Προς το περιεχόμενο

ελτα-usps

alexfrag18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια βοηθεια ρε παιδια γιατι εχω μπερδευτει.περιμενω ενα δεμα απο Aμερικη me usps.στο tracking μου λεει αυτο: Addressee not available - Scheduled for another delivery attempt today, July 11, 2011, 10:00 am, GREECE

εμενα εντομεταξυ ουτε ειδοποιηση μου αφησε κανεις ουτε καποιο τηλεφωνο οτι δεν με βρηκαν.παω σε ενα ταχυδρομιο(ουτε που ηξεραν οτι συνεργαζονται με usps με κοιταζαν σαν χανοι)και μου λενε αφοου εψαξαν το δεμα σα δεν ειναι στο υποκαταστημα μας.εγω τωρα δεν ξερω που να απευθυνθω γιατι tracking δεν εχω απο τα ελτα αλλα απο την usps και θεωρητικα με τ που μπαινει ελλαδα το δεμα αναλαμβανουν τα ελτα.στο tracking των ελτα βαζω τον αριθμο του δεματος απο την usps και δεν τον αναγνωριζει...

Στα ΕΛΤΑ πεαιρνω τηλ μου λενε το δεμα δεν εχει ερθει καν Ελλαδα και στις ταχυμετα φορες ΕΛΤΑ με παραπεμπουν στα ΕΛΤΑ καθως λενε δεν ειναι αυτοι υπευθυνοι.Το δεμα εφυγε με USPS express international.Που να απευθυνθω?

οριστε και ανλυτικα τι γραφει στο usps tracking

Detailed Results:

Addressee not available - Scheduled for another delivery attempt today, July 11, 2011, 10:00 am, GREECE

Customs clearance processing complete, July 09, 2011, 11:45 am, GREECE

Customs Clearance, July 09, 2011, 3:15 am, GREECE

Processed Through Sort Facility, July 09, 2011, 3:12 am, GREECE

Processed Through Sort Facility, July 06, 2011, 4:55 am, ISC NEW YORK NY(USPS)

Arrived at Sort Facility, July 06, 2011, 4:53 am, ISC NEW YORK NY(USPS)

Acceptance, July 05, 2011, 3:56 pm, KEW GARDENS, NY 11415

Δημοσ.

Τα δικά μου express mail έρχονται πάντα μέσω ταχυμεταφορών ελτα. Ξαναπάρ'τους και ζήτα να σου πουν που βρίσκεται το δέμα με το tracking no σου.

Δημοσ.

στις τχυμεταφορες παιρνω τηεφωνο και με το που τους λεω τ δυο πρωτα γραμματα του tracking number μου λενε θα πρπει να απευθυνθητε ελτα στα ελτα "το δεμα σας δεν εχει φτασει ελλαδα" εχω αγανακτησει.σκεφτηκα να παρω τελωνειο αλα δεν ξερω αν εχει νοημα γιατι δεν ειναι ποια εκει το δεμα συμθωνα με το tracking.επισης ξερει καποιος κανα mail της usps γιατι αυτο που εχει στο site στο "contact us" μου βαζει αν απαντησω σε κατι ερωτησεις αρχικα και μετα οταν παω να γραψω το mail βλεπω οτι δεν εχει αν επιλεξω χωρα παρα βγαζει μονο αμερικανικες πολιτειες οποτε το πετα πισω και δεν ξερω πως να το στειλω.καθε βοηθεια εθπροσδεκτη

Δημοσ.

δεν εχω αγορασει απο αμερικη αλλα νομιζω θελει ακομη αρκετες προτασεις στο συστημα μεχρι να φτασει σπιτι σου.

αν ειναι usps express ισως να πεσες στην περιπτωση που θα στο δωσει η fedex (courier) και 99.9% θα εκτελωνιστει!

Δημοσ.

Τότε μίλα με την fedex κι αν δεν το βρεις ούτε εκεί, με τον πωλητή.

Πάντως η USPS, σε θέματα customer support, είναι πολλές τάξεις μεγέθους χειρότερη απ' τα ΕΛΤΑ. Σ' εσένα δεν πρόκειται να απαντήσουν έτσι κι αλλιώς, διότι μόνο ο αποστολέας έχει δικαίωμα υποβολής αίτησης απωλεσθέντος. Ζήτα του να μάθει σε ποιόν παραδόθηκε το πακέτο μετά το τελωνείο.

Δημοσ.

απο ebay αγορασα και οχι απο μαγαζι.παιζει να χει γινει καμια στραβη αι να ρθει με fedex?απο πο και ως που?και αν ηταν ετσι αυτοι τοσες μερες δεν θα με ειχαν ενημερωσει?θα πω σε πωλητη να ρωτησει.εχω παρει ενα μεταχειρισμρνο τζιν με αξια κατω απο 40$ δηλωμενη.αν ειχε ερθει με fedex θα με ειχαν παρει τηλ να με ρωτησουν αν θα το εκτελωνισουν αυτοι η εγω δεν στεκει αυτο που λες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...