Προς το περιεχόμενο

Έπεσε το HTC Desire μου από την οροφή του αμαξιού..

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με δεδομένο ότι οι πιθανότητες να το βρεις είναι περίπου όσες και να εξοφλήσει η Ελλάδα το χρέος της ως αύριο, να έλεγα να το κλειδώσεις αμέσως πριν το φλασάρει με καινούρια ρομ και γίνει και πάλι τσίλικο. Αφού δεν θα το βρεις (μάλλον), μην το ακουμπάει και πρώτη μούρη πάνω στον πάγκο στο μπιτσόμπαρο όλος χαρά για το τσαμπέ απόκτημα.

Αν παίζει το 2, έτσι κι αλλιώς άκλαφτο πήγε.

Δεν κατάλαβα.

Αν αυτός που το βρήκε τού αλλάξει rom, δεν θα μπορεί να το κλειδώσει;

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πραγματικά στενοχωρηθηκα διαβαζοντας το post. Δείχνει ποσο σημαντικό μπορεί να γίνει ένα smartphone, μιας και έχεις παρα πολλά προσωπικά σου πράγματά μαζί. Δεν είναι μονό το κόστος.. Γι αυτό όταν βρίσκουμε ένα κινητό, πρέπει να το επιστρέφουμε. Κακα τα ψέματα ειδικά όταν βρεις ένα ακριβό κινητό, μπορεί να μπεις στον πειρασμό να το κρατήσεις, δεδομένου ότι τα οικονομικά όλων μας πάνε κατά διαόλου. Κοίτα όμως στενοχώρια που μπορεί να φέρει στον ιδιόκτητη, φτάνοντας στο σημείο, να γραφεί, ψιλοαστεια υποθέτω, για αυτοκτονίες. Μη το παίρνεις κατάκαρδα. Άλλοι έχουν χάσει περιούσιες..

Εγώ δε θα το κλείδωνα για καμία εβδομάδα, και θα έστελνα μυνηματα μπας και το βρει κάποιος και το επιστρέψει. Εκτός και αν ειχα πολυ σημαντικά δεδομένα πανω.

android.png

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις -λογικές- απαντήσεις σας ρε παιδιά. Πραγματικά έφαγα μεγάλη στεναχώρια, ήταν το μόνο πράγμα που μου έλειπε. Όχι ότι δεν τα πηγαίνω καλά στη ζωή μου, κάθε άλλο, κάνω τώρα τελευταία γοργά βήματα μπρος.. αλλά οικονομικά έχω επενδύσει σε πολλά (και πρώτο και αρχικό το αμάξι μου το οποίο μου κόστισε 8.000€ ντούκου). 22 χρονών με κανένα ένσημο, δεν έχουν πολλοί να τα δώσουν. Τώρα δώσε από εδώ, δώσε επένδυσε από εκεί.. το μόνο που μ έλειπε ήταν αν ξαναδώσω επειδή εγώ είμαι μαλακισμένη, ή επειδή τα γ__ωματα είναι όλα στραμμένα πάνω μου και με τρώνε όλη μέρα.

Θα δω τώρα τι θα κάνω. Το Desire το έχει 290 στο μπ**δελάκι το EBW.gr και συγκριτικά με αυτά που έδωσα πριν μερικούς μόλις μήνες, είναι πολύ οικονομικότερο. Ίσως σκεφτώ και χέρι με χέρι αγγελία και μου έρθει ακόμη πιο φθηνά.. αλλά και πάλι αυτή η δαπάνη θα μου στούξει τις διακοπές ενός μήνα που περίμενα πως και πως να γεμίσω την μπαταρία μου.

Δε γ__ιέται, σίγουρα υπάρχουν χειρότερα όπως λέτε.. με καλύτερη απάντηση την παρακάτω..

Θα είχε δει τις φωτογραφίες της στο κινητό ρε συ.

Γενικότερα, κορίτσι για PC, μόλις σου φύγει η πρώτη κρυάδα, θα δεις ότι δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Όλοι κάποια στιγμή χάσαμε/λερώσαμε/σπάσαμε/μας έκλεψαν κάτι ακριβό ή σημαντικό. Πράγματα είναι που αντικαθίστανται. Κλείδωσέ το και θα σου περάσει και η στενοχώρια.

