Προς το περιεχόμενο

Φορητός Η/Υ με budget <= 650€

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Λέω να πάρω τον πρώτο μου φορητό υπολογιστή, και λέω να πάω σε κάτι φθηνό και να μην δώσω πολλά χρήματα.

Τον θέλω κυρίως για διάβασμα, για Internet browsing, για κανα encode σε HD ταινίες, και γενικώς να είναι δυνατός.

Μνήμη RAM θα ήθελα 4GB ή παραπάνω. Παρακάτω ούτε με σφαίρες.

Τώρα όσον αφορά τα παιχνίδια, δεν είχα ποτέ μου φορητό και δεν ξέρω κατα πόσο θα έχω την επιθυμία να παίζω σε αυτόν... Εξ'άλλου ο σταθερός Η/Υ που έχω είναι υπέραρκετός για πολλά παιχνίδια που έχουν βγει μέχρι στιγμής. Παρ'όλα αυτά λέω να έχω μια κάρτα ικανή για κανά Assassin's Creed Brotherhood...

Έλεγα να περιμένω να βγουν και οι AMD Llano, αλλά μέχρι να βγουν φοβάμαι ότι μπορεί να έχει αρχίσει η εξεταστική και δεν θα έχω διαβάσει καθόλου στην διάρκεια των διακοπών μου :|

Αν ξέρει κανείς για ημερομηνίες άφηξης των μοντέλων αυτών (για φορητούς πάντα) να με διαφωτίσει :Ρ

Τώρα όσον αφορά τις μάρκες, έχω ακούσει τα καλύτερα για Dell, Lenovo, HP, Toshiba, και τα άκρων χείριστα για Acer(δεν θέλω υπολογιστή που να τηγανίζει αυγά).

Έχω δει μερικούς Η/Υ της Dell (μου προτείναν μερικούς και απο άλλο forum http://adslgr.com ):

Dell Inspiron Q15R N5110 591,63€

CPU: Intel Core i3-2310M 2nd Gen

RAM: 3GB (τα 3 δεν φτάνουν, οπότε θέλω να την αναβαθμίσω στα 6GB, => +29€)

GPU: 6470

Αυτός έχει και USB 3.0

Τελική τιμή : 620,23€

Dell Inspiron 15R N5010 614€

CPU: Intel Core i5-480M 1st Gen

RAM: 4GB

GPU: 5650

Τελική τιμή : 614€

Dell Inspiron 15R Ν5010 499€

CPU: Intel Pentium P6100

RAM: 2GB (εννοείται πως είναι πολύ λίγα, οπότε +29€ και εδώ)

GPU: 5650

Τελική τιμή : 528€

Τέλος να προσθέσω και κάτι που με πειράζει πάρα πολύ στους Dell, είναι ότι δεν έχουν Gbps μεταφορά δεδομένων στο δίκτυο(καθώς θα μεταφέρω ανα τακτά χρονικά διαστήματα αρκετό όγκο δεδομένων και όσο να'ναι 1Gbps>>>>>100Mbps)... Αν υπάρχει και κάτι άλλο αξιόλογο σε αυτά τα χρήματα ενημερώστε :Ρ

Επισκέπτης
Δημοσ.

απο αυτα που εβαλες στο δευτερο αν και τα 650€ δεν τα λες και λιγα :mrgreen:

Εννοώ λίγα αναλογικά με πολλούς που πάιρνουν πανάκριβα laptop...

Επισκέπτης
Δημοσ.

encode με λαπτοπ;

Δεν θα στο προτεινα παντως.

Θα κανεις αρκετες μερες (αναλογα και το μεγεθος του αρχειου βεβαια).

Θέλω ένα δυνατό CPU... Μια μέση Κάρτα γραφικών (6470Μ,5650Μ), RAM>=4GB και Gigabit LAN

Αυτά ζητάω :Ρ και δεν βρίσκω !

Μόνο Acer βρίσκω με τέτοια χαρακτηριστικά στα 577€ , αλλά δεν τολμάω να το αγοράσω... Τ_Τ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλή και αξιόπιστη λύση είναι και το Asus X53

Σε ASUS κατέληξα τελικά αλλά όχι σε αυτό που προτείνεις αλλά σε αυτό "ASUS X53SJ-SX125V", το οποίο έχει δεύτερης γενιάς Intel Core i3.

Του έβαλα +1χρόνο εγγύηση απο το getitnow οπότε με 520€ έχω αυτό που ήθελα τελικά (πραγματικά δεν περίμενα να πέσει έκπτωση τέτοιου μεγέθους), με ισχυρό επεξεργαστή και gigabit LAN σε προσιτή τιμή. Και το καλύτερο ότι θα έχει και μία μέτρια κάρτα γραφικών να παίζω κανα ελαφρύ παιχνίδι καμιά φορά.

Ελπίζω μόνο να μην με πάρουν τηλέφωνο και να μου πουν οτι είναι τυπογραφικό λάθος η τιμή.........

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ενα 50ευρω κατω την εριξαν σε σχεση με τα αλλα ηλεκτρονικα μαγαζια:

http://www.skroutz.gr/s/328808/Asus-X53SJ-SX125V.html

Κοίτα, δεν ήθελα να δώσω πολλά για φορητό, οπότε και αυτά τα 50€ που λες είναι αρκετά καλή έκπτωση για φορητό με Sandy Bridge και Gigabit LAN που ήθελα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...