατοποθετησε την ψυχτρα. Δε μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο αυτη τη στιγμη, i'll be back!
stm00192 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Αποσύνδεσε εντελώς σκληρό και dvd drive και δες αν προχοράει το bios!! αν ναι τότε κατι από τα δύο μας άφησε χρόνους!!
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Πολύ περίεργα ολα αυτα δηλαδή πριν το format ολα ηταν μια χαρα ? Πάντως ναι αυτο που ειπε και ο φίλος απο επάνω για βγάλε τον δίσκο αρχικα και δες αν περνάει το post και μετα το cdrom driver αν πάλι κολλάει.
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Πολύ περίεργα ολα αυτα δηλαδή πριν το format ολα ηταν μια χαρα ? Πάντως ναι αυτο που ειπε και ο φίλος απο επάνω για βγάλε τον δίσκο αρχικα και δες αν περνάει το post και μετα το cdrom driver αν πάλι κολλάει. Έχουμε συμβάν! Έβγαλα dvd rom και dvdrw τίποτα..Έβγαλα και τον σκληρό,και μου έβγαλε μήνυμα,και πάτησα f1 και μπήκα επιτέλους στο set up του bios.. Άρα που καταλήγουμε;; btw χωρίς τις ram έκανε τον συνήθες μπιμπ μπιμπ μπιμπ Λοιπόν δοκίμασα κ έναν άλλον σατα πάλι δεν ένοιωθέ..δοκίμασα κ στις υπόλοιπες θύρες κ πάλι δεν προχωρούσε.. Τι γίνεται?καηκαν οι σατα? Δεν ξέρω πως και γιατί...αλλά ένοιωσε με τον υπάρχον σκληρό δίσκο..και έκανα το φορματ μια χαρά..Το μόνο που είδα ότι έγινε ήταν ότι δεν εμφανίζεται στο bios το dvdrw ..
ihaveapc Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 το είχε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο προβλημα ο γείτονάς μου καποια υποδοχη σατα ειναι προβληματικη 80% δοκίμασε αλλες υποδοχές χωρίς dvd μόνο σκληρός
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Εμ.. τί να πω..Ευτυχώς ένοιωσε και προχώρησαν όλα καλά. Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις και τις βοήθειες σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.