Προς το περιεχόμενο

Ram η κατι αλλο?

8anos94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδεια τωρα τελευτεα σκεφτομουνα να φιαξω το παλιο pc μου για το αδερφο μου αλλα δεν ειναι και το τελειο απο τι καταλαβα εχει πανω 2 gb ram intecore 2 duo sta 3.00 ghz karta grafikon 512 ολα καλα αλλα αποτι καταλαβα (1-2 παιχνιδια του κλεινουν και λεει οταν κληνει οτι σταματησε να λειτουργη) αυτο δεν οφειλετε σε ram? και ερχετε η ερωτηση αμα βαλω ενα φλασακι 4 gb σαν ram θα κανει τιποτα η ............... (δεν προκιται να χαλασω λευτα γιαυτο μην βαλεται προτασεις αχαχαχ αμα ομως κατι στα 0-10 ευρα κατι γινεται χ0αχ0α0χ)

Δημοσ.

όχι δεν θα κάνει τίποτα το φλασακι.

Τι ακριβώς λέει πως σταμάτησε να λειτουργεί..?

Τρέξε ένα bootable memtest για κανένα 3ωρο για να τσεκάρεις τις ραμ..!

Δημοσ.

παραδειγμα πεζει το Guita hero world tour και λεει οχι παντα σε λιγα τραγουδια μολις παει να πεξει σταματαει το load και του πεταει οτι σταματησε να λειτουργει το game τωρα δεν ξερω εχει ενα θεμα με θερμοκρασιες αλλα δεν νομιζω να οφειλεται εκει πεζει τοC CALL OF DUTY 7 και να μην μπορει το guitar hero world tour το αστειο ειναι οτι το 3 το guitar hero το παιζει λες να φτεει το cd τι στο καλο αφθεντικο ειναι.....

Δημοσ.

Κατευαζεις και κανεις εγγατασταση το driver sweeper.

Κατευαζεις τους τελαιυταιους drivers απο την amd

Κανεις απεγκατασταση τον catalyst απο τον πινακα ελεγχου.

Κανεις επανεκινηση και μπενεις σε safe mode.

Ανοιγεις το driver sweeper και πατας μονο το AMD Catalyst.

Μετα μπενεις στα windows Κανονικα και κανεις εγγατασταση τους drivers

Επανεκινηση και εισαι τζετ

Δημοσ.

Κατευαζεις και κανεις εγγατασταση το driver sweeper.

Κατευαζεις τους τελαιυταιους drivers απο την amd

Κανεις απεγκατασταση τον catalyst απο τον πινακα ελεγχου.

Κανεις επανεκινηση και μπενεις σε safe mode.

Ανοιγεις το driver sweeper και πατας μονο το AMD Catalyst.

Μετα μπενεις στα windows Κανονικα και κανεις εγγατασταση τους drivers

Επανεκινηση και εισαι τζετ

εισαι σιγουρος οτι εχει ati καρτα γραφικων;

Δημοσ.

παιδια μου ειπε ενας φιλος οτι το παιχνηδι για να πεξει καλα σε μερικους υπολογιστες πρεπει να κλησω μερικες διεργασιες εκλησα οσες μπορουσα και επεξε και καλυτερα αλλα σε μερικα τραγουδια παλη τα ιδια :/ ejakoloyuei na φτεει ο driver της καρτας γραφικων?

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται φίλε μου να κλείνεις διεργασίες καθε φορά που θέλεις να παίξεις ενα παιχνίδι. Κατι τι ενοείς πέφτει ο driver της κάρτας γραφικών κατι αλλο φταίει αν δεν σου παίζουν καλα τα παιχνιδια η σου κολλάει οταν ακούς τραγούδια.

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις κανενα καθαρισμό με superantispyware και malwarebytes μήπως έχει πιάσει "σκουπίδια" το pc σου απο trojan κτλπ ?

Δημοσ.

τωρα θα κανω δεν εχω κοιταξει καν γιαυτα τα προγραματα...

Δεν χρειάζεται φίλε μου να κλείνεις διεργασίες καθε φορά που θέλεις να παίξεις ενα παιχνίδι. Κατι τι ενοείς πέφτει ο driver της κάρτας γραφικών κατι αλλο φταίει αν δεν σου παίζουν καλα τα παιχνιδια η σου κολλάει οταν ακούς τραγούδια.

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις κανενα καθαρισμό με superantispyware και malwarebytes μήπως έχει πιάσει "σκουπίδια" το pc σου απο trojan κτλπ ?

οταν ελεγα ταργουδια ενουσα στο παιχνηδη το guitar hero δεν το ειπα χαχαχα

το malwarebytes βρηκε 315 λιγα η πολα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...