sinnaig Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Εχω πρόβλημα με το πληκτρολόγιο μου... το pc ανοιγει κανονικά και λειτουργεί κανονικά ΑΝ δεν πατήσω τίποτα απο το πληκτρολογιο! Μόλις πατήσω κάποιο κουμπί κολάει το pc και μόνο ρεσετ μπορώ να το κάνω από τον πύργο. Είδα στο συστημα ότι το πληκτρολόγιο και το ποντίκι έχουν ίδιους πόρους, ίδια περιοχή εισόδου/εξόδου 0060-0060 και 0064-0064. Πως θα μπορεσω να σταματήσω αυτην την "σύγκρουση" για να μπορέσει να ξεκολλήσει το πληκτρολόγιο και να δουλέψει κανονικά; Δοκίμασα και άλλο πληκτρολόγιο και ποντίκη και κάνει το ίδιο Κάποια ιδέα για λύση????
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Πήγαινε με το Mouse στη διαχείριση συσκευών και απεγκατέστησε το driver για το keyboard... Αν δεν πιάσει και έχεις restore point δοκίμασε μία...
sinnaig Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δεν αλλαξε τίποτα ούτε με την επαναφορά συστήματος ούτε με την κατάργηση και εγκατάσταση πάλι του πληκτρολογίου... δοκίμασα και κατάργηση του ποντικιού και πάλι δεν έγινε τίποτα ...
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δεν αλλαξε τίποτα ούτε με την επαναφορά συστήματος ούτε με την κατάργηση και εγκατάσταση πάλι του πληκτρολογίου... δοκίμασα και κατάργηση του ποντικιού και πάλι δεν έγινε τίποτα ... usb είναι το πληκτρολόγιο ή Ps2?
sinnaig Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ηταν και τα δυο σε PS2. έβαλα τώρα ποντίκη usb και δουλευει το ποντίκι, δεν κολλάει πλέον το pc οποτε πατάω κάποιο κουμπί από το πληκτρολόγιο αλλά δεν δουλεύει και το πληκτρολόγιο! Έχει πάλι θαυμαστικό στο σύστημα και αν προσπαθησω να κάνω ενημέρωση των οδηγών του πληκτρολογίου μου λέει οτι δεν τα καταφέρνει. Λέει οτι τα windows δεν μπορούν να φορτώσουν το προγραμμα οδήγησης αυτής της συσκευής, το προγραμμα οδήγησης μπορεί να είναι κατεστραμμένο ή να λείπει. Όταν του λέω να κάνει ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης μέσω ίντερνετ λέει οτι δεν τα κατάφερε...
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Με μπέρδεψες. Πατάς κουμπί δεν κολλάει αλλά δεν δουλεύει και το Keyboard; Το θαυμαστικό σε ποια συσκευή στο έχει; Στις θύρες usb ή στο Keyboard; Ανέβασε μία εικόνα από τη διαχείριση συσκευών...
sinnaig Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Το θαυμαστικό το βγαζει στο πληκτρολόγιο το οποιο δεν λειτουργει καθόλου! Εικόνα... λίγο δύσκολο να ανεβάσω, δεν έχω καθόλου πλήκτρα... ουτε όνομα να γράψω ούτε print screen...
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Καλά δε χρειάζεσαι πλήκτρα για να πάρεις screenshot Αλλά τεσπα... Πληκτρολόγιο usb παίζει να βάλεις να δοκιμάσεις; Αν ναι δοκίμασε και πες...
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μπα δεν υπάρχει πληκτρολόγιο usb:( Επειδή κάτι διάβασα για παρόμοιο πρόβλημα με κάποιους που είχαν ps2 keyboard, ένας ελυσε το θέμα του με το εξής... Εκλεισε το pc, έκλεισε το τροφοδοτικό, αποσύνδεσε όλα τα καλώδια και πάτησε το Power button για 10sec (στην τελική μπορείς να κάνεις και ένα clear cmos) δες αν πιάσει και σε σένα, αλλιώς βρες ένα keyboard ή ενα adaptora να βάλεις το Keyboard που έχεις σε θύρα usb...
sinnaig Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 To clear cmos τι είναι; Τι καθαρίζει; Θα το δοκιμάσω μάλλον αύριο... ελπίζω να πιάσει!
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 To clear cmos τι είναι; Τι καθαρίζει; Θα το δοκιμάσω μάλλον αύριο... ελπίζω να πιάσει! Ασε το clear cmos προς το παρόν και κάνε το άλλο με τα καλώδια και το κουμπί. Αν δεν πιάσει σου λέω
sinnaig Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Θα το δοκιμάσω αύριο δεν έχω χρόνο τώρα... θα σου πω το αποτέλεσμα το πρωι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.