..που και λογική είναι και στην τελική κωλόλεφτα είναι (που ποτέ δεν ήμουν δούλα τους) και κωλοαντικείμενα που με βοηθάνε να μην μάθω ποτέ τους δρόμους ή να έρχομαι σε πραγματική επαφή με το κόσμο.

Τώρα το πρόβλημα είναι πως αύριο έχω επαγγελματικό RDV, και αν δεν ήταν φίλος να μου δανίσει GPS.. θα έφτανα μεθαύριο. :P

HTCSense.com το υποστηρίζει το κινητό σου?

Γιατί το ρωτάς αυτό; Έχει.

Άκουσα πως υπήρχε ένα πρόγραμμα, που αν το βάλεις στο κιν σου, με δορυφόρο βρίσκεις την τοποθεσία του ακόμη και ΚΛΕΙΣΤΟ.. ΌΛΑ τα έβαλα, εκτός από αυτό!

Το κόλπο με το κλείδωμα δεν ισχύει πια.. 3 χρόνια τώρα λένε έχει καταργηθεί..

Αυτό που σίγουρα θα κάνω, θα είναι να κοιτάξω τις αγγελίες τις επόμενες μέρες (ούτως ή άλλως για να βρω και τίποτα για μένα). Έτσι και δω Desire κοντά Αιγάλεω, θα πάω ότι τιμή και να λέει.. και έτσι και δω σημαδεμένο δικό μου, θα φωνάξω ότι γνωστό έχω και δεν έχω.. θα μπουκάρω στο σπίτι του μ__νιου θα το σπάσουν στο ξύλο και θα πάρω και τα σώβρακα της γυναίκας του μα τη παναγία.

Και τελικό ηθικό δίδαγμα (πέρα του ότι άνθρωπος και καλός δεν υπάρχει πια):

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ !

Είχα αφήσει μια φορά ένα καφέ, και τον βρήκα μόλις πάρκαρα να λούζει στο αυτοκίνητο. Επίσης στο γραφείο 3 άτομα που με άκουσα, και οι 3 την έπαθαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μόνο που ο ένας άφησε πορτοφόλι και ο άλλος το βρήκε έξω από το σπίτι του ο ανοιχτοκώλης.

Ποτέ λοιπόν πάνω στο αμάξι αντικείμενα..

Υ.Γ: Και μην αγοράζεται κλεμμένα, παρά να τους καταγγέλλετε ρε παιδιά. Εγώ το έλεγα 10 μέρες πριν το χάσω ότι δεν υποστηρίζω ΚΛΕΦΤΗ να κάνει τη δουλειά του. Αν είστε μάγκες και μπρατσαράδες, κλέφτε το από τον κλέφτη.. δώστε το πίσω στο προκάτοχο ή στην τελική κρατήστε. ΜΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΤΕ ΤΗ ΚΛΟΠΗ ΤΗ Π__ΤΑΝΑ ΟΜΩΣ.. είναι λάθος κίνηση για όλους.

Δημοσ.

Άσχετο. Γνωστός μου ξέχασε στην οροφή του αυτοκινητου το πορτοφόλι του. Είχε πάει για μπάνιο Λευκάδα και επέστρεφε Γιάννενα. Μόλις μπήκε στην υποθαλάσσια του ζήτησαν 3 ευρώ για διόδια, οπότε και κατάλαβε ότι έχασε το πορτοφόλι.

Δεν είχε λεφτά για διόδια οπότε παίρνει τηλ. τον πάτερα του. Πράγματι έρχεται από Γιάννενα (1 ωρα ταξίδι). Πληρώνει 1 φορά διόδια να πληρώσει την υποθαλάσσια, τον βρίσκει, του δίνει λεφτά, ξαναπληρωνει για να ξαναπεράσει και φεύγει. Πληρώνει και ο φίλος μου, αλλα στο μεταξύ έχει περάσει η ωρα και μένει από βενζίνη, μιας και έχουν κλείσει τα βενζιναδικα, οπότε κοιμάται μέσα στο αμαξι.. Το πορτοφόλι μετα από 1 εβδομάδα το βρίσκει κάποιος και το επιστρέφει. Λείπουν μονό τα λεφτά.

