driftingcris Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Καλησπεραα..... Εχω ενα εσωτερικο σκληρο hitachi 400gb και ενα εξβτερικο seagate free agent desktop 320gb. Λοιπον, τον εξωτερικο τον ειχα στο Pc της υπογραφης μου και δουλευε κανονικα. Ως που μια μερα δεν τον εβλεπε.... Σε 2 αλλα pc δουλεει κανονικα. Τι γινετε ωρε παιδες? Παω για φορματ? (Windows 8 xtremme εχω [μουφες] {gi0 } Με τον εσωτερικο δεν ειναι ακριβως προβλημα... Τον ειχα σε 3 partitions. Ενα για xp, ενα για 7 και ενα για Games. Στο partition Που ειχα τα xp εχω τωρα τα 7αρια, και σε αυτο που ειχα τα 7αρια εχω photoshop και μεγαλα προγραμματα. Αυτο που θελω να ρωτισω ειναι, σε αυτο το partition (που ειχα τα 7αρια παλια) ειχα κατι βιντεακια τα οποια τα θελω γιατι τα εχασα... Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα εχω 10 γιγα free εκει...
Dbzakias2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Καλησπεραα..... Εχω ενα εσωτερικο σκληρο hitachi 400gb και ενα εξβτερικο seagate free agent desktop 320gb. Λοιπον, τον εξωτερικο τον ειχα στο Pc της υπογραφης μου και δουλευε κανονικα. Ως που μια μερα δεν τον εβλεπε.... Σε 2 αλλα pc δουλεει κανονικα. Τι γινετε ωρε παιδες? Παω για φορματ? (Windows 8 xtremme εχω [μουφες] {gi0 } Με τον εσωτερικο δεν ειναι ακριβως προβλημα... Τον ειχα σε 3 partitions. Ενα για xp, ενα για 7 και ενα για Games. Στο partition Που ειχα τα xp εχω τωρα τα 7αρια, και σε αυτο που ειχα τα 7αρια εχω photoshop και μεγαλα προγραμματα. Αυτο που θελω να ρωτισω ειναι, σε αυτο το partition (που ειχα τα 7αρια παλια) ειχα κατι βιντεακια τα οποια τα θελω γιατι τα εχασα... Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα εχω 10 γιγα free εκει... νομιζω τα εκανες λιγο μπαχαλο με τους αριθμους (8αρια βλεπω 7αρια επισης τι στο καλο; )
driftingcris Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 νομιζω τα εκανες λιγο μπαχαλο με τους αριθμους (8αρια βλεπω 7αρια επισης τι στο καλο; ) ρε συ ειναι σαν design 8αρια αλλα σαν συστημα ειναι 7αρια και τα 8αρια ειναι κατευασμενη μουφα με γαματο design αυτο ειναι καλο? http://www.easeus.com/resource/recover-data-after-format.htm για να βρω τα βιντεο μου λεω
Dbzakias2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 ρε συ ειναι σαν design 8αρια αλλα σαν συστημα ειναι 7αρια και τα 8αρια ειναι κατευασμενη μουφα με γαματο design αυτο ειναι καλο? http://www.easeus.com/resource/recover-data-after-format.htm για να βρω τα βιντεο μου λεω αααααα! formatακι!
driftingcris Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 βρε το πρωτο δεν με πολυνιαζει πρως το παρον.. πως θα παρω τα βιντεο μου με νιαζει....
driftingcris Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Τα βίντεο από τη Jenna Jameson έχασες;
stm00192 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Τα βίντεο από τη Jenna Jameson έχασες; :lol: :lol: Καλησπεραα..... Εχω ενα εσωτερικο σκληρο hitachi 400gb και ενα εξβτερικο seagate free agent desktop 320gb. Λοιπον, τον εξωτερικο τον ειχα στο Pc της υπογραφης μου και δουλευε κανονικα. Ως που μια μερα δεν τον εβλεπε.... Σε 2 αλλα pc δουλεει κανονικα. Τι γινετε ωρε παιδες? Παω για φορματ? (Windows 8 xtremme εχω [μουφες] {gi0 } Με τον εσωτερικο δεν ειναι ακριβως προβλημα... Τον ειχα σε 3 partitions. Ενα για xp, ενα για 7 και ενα για Games. Στο partition Που ειχα τα xp εχω τωρα τα 7αρια, και σε αυτο που ειχα τα 7αρια εχω photoshop και μεγαλα προγραμματα. Αυτο που θελω να ρωτισω ειναι, σε αυτο το partition (που ειχα τα 7αρια παλια) ειχα κατι βιντεακια τα οποια τα θελω γιατι τα εχασα... Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα εχω 10 γιγα free εκει... Παλι μπάχαλο τα έκανες Χρηστάκο!!!! Βρες από κάνα θείο το active @ file recovery και προσπαθησε να ανακτήσεις το συγκεκριμένο patition! Οσο για το θέμα με τον σκληρό που δεν αναγνωρίζεται αντε να δω ποτε θα μας ακούσει και θα βάλεις σωστά windows και όχι πειραγμένες χαζοεκδόσεις!!
driftingcris Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Παλι μπάχαλο τα έκανες Χρηστάκο!!!! Βρες από κάνα θείο το active @ file recovery και προσπαθησε να ανακτήσεις το συγκεκριμένο patition! Οσο για το θέμα με τον σκληρό που δεν αναγνωρίζεται αντε να δω ποτε θα μας ακούσει και θα βάλεις σωστά windows και όχι πειραγμένες χαζοεκδόσεις!! active@files reocoery? ok ξαναλεω οτι απο τα 15γιγα εχω 10 ελευθερα. υπαρχει περιπτοση να μην μπορεσω να παρω τα βιντεο? ρε συ το 7αρια τα κανονικα που μου εδωσε ο θειος μου εχω ριμαξει το cd... κυριακη παω σερρες Gnet θα περασω και θα μου τα ξαναδωσει ο θειος μου
stm00192 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 active@files reocoery? ok ξαναλεω οτι απο τα 15γιγα εχω 10 ελευθερα. υπαρχει περιπτοση να μην μπορεσω να παρω τα βιντεο? Ναι υπάρχει μεγάλη περίτωση να μην ανακτήσεις τπτ, παρα πολύ μεγαλη περιπτωση να ανακτήσεις μέρος από αυτά, και ελάχιστη έως μηδαμινή περίπτωση να τα ανακτησεις όλα!!! Οι @#%#@ πληρώνονται!!
driftingcris Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Ο θειος μου βρικε στα ντουλαπια που τον ρωτισα τα 7,3 7,4 και 5,00...... Ποια εκδοση να του πω να μου δωσει?
stm00192 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Ο θειος μου βρικε στα ντουλαπια που τον ρωτισα τα 7,3 7,4 και 5,00...... Ποια εκδοση να του πω να μου δωσει? Αμα ψαξεις λίγο καλύτερα θα βρείς και την 8.0.1! PM
driftingcris Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μου φερνει το 7,3.. Στον δρομο ειναι Ακυρο.. Εχει και το 8,0,1 λεει
stm00192 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μου φερνει το 7,3.. Στον δρομο ειναι Ακυρο.. Εχει και το 8,0,1 λεει Αμα ήμουν ο θείος σου θα σε είχα καρυδώσει στην κουνια όταν ήσουν μικρός!!!
driftingcris Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Αμα ήμουν ο θείος σου θα σε είχα καρυδώσει στην κουνια όταν ήσουν μικρός!!! Μπα δεν μπορω να τα βρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.