gavros10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Καλησπερα σε ολους παω 3η λυκειου και μαθαινω ψευδογλωσσα για τις πανελληνιες θελω να ρωτησω αν γινετε να κανουμε export αν γινετε τον αλγοριθμο που φτιαξαμε σε εκτελεσιμο αρχειο ευχαριστω
defacer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Για να γίνει εκτελέσιμο αρχείο θα πρέπει να το "μεταφράσεις" σε κάποια υπαρκτή γλώσσα (με το χέρι).
gavros10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 αρα θα πρεπει να ξερω και την γλωσσα στην οποια θα το μεταφρασω λιγο δυσκολο για τωρα ο καθηγητης μου ειπε παντως οτι γινετε με καποιο τροπο και για αυτο ρωτησα
nilosgr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ειχα φτιαξει μια βιβλιοθηκη σε C που εγραφες ΓΛΩΣΣΑ, αν ειναι θα τη βρω και θα την κανω επισιναψη μαζι με οδηγιες κλπ. Μονο πες μου ενδιαφερεσε.
Giorgos09 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Πως πας 3η λυκειου? Οι εγγραφες ειναι το Σεπτεμβριο.
warlock9_0 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 μπορείς να βρεις τη γλωσσομάθεια, που σου τρέχει ό,τι γράφεις σε ΓΛΩΣΣΑ να το http://spinet.gr/glossomatheia/ και από αυτά που βλέπω βγάζει και exe
Mακάβριος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Καλησπερα σε ολους παω 3η λυκειου και μαθαινω ψευδογλωσσα για τις πανελληνιες θελω να ρωτησω αν γινετε να κανουμε export αν γινετε τον αλγοριθμο που φτιαξαμε σε εκτελεσιμο αρχειο ευχαριστω Το πρόγραμμα Glide είναι ειδικά φτιαγμένο για τα παιδιά τις τρίτης λυκείου.
gavros10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ειχα φτιαξει μια βιβλιοθηκη σε C που εγραφες ΓΛΩΣΣΑ, αν ειναι θα τη βρω και θα την κανω επισιναψη μαζι με οδηγιες κλπ. Μονο πες μου ενδιαφερεσε. αν δεν σου κανει κοπο, ευχαριστως γιατι οχι Πως πας 3η λυκειου? Οι εγγραφες ειναι το Σεπτεμβριο. αφου εχω περασει την 2α λυκειου μπορω να λεω οτι παω ή οτι θα παω 3η λυκειου. ουτως η αλλος το φροντιστηριο καραδοκει στην γωνια και σου υπενθυμιζει οτι πας 3η λυκειου, οποτε.... μπορείς να βρεις τη γλωσσομάθεια, που σου τρέχει ό,τι γράφεις σε ΓΛΩΣΣΑ να το http://spinet.gr/glossomatheia/ και από αυτά που βλέπω βγάζει και exe δεν ηξερα οτι η γλωσσομαθεια βγαζει exe. ευχαριστω πολυ Το πρόγραμμα Glide είναι ειδικά φτιαγμένο για τα παιδιά τις τρίτης λυκείου. θα το δοκιμασω και θα σου πω, θα με βοηθησει πολυ πιστευω ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.