Πραγματική ιστορία...

android.png

Δημοσ.

Δεν ειχε λεφτα για τα διοδια και εκατσε και περιμενε να του τα φερει ο πατερας του απο τα Γιαννενα? WTF ?

Σηκω την μπουρδελομπαρα κ φυγε..

Δημοσ.

Έχω χάσει καφέδες εγώ από την οροφή του αυτοκινήτου. Και σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις θα ευχόμουν να ήταν το κινητό και όχι ο καφές.

Δημοσ.

Έχω χάσει καφέδες εγώ από την οροφή του αυτοκινήτου. Και σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις θα ευχόμουν να ήταν το κινητό και όχι ο καφές.

τι κινητο εχεις Τ610? :P

Δημοσ.

@manost

Αν το κλείδωμα είναι με καμιά third party εφαρμογή, από τις πολλές που κυκλοφορούν, το φλασάρισμα θα την εξαφανίσει και τέλος, το κινητό γίνεται σαν καινούριο. Αν γίνει μέσω μπλοκαρίσματος imei, δεν έχει σημασία το φλασάρισμα, άλλα αυτό από όσο ξέρω δεν μπορεί να γίνει στην Ελλάδα.

android.png

Δημοσ.

Μην τρελένεστε.

Τα κλεφτρόνια το τελευταίο πράγμα που κάνουν είναι να ασχοληθούν με τα προσωπικά σας δεδομένα.

Το κινητό λογικά ήδη έχει πουληθεί σε τιμή χώμα για να πάρει την δόση του το πρεζάκι που στο έκλεψε.

Απλά ΟΚ, ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί με τα αντικείμενα μας.

Καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου πάντως, αλλά μην τρελένεσαι.

Δημοσ.

Well, αν και εγω δεν έχασα το desire μου πριν κάτι μήνες έχασα όμως το πορτοφόλι μου, με αρκετά χρήματα, όπως πήγαινα για Σαλονικα σε καταλαβαίνω απόλυτα. Το θέμα είναι ότι κ εγω το έχασα αφού το ξέχασα στον ουρανό του αυτοκινήτου.

Σε τέτοιες περιπτώσεις απλά το παίρνεις χαλαρά, μηχανήματα είναι άλλωστε.

Sent from my iPhone4 using Tapatalk

Δημοσ.

τι κινητο εχεις Τ610? :P

Πάντα με την σειρά "K" έπαιζα. Έχω ένα Κ300 για πρόχειρο και ένα K770 για καλό. Σκυλιά.

Ιδιαίτερα το Κ300, μαμεί και δέρνει.

sony%20ericsson-k300.jpg

Δημοσ.

Πάντα με την σειρά "K" έπαιζα. Έχω ένα Κ300 για πρόχειρο και ένα K770 για καλό. Σκυλιά.

Ιδιαίτερα το Κ300, μαμεί και δέρνει.

χαχαχα!Στη θεση σου και εγω θα παρακαλουσα να εχανα το κινητο και οχι τον καφε!Αλλα το μονο που θα με πειραζε ειναι οι επαφες μου που θα εχανα!

Οντως σκυλια τα ατιμα!

Δημοσ.

Εν το μεταξύ το K300 δύο φορές που το έχασα, με πήραν τηλ και μου το επέστρεψαν... :D :D :D

Μαρτύρα: Το παρατας επίτηδες παντού μπας και το χάσεις για να πα να πάρεις κανα σοβαρό κινητό , αλλα τίποτα.. Ολοι στο επιστρέφουν. Το κοπανας στον τοίχο, αλλα τίποτα.. Δε χαλάει το μαμημενο με τίποτα!! :)

android.png

Δημοσ.

Μαρτύρα: Το παρατας επίτηδες παντού μπας και το χάσεις για να πα να πάρεις κανα σοβαρό κινητό , αλλα τίποτα.. Ολοι στο επιστρέφουν. Το κοπανας στον τοίχο, αλλα τίποτα.. Δε χαλάει το μαμημενο με τίποτα!! :)

android.png

Ε, ναι λοιπόν... Το παραδέχομαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...