Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω και εγώ να πάω ομαδάρχισσα φέτος το καλοκαίρι.Για χαλκιδική έλεγα.Υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το πόσα μπορείς να πάρεις? Αν έχεις παιδαγωγικές γνώσεις παίρνεις περισσότερα? Αν μπορείτε όσοι έχετε πάει φωτίστε με παρακαλώ!Σκεφτόμουνα και για κοινοτάρχισσα γιατί είμαι 23 και απ'ότι διάβασα ίσως μεγάλη για ομαδάρχισσα. Ξέρετε αν χρειάζεται προυπηρεσία και αν παίρνουν περισσότερα χρήματα? Έμαθα ότι έχεις περισσότερες ευθύνες και δεν περνάς το ίδιο καλά. Τι λέτε??

Thanks!

Δημοσ.

Στα 30 να πας για πρωθυπουργος.

Eπισης, να πας για δουλεια ειναι νορμαλ οκ, αλλά στα 23 τι διασκεδαστικο να εχει μια κατασκηνωση? Ολο μικρα παιδια εχει που θα πρεπει να τα προσεχεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω και εγώ να πάω ομαδάρχισσα φέτος το καλοκαίρι.Για χαλκιδική έλεγα.Υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το πόσα μπορείς να πάρεις? Αν έχεις παιδαγωγικές γνώσεις παίρνεις περισσότερα? Αν μπορείτε όσοι έχετε πάει φωτίστε με παρακαλώ!Σκεφτόμουνα και για κοινοτάρχισσα γιατί είμαι 23 και απ'ότι διάβασα ίσως μεγάλη για ομαδάρχισσα. Ξέρετε αν χρειάζεται προυπηρεσία και αν παίρνουν περισσότερα χρήματα? Έμαθα ότι έχεις περισσότερες ευθύνες και δεν περνάς το ίδιο καλά. Τι λέτε??

Thanks!

Εσύ τι θες? διακοπές και καλοπέραση? ή να εργαστείς σε κάτι κοντινό στο αντικείμενο σου και να αποκτήσεις εμπειρία?

Δημοσ.

Πήγα επισκέπτης στην κιντερλαντ και μου έσπασαν τα νεύρα. Κάθε 3 λεπτά ανακοινώσεις στα μεγάφωνα και στρατιωτική πειθαρχία.

Καλύτερα να γινεις ΕΠΟΠ, λιγότερη δουλειά περισσότερα λεφτά. :P

Δημοσ.

Εγώ βασικά να βρω μια καλοκαιρινή δουλειά ψάχνω και επειδή η μόνη επαγγελματική εμπειρία που έχω είναι ως καθηγήτρια σκέφτηκα πως είναι το μοναδικό το οποίο μπορώ να κάνω άνετα μιας και τα πάω καλά ειδικά με τα μικρότερης σε ηλικία παιδιά και έχω υπάρξει και κατασκηνώτρια στο παρελθόν. Το θέμα είναι να βγάλω κάποια χρήματα κάπως ανώδυνα χωρίς να τρέχω όλη την μέρα σε ένα μπαρ το οποίο δεν το έχω κάνει ποτέ κιόλας. Δεν με ενοχλεί καθόλου να προσέχω παιδιά και ξέρω τι δυσκολίες υπάρχουν.

Δημοσ.

Όντως αλλά και απ'την άλλη ποιος δεν ασκεί ή δεν λαμβάνει εξουσία σε αυτό το σύστημα?

Παντού υπάρχει το δίδυμο master and servant...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

'problem with authority ..'?

ffffascinating..

I Agree with Zoi!

υπάρχει εργασία στην οποία δεν θα έρχεσαι αντιμέτωπος με την εξουσία ή δε θα την ασκείς;

σε κάποιο άλλο σύστημα ίσως. Μία άλλη κοινωνία!

εκτός κι αν έχεις δική σου δουλειά, όπου και πάλι κάποιος θα έχει πρόβλημα με την authority.

δηλαδή εσένα!

κι εσύ με τη σειρά σου με εξουσίες (ή υπηρεσίες που ασκούν μορφές της) που δε μπορείς να παρακάμψεις (π.χ. εφορία κ.α.).

Authority sucks!! :shock:

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η άσκηση εξουσίας (ανάλογα με το πως την αντιλαμβάνεται και εφαρμόζει ο καθένας) είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη διαπαιδαγώγηση..

' κανε την εξουσία σου παραγωγική ' και τέτοια!

οπότε, Ζωή..

keep going.

'may the force be with you'

Επεξ/σία από Costas Bodas
Δημοσ.

Πήγα επισκέπτης στην κιντερλαντ και μου έσπασαν τα νεύρα. Κάθε 3 λεπτά ανακοινώσεις στα μεγάφωνα και στρατιωτική πειθαρχία.

Καλύτερα να γινεις ΕΠΟΠ, λιγότερη δουλειά περισσότερα λεφτά. :P

για να εχει γερμανικο ονομα λογικο μου φαινεται :P

Δημοσ.

Ζωή, πας στο θέμα με τις φωτογραφίες των μελών και ανεβάζεις μία δική σου. Μετά θα συγκληθεί το κονκλάβιο των ιθαγενών του ινσόμνια για σχολιασμό, αν μας αντέξεις πήγαινε στην κατασκήνωση αν όχι καλύτερα να μην το προσπαθήσεις.

Δημοσ.

Ζωή, πας στο θέμα με τις φωτογραφίες των μελών και ανεβάζεις μία δική σου. Μετά θα συγκληθεί το κονκλάβιο των ιθαγενών του ινσόμνια για σχολιασμό, αν μας αντέξεις πήγαινε στην κατασκήνωση αν όχι καλύτερα να μην το προσπαθήσεις.

Χιχι!! Πιάνει το κόλπο,ε? Εντάξει λοιπόν! Δεν σας φοβάμαι.Μπαίνω και στο καζάνι των ιθαγενών αν χρειαστεί!

Αντέχω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...