Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον θελω να παω ομαδαρχησα το καλοκαιρι του 2012. Τοτε θα εχω κλεισει τα 17. Θα με δεχτουν? Υπαρχει περιπτωση να μην με δεχτουν?

Ηλικια κατασκηνωτων διαλεγω εγω? Και ποτε πρεπει να αρχησω να ψαχνω και να περνω τηλ.?

Ευχαριστω :) :)

Δημοσ.

Νομιζω οτι απο τα 15 παιρνουν ομαδαρχες, αναλογα την κατασκηνωση βεβαια.

τα 14 ειναι η ηλικια που σταματανε τα ταμεια να πληρωνουν για τους κατασκηνωτες.

Ηλικια κατασκηνωτων δηλωνεις στην αρχη, αλλα μπορεις να το ζητήσεις απο τους υπευθυνους που θα ορισουν τις ομαδες την 1η μερα της κατασκηνωτικης περιοδου.

Δηλωνεις ενδιαφερον οποτε θες μεχρι το πασχα περιπου, και καποιες κατασκηνωσεις κανουν και 1 2 εκπαιδευτικα σεμινάρια μεσα στο μαιο.

Επισης εαν εισαι απο παιδαγωγικες σχολες πληρωνεσαι και καλυτερα.

Εαν δεν εχουν ατομα για την 3η περιοδο (αυγουστο) μπορει να σε παρουν και για φετος. Κανε ενα τηλ σε ποια σε ενδιαφερει και ρωτα ;)

Δημοσ.

Νομιζω οτι απο τα 15 παιρνουν ομαδαρχες, αναλογα την κατασκηνωση βεβαια.

τα 14 ειναι η ηλικια που σταματανε τα ταμεια να πληρωνουν για τους κατασκηνωτες.

Ηλικια κατασκηνωτων δηλωνεις στην αρχη, αλλα μπορεις να το ζητήσεις απο τους υπευθυνους που θα ορισουν τις ομαδες την 1η μερα της κατασκηνωτικης περιοδου.

Δηλωνεις ενδιαφερον οποτε θες μεχρι το πασχα περιπου, και καποιες κατασκηνωσεις κανουν και 1 2 εκπαιδευτικα σεμινάρια μεσα στο μαιο.

Επισης εαν εισαι απο παιδαγωγικες σχολες πληρωνεσαι και καλυτερα.

Εαν δεν εχουν ατομα για την 3η περιοδο (αυγουστο) μπορει να σε παρουν και για φετος. Κανε ενα τηλ σε ποια σε ενδιαφερει και ρωτα ;)

Δεν μπορω φέτος γιατι ειμαι Καναδα αυτην την στιγμη για Διακοπές :) Αλλα εστειλα e-mail στην Kinderland Και στην Αναγεννηση. Λες να μου απαντησουν?

Ευχαριστω :)

Δημοσ.

Άτσααα... Διακοπές Καναδά?

Ναι :) Αλλα να σου πω την αληθεια.. προτιμω ελλαδαρα για το αλλο καλοκαιρι μου που εχει ζεστη και οχι βροχες :)

Δημοσ.

Οι ζέστες και οι θερμοπληξίες είναι ένας αντικειμενικός τρόπος να μετρήσεις την ποιότητα ζωής μιας χώρας, περνάνε απ' τα χέρια των κατοίκων της άλλωστε.

Δημοσ.

Οι ζέστες και οι θερμοπληξίες είναι ένας αντικειμενικός τρόπος να μετρήσεις την ποιότητα ζωής μιας χώρας, περνάνε απ' τα χέρια των κατοίκων της άλλωστε.

17 λέει ότι είναι.

τότε είναι όλα ωραία.. τρα λαλα τρα λαλα

κάτσε να μεγαλώσει και να δεις που θα ψάχνει τρόπο να φύγει

sorry για το offtopic

Δημοσ.

Αχ, η ωραιότερη ανάμνηση από τα καλοκαίρια που πήγαινα κατασκήνωση, ήταν που πήρα μάτι την ομαδάρχισα όταν άλλαζε :-D

Δημοσ.

στην μαμα σου το πες? γονεις γενικοτερα?

δεν υπαρχει οριο στις κατασκηνωσεις?νομιζα οτι πανε μονο μεχρι γυμνασιο

Δημοσ.

Αχ, η ωραιότερη ανάμνηση από τα καλοκαίρια που πήγαινα κατασκήνωση, ήταν που πήρα μάτι την ομαδάρχισα όταν άλλαζε :-D

007-mean-nun-shame-on-you.jpg

Δημοσ.

Ντροπή ξεντροπή, ήταν ότι πιο ΑΝΔΡΙΚΟ είχα κάνει μέχρι τότε (12 χρονών βλαμμένο ήμουν).

Και μη φανταστείτε, με τα εσώρουχα την είδα :-D

Δημοσ.

Ντροπή ξεντροπή, ήταν ότι πιο ΑΝΔΡΙΚΟ είχα κάνει μέχρι τότε (12 χρονών βλαμμένο ήμουν).

Και μη φανταστείτε, με τα εσώρουχα την είδα :-D

ε καλά και τίποτα άλλο να έβλεπες δεν πειράζει, σιγά.

Δημοσ.

Αγαπητή kate αν κατάλαβα καλά δεν είσαι ενήλικη έτσι ? Αν ήσουν θα σου πρότεινα να πάμε στην αφρική αλλα δυστυχώς είσαι μικρή.

Δημοσ.

Αγαπητή kate αν κατάλαβα καλά δεν είσαι ενήλικη έτσι ? Αν ήσουν θα σου πρότεινα να πάμε στην αφρική αλλα δυστυχώς είσαι μικρή.

η δικη μου προταση ειναι αν ησουν ενηλικη να με παντρευοσουν να ζουσαμε στον Καναδα!! :P :P :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...