Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για αγορά καινούριου κινητού

giatsiani

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!

Θέλω κι εγώ την βοήθειά σας μιάς και έχω μείνει πίσω με την ενημέρωσή μου στα κινητά τηλέφωνα.

Θέλω να πάρω καινούριο κινητό και όσο και να μου αρέσει το iphone δυστηχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το πάρω. Ξέρω όμως πως θέλω να έχει μεγάλη οθόνη τουλάχιστον 2 ίντσες, Bluetooth εννοείται, camera min. 3mp, δεν με νοιάζει αν είναι μόνο αφής και 3G. Επίσης όλοι μου λένε πως τα NOKIA είναι τα καλύτερα. Έχω μπερδευτεί....please help.

Δημοσ.

καλωσορισες! για ενημερωση το θεμα θα το μεταφερει καποιος mod στην ενοτητα "Κινητή Τηλεφωνία". επισης καλο θα ηταν να μας ελεγες ποσα χρηματα διαθετεις!

Δημοσ.

Sorry Newbie βλέπεις ευχαριστώ για την βοήθεια. Λέω το πολύ μέχρι 250 ευρώ, γι' αυτά που ζητάω πιστεύω είναι καλά....

Δημοσ.

Sorry Newbie βλέπεις ευχαριστώ για την βοήθεια. Λέω το πολύ μέχρι 250 ευρώ, γι' αυτά που ζητάω πιστεύω είναι καλά....

Huawei Ideos X5 U8800 μην το σκεφτεσαι καν αλλιως αμα θες με windows mobile (το χ5 εχει android) πας στο optimus 7...

Δημοσ.

Ευχαριστώ θα το κοιτάξω τώρα αν και δεν την έχω ξαναδεί αυτην την εταιρία Huawei???

η huawei ειναι μια απο της μεγαλυτερες παγκοσμιως και το οτι δεν ηταν πολυ γνωστη στην ελλαδα δεν σημαινει οτι δεν ειναι αλλου! πολυ καλη εταιρια!

Δημοσ.

Σωστά είδα το βιντεάκι και λέει πως δεν έχει video κλήση κάτι που να περιλαμβάνει και την video κλήση?

αμα του βαλεςι την εκδοση android 2.3.4 θα υποστηριζει και video κληση αλλα στο πρωτο ποστ δεν μας ελεγες οτι θελεις και video κληση!

Δημοσ.

Εγώ λέω αυτό

Αν δεν σε πειράζει το bada για λειτουργικό (που γίνεται να βάλεις και android-τώρα δεν είναι πολύ αναπτυγμένο και δεν γίνεται να κάνεις κλήσεις, όμως σε λίγο καιρό μπορεί να γίνεται)

Παρά το bada που δεν νομίζω να σε πειράζει σύμφωνα με αυτά που αναφέρεις, θα μείνεις ευχαριστημένος από το hardware και κυρίως από την οθόνη (super amoled)

Δημοσ.

Το wave δεν ειναι ακριβως smartphone. Πιο πολυ μοιαζει με το lg cokie για παραδειγμα παρα με υπολογιστη. Εχει παρα πολυ καλο harware αλλα χαραμιζετε με το bada. Αν το ιδιο τηλεφωνο ειχε android απανω θα γινοτανε αναρπαστο. <div>Αν θες ενα τηλεφωνο με μια θαλασσα απο δυνατοτες παρε το ideos x5 και δεν θα χασεις.

Δημοσ.

giatsiani το κινητό το θέλεις για αυτά που έχεις γράψει παραπάνω ή σε ενδιαφέρει πχ ο προγραμματισμός πάνω σε αυτό;

Πάντως orlox μία ομάδα προσαρμόζει το android του galaxy S για το wave. Αρχικά (πριν 1-2 βδομάδες) δεν υποστήριζε wifi, πριν 2-3 μέρες το έκαναν να υποστηρίζει. Που θα πάει θα το κάνουν να παίρνει και τηλέφωνο devil.png

Δημοσ.

giatsiani το κινητό το θέλεις για αυτά που έχεις γράψει παραπάνω ή σε ενδιαφέρει πχ ο προγραμματισμός πάνω σε αυτό;

Πάντως orlox μία ομάδα προσαρμόζει το android του galaxy S για το wave. Αρχικά (πριν 1-2 βδομάδες) δεν υποστήριζε wifi, πριν 2-3 μέρες το έκαναν να υποστηρίζει. Που θα πάει θα το κάνουν να παίρνει και τηλέφωνο devil.png

Τωρα καταλαβα. Θες να το παρει για να κανει develop το android πανω του ε? :D

Δημοσ.

Με όριο έως 250ε, το ideos x5 είναι μονόδρομος, ότι απαιτήσεις και να έχεις. Δεν έχει πολυ καλη κάμερα αλλα με 250ε δεν παίρνεις καλύτερό. Έχει πολλά αλλα συν σε όλους τους άλλους τομείς όμως.

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...