Anubis13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Εχω την εντυπωση οτι το β ειναι λαθος. Θα χρειαστει να το επιβεβαιωσω. Εδιτ: διορθωμενο. Για ποτε το θες? Edit 2: 2^(nlogn) = Θ(n^logn) Αυτη πρεπει να ειναι η σωστη του απαντηση.
Nikosgiann Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Εχω την εντυπωση οτι το β ειναι λαθος. Θα χρειαστει να το επιβεβαιωσω. Εδιτ: διορθωμενο. Για ποτε το θες? Edit 2: 2^(nlogn) = Θ(n^logn) Αυτη πρεπει να ειναι η σωστη του απαντηση. ευχαριστω πολυ κ παλι...αυτη την τεταρτη γραφω..οποτε εχω κ αυριο για επαναληψη
evabb Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 θα του ριξω μια ματια κι εγω αυριο αν θες για να εχεις και μια νιοστη γνωμη. ειχα να δω μεγαλο και μικρο Ο απο το πρωτο ετος (σκυλα μου εκοψε 0,5 μοναδες γτ ξεχασα ενα μικρο ο τοτε στην αναληση 19,5 :mad: )
Anubis13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 ευχαριστω πολυ κ παλι...αυτη την τεταρτη γραφω..οποτε εχω κ αυριο για επαναληψη Ακόμα και ο Τεν κατε κανει λαθος 2^(n logn ) = (2^(logn))^n = n^n n^n = ω(n^logn) η αλλιώς n^logn = o (n^n) Άρα λάθος απλά όχι με Θ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα