Προς το περιεχόμενο

Θεματα με σκληρους μου

driftingcris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεραα.....

Εχω ενα εσωτερικο σκληρο hitachi 400gb και ενα εξβτερικο seagate free agent desktop 320gb.

Λοιπον, τον εξωτερικο τον ειχα στο Pc της υπογραφης μου και δουλευε κανονικα. Ως που μια μερα δεν τον εβλεπε.... Σε 2 αλλα pc δουλεει κανονικα. Τι γινετε ωρε παιδες? Παω για φορματ? (Windows 8 xtremme εχω [μουφες] {gi0 :rolleyes: }

Με τον εσωτερικο δεν ειναι ακριβως προβλημα...

Τον ειχα σε 3 partitions. Ενα για xp, ενα για 7 και ενα για Games.

Στο partition Που ειχα τα xp εχω τωρα τα 7αρια, και σε αυτο που ειχα τα 7αρια εχω photoshop και μεγαλα προγραμματα. Αυτο που θελω να ρωτισω ειναι, σε αυτο το partition (που ειχα τα 7αρια παλια) ειχα κατι βιντεακια τα οποια τα θελω γιατι τα εχασα... :cry:

Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα εχω 10 γιγα free εκει...

Δημοσ.

Καλησπεραα.....

Εχω ενα εσωτερικο σκληρο hitachi 400gb και ενα εξβτερικο seagate free agent desktop 320gb.

Λοιπον, τον εξωτερικο τον ειχα στο Pc της υπογραφης μου και δουλευε κανονικα. Ως που μια μερα δεν τον εβλεπε.... Σε 2 αλλα pc δουλεει κανονικα. Τι γινετε ωρε παιδες? Παω για φορματ? (Windows 8 xtremme εχω [μουφες] {gi0 :rolleyes: }

Στο partition Που ειχα τα xp εχω τωρα τα 7αρια, και σε αυτο που ειχα τα 7αρια εχω photoshop και μεγαλα προγραμματα. Αυτο που θελω να ρωτισω ειναι, σε αυτο το partition (που ειχα τα 7αρια παλια) ειχα κατι βιντεακια τα οποια τα θελω γιατι τα εχασα... :cry:

νομιζω τα εκανες λιγο μπαχαλο με τους αριθμους (8αρια βλεπω 7αρια επισης τι στο καλο; )

Δημοσ.

νομιζω τα εκανες λιγο μπαχαλο με τους αριθμους (8αρια βλεπω 7αρια επισης τι στο καλο; )

ρε συ ειναι σαν design 8αρια αλλα σαν συστημα ειναι 7αρια

και τα 8αρια ειναι κατευασμενη μουφα με γαματο design

αυτο ειναι καλο? http://www.easeus.com/resource/recover-data-after-format.htm

για να βρω τα βιντεο μου λεω

Δημοσ.

Τα βίντεο από τη Jenna Jameson έχασες; :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλησπεραα.....

Παλι μπάχαλο τα έκανες Χρηστάκο!!!!

Βρες από κάνα θείο το active @ file recovery και προσπαθησε να ανακτήσεις το συγκεκριμένο patition!

Οσο για το θέμα με τον σκληρό που δεν αναγνωρίζεται αντε να δω ποτε θα μας ακούσει και θα βάλεις σωστά windows και όχι πειραγμένες χαζοεκδόσεις!!

Δημοσ.

Παλι μπάχαλο τα έκανες Χρηστάκο!!!!

Βρες από κάνα θείο το active @ file recovery και προσπαθησε να ανακτήσεις το συγκεκριμένο patition!

Οσο για το θέμα με τον σκληρό που δεν αναγνωρίζεται αντε να δω ποτε θα μας ακούσει και θα βάλεις σωστά windows και όχι πειραγμένες χαζοεκδόσεις!!

active@files reocoery? ok ξαναλεω οτι απο τα 15γιγα εχω 10 ελευθερα. υπαρχει περιπτοση να μην μπορεσω να παρω τα βιντεο?

ρε συ το 7αρια τα κανονικα που μου εδωσε ο θειος μου εχω ριμαξει το cd... κυριακη παω σερρες Gnet θα περασω και θα μου τα ξαναδωσει ο θειος μου :devil:

Δημοσ.

active@files reocoery? ok ξαναλεω οτι απο τα 15γιγα εχω 10 ελευθερα. υπαρχει περιπτοση να μην μπορεσω να παρω τα βιντεο?

Ναι υπάρχει μεγάλη περίτωση να μην ανακτήσεις τπτ, παρα πολύ μεγαλη περιπτωση να ανακτήσεις μέρος από αυτά, και ελάχιστη έως μηδαμινή περίπτωση να τα ανακτησεις όλα!!! Οι @#%#@ πληρώνονται!!

Δημοσ.

Ο θειος μου βρικε στα ντουλαπια που τον ρωτισα τα 7,3 7,4 και 5,00......

Ποια εκδοση να του πω να μου δωσει?

Αμα ψαξεις λίγο καλύτερα θα βρείς και την 8.0.1! PM

Δημοσ.

Μου φερνει το 7,3.. Στον δρομο ειναι

Ακυρο.. Εχει και το 8,0,1 λεει

Αμα ήμουν ο θείος σου θα σε είχα καρυδώσει στην κουνια όταν ήσουν μικρός!